Prze_As Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witajcie ziomy, ale ta wiadomość , jest chyba najgorsza jaką usłyszyscye w swoim życiu. Przykro mi to stwierdzić , ale na forum wtargnął się olbrrzymi błąd. Chodzi o to że... ehh szkoda gadać. Na początrku tylko napsize że to napewno nie wina Admina, to musiał zrobić któryś z moderatorów , albo redaktorów, bo nie wierze że taki gość jak Admin który ma poukładane w głowie , i wie co w życiu jest ważne popełnił by taki błąd. Chodzi mi mianowicie o dział Gotowe gry i programmy. Chodzi o to że wchodze dzis w temat Dark Pacomon, pisze sobie recenzje , patrze w góre i ... Zdębiałem !! Szok , Otumanienie, Przyćmienie. To co zobaczyłem było dla mnei nie do pomyślenia. Otóż chodzi o to że gry ocenia się gwiazdkami. .... nic wam to nie mówi ?? Gwiazdki modne były za czasów lat 80tych a dzis mamy lata 2007 czyli 27 lat wstecz !! Ja rozumiem moderatorów , że praca praca , że muszą coś tam ciągle poprawiać, że muszą weryfikować, spoko ja to rozumiem. Ale ocenianie gier za pomocą gwiazdek to jest szczyt wszystkieog. Mogliscie tam dac trapezy, kółka, serduszka , cokolwiek byleby nie gwiazdki. Ja nie wiem, ale na miejscu twórcow gier, robiłbym specjalnie słabe gry poto żeby uzyskać jak najmniej niemodnych gwiazdek. Mam nadzieje że szybko ktos to naprawi zanim więcej osób się o tym dowie. Ale na koniec jeszcze powiem że mimo tego karygodnego błędu to forum roxi, a jego rodzic czyli Admin , jest dla mnie czymś więcej niż tylko pan i władca. Admin : " You are roxxx !! " I jestem przekonany że to nie jego wina . JEst jeszcze inna teza że ostatnio pojawiło sie tu wielu hacherów min . Bagno i mogli zchakować i tak zeszpecic Gmclan. Ale jednak to by oznaczało że gmclan ma słabe zabezpieczenia a to juz wina admina. Więc pozostanmy przy pierwotnej wersji : Cała wina spada na moderatorów. Wstydzcie się ! I uczcie się od Admina ! Korodzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ja proponuje bana na jego ip. tylko zasmieca niepotrzebnie to forum <_< a jak bys nie wieddzial to gwiazdki sa od poczatku tego forum a tobie nic do tego prze_assie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Człowieku ty masz naprawdę coś z głową. ... rzeczywiście Bagno mógł w tym maczać palce (buhhaahaha) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze_As Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ja proponuje bana na jego ip. tylko zasmieca niepotrzebnie to forum Ale bana dla Bagno czy dla moderatora , bo już się troche pogubiłem ?? Najlepiej dla obu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 dla ciebie!!! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Hahahahhahahah hohohohohohho nie no tarzam się ze śmiechu po podłodze!!! :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 gwiazdki sa od poczatku tego forumciekawe, ciekawe. skąd ta informacja, panie M@ti002? :P no, ale co by nie mówić, zamiast gwiazdek miło by było zobaczyć coś w stylu loga Game Maker'a, tj. młotek w kółeczku. ale nie wymagajmy za wiele :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 O żeś w mordę, no to się uśmiałem :D:D:D:D:D:D:D:D Najlepsze jest z tym bagno hehehehehe BTW. Proponuje zmienić gwiazdki na ikonki Game Makera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jesteś inny czy co... :lol: Weź sie chłopie zastanów co ty piszesz, to już sie staje nudne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 no dobra nie wiem czy od poczatku ale napewno nie sa miesiac tylko troche wiecej nie? :D popieram z tymi logami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Kto jest za banem dla Prze_Asa? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Czy bycie idiotą jest teraz cool? Moim zdaniem logo gmclanu to zły pomysł, głupio by to wyglądało. Ja jestem za banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ja! ja! ja nie jestem! poza tym - za co? że wyraził swoją opinię na temat 'gwiazdek' w ocenach? ######sty powód! nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 gwiazdki jak gwiazdki ale ja widzę tu wyraźną obrazę mederatorów <_< Edit: Oczywiście że jestem za banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 jestem za! @jabol: nie nie za gwiazdki. za smiecenie i glupkowate posty (i bycie cool) <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A ja nie, bo kto mnie pocieszy jak będę miał doła jak nie Prze_As ? :D Jestem za warnem dla niego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 I w ogóle z obrazę redaktorów i moderatorów forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ma swój specyficzny styl pisania postów. taki, iż wszędzie musi pierdzielnąć co jest "trendy, cool" a co nie jest. ah, no tak, ale to się nie mieści w głowie Typowego Polaka. EH :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nie no sorry za offtop ale hahahahahaha żal mi niego. Popierwsze jak ty to nazywasz to wina admina "lol". A po 2 jestem za banem dla ciebie :D. Wszystko do prze_as'a. Pozdrawiam. Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 weźcie go zbanujcie... Gostek sobie robi jaja niezłe albo robi to specjalnie albo to jest prawdziwy idiota... ^^" Podejrzewam że to jest jakiś były użytkownik GMC... Bagno? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Gwiazdki dobrze wyglądają i lepiej żeby zostały ;) Kto jest za banem dla Prze_Asa? ^^ Ja jestem za banem. Edit: Oczywiście że jestem za banem jestem za! Jestem za warnem dla niego A po 2 jestem za banem dla ciebie Od kiedy na GMClan panuje demokracja? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały_wilk Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Wiecie co, pisze się czasem takie artykuły, które z pozoru wydają się 'bardzo poważne i serio' a jak się człowiek przyjrzy im z boku to od razu widać, że autor celowo tak napisał, aby trafić do czytelników z ciut większą dozą humoru ^^ Ja tam bym nie brał na poważnie tych 'oskarżeń' moderatorów, raczej powinno to się traktować jak 'lekką' lekturę z przymrużeniem oka ( nie pisaną na poważnie ) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ban był modny gdzieś w latach 80. Teraz stosuje się kastrację i sterylizację. Gwiazdki nie są od samego początku na forum. To moje dzieło!!! Muaahahahahahha... joke. Na serio: ja dałem pomysł na gwiazdki, a większość była za. @Jabol: za wyrażanie opinii nigdy nie ma bana i warnów, ale on (Prze_As) wyraża ją w sposób nie konwencjonalny (nie mam zielonego pojęcia co to oznacza XD), tj. za dużo gada. Bagno, Prze_As i Bigshark to jedno i to samo, wg. mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Kiepska prowokacja w stylu komentarzy na Onecie. Niepotrzebnie się podniecacie. :) Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi