zalu Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Czy można zrobić własny kursor do gry nie mając gm w wersji pro ? z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 mozna zrobić sprita jak kursor zrobić obiekt z tym spritem i dać mu x=mouse_x y=mouse_y w step, a w global game settings odznaczyć display the cursor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 daj to eventu draw w jakimś obiekcie: draw_sprite(sprite_kursora,0,mouse_x,mouse_y) Tylko widoczność kursora myszy musi być wcześniej wyłączona w Global Game Settings :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 nie idzie :crying: :angry2: :helpsmilie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 draw_sprite(sprite_kursora,0,mouse_x,mouse_y) Zamiast sprite_kursora daj np. sprite0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Jak nie idzie przecież napisałem szczegółowo, co to za głupia odpowiedź nie idzie? mam za Ciebie go zrobić...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Mozna wziac crack (jest nie legalny) lub pobrac program ktury jest na gmclan w dodtakowych progtram ktury przetlumacza na kody tam jest o kursorze ( a oni dobrze piszom jezeli dobrze piszom :blink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McCzarny Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ortografia człowieku ortografia! Ściągnij se firefox'a, tam jest taki mechanizm który sprawdza ortografię :P i nie namawiaj do piractwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 to ma byc w stepie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 OMG :o od kiedy się rysuje w stepie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 @marek: chodzilo mi o inne rozwiazanie :D z obiektem :P no niewazne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 @marek: chodzilo mi o inne rozwiazanie :D z obiektem :P no niewazne ;) OMG :o To i tak najgorszy pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 omg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ty jesteś normalny?Co chwile spamujesz gadasz głupoty...nie no zal.pl albo zalu.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 ok otwieram temat :hammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Ty jesteś normalny?Co chwile spamujesz gadasz głupoty...nie no zal.pl albo zalu.pl. Nie spamuje bo bym dostał ostrzeżenie :lol2: :spam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 @UP: O.o... lol (Nie będę kończył bo warna dostane xD) Lepiej zrobić to w draw_sprite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 mozna zrobić sprita jak kursor zrobić obiekt z tym spritem i dać mu x=mouse_x y=mouse_y w step, a w global game settings odznaczyć display the cursor... działa tylko że nie mogę :mellow: klikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Ustaw origin na środek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A raczej ustaw origin na czubku (tym do klikania) w spricie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 No w sumie masz rację - ja się pomyliłem ^^, Albo, może w ogóle nie ma nic do kliknięcia? Też się może zdarzyć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A raczej ustaw origin gdzie to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 w spricie. Czytaj uwaznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Ta tylko gdzie w spricie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Chcesz zrobic rpg a nawet nie wiesz co to origin i nie potrafisz zrobić myszki? Jak klikniesz na ikone sprita to pokazuje się takie okno i tam poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Dobra jest a ja jestem głupi :lol: Ok co z tym origin'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 klikasz na podgladzie sprita w tym przypadku klknij na czubku lub ustaw przez wpisanie danych do tych 2 okienek <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 ok wiem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 No wiesz,nie bierz się za rpg jeśli nie wiesz jak nawet origin ustawić. Proponuje Catch th clown,tylko proszę!nie dawaj później tego na foum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Proxx, on ci tego nie zrUbi bo napisałeś "zrób" przez "u" otwarte. :crying: o kurde pomyliłem tematy... ten post miał być w temacie "Zrobie Przyklad" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi