Saus Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 No i nici z pobicia gnyska czy ranmusa :/ Bedzie trzeba bic drzewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Pewnie blokerzy do tego drzewka sie nieprzydadzą bo bije po 200+ :PP więc kolejny potworek dla grupki łuczników i magów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Właśnie, mam pomysł. Chodźcie wszyscy razem sklepmy Borka jak się zaloguje do gry. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 HAHA !!! Toż to świetna okazja do PKowania !!! Drzewko z jednej, PK z drugiej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Pewno i tak bedzie....... ja zawsze blokowalem :(((((( bo mój łuk sux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Pieter, moim zdaniem... nie. 768 MB ramu powinno spokojnie starczyć. Ja mam 512 i dziala ok xD @Ranmus, borka powiadasz? Ale to sie chyba da tylko na arenie a tam sie nie zmiescimy dookoła niego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 kilka blokerów a reszta na odległość dziada!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 To z łuków ostrzelać tyrana świata Almory. Wystarczy przytrzymać klawisz CTRL i już można PK'ować. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Pewno i tak bedzie....... ja zawsze blokowalem :(((((( bo mój łuk sux A ile masz HP i twoja profesja:D?? Nie da rady sklepać Borka on by walił hity w nas po 80-100:P Ja jak co mogę bloczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 @ raperr moja profesyja to wojownik a hp mam wystarczajaco.... o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 no i co? Ja do niego wystartuje i zanim dobiegne to wyciągnie magiczny badyl i się wyświetli wiadomość autoreconnect in 10 sec xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ej... Ale jakby tak podczas eventa, gdy Borek dostawałby hit od Bossa (tak po 30 dostaje mniejwiecej) i zanim zdazy uciec zrobic Dropparty?!- bylby taki lag, że może by i padł ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 @Bakalak Hity po 30 ^^ żartujesz od dużego pająka widziałem że chyba dostawa hity po 100 alboo i więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 No to poczekajmy na jakis niesamowicie wypasiony event xD... Zresztą nie wiem ile pająk miał HP... Drzewko jedynie 2 k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Hell Spider (tak się ten duży nazywa?) ma 10k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ten pająk duży nazywa sie Inflarte Spider i ma 6k hp. Trzeba mieć jakąś nową wersje gry 0.665 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Hmmmmmmmm... server jest już włączony- czy można grać na versji 0.65 ?? Szkoda że jej nie zachowałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 jak włączony ja wyłączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 no i server offline :( versja 0.66... Ale rzeczywiście gra włącza się 3 razy szybciej :> nawet nie spojrzałem a już byłem w almorowym menu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Borek właśnie wrzuca wersje 0.665 na serwer. Ja bym to nazwał 0.66a bo liczba trochę myląca. A i na kartach graficznych "total badziewie" mogą się pojawić białe kwadraciki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 np jak moja gForce FX 5200 :>? EDIT: ciekawe czy borek zrobi patch 0.666 evul version xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Już zassysam kolejną wersję narszcze sobie zagram w tą słynną almorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 już jest 0.665 http://www.gear-studio.com/ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 nie chce cię borek ten teges denerować ale: wbijam do gry i nagle mam 1/5 fps jak wszyscy (czytaj: tomaex bo tylko jego widziałem) klikam disconnect nagle lagi ustają, gra się wyłącza i pokazuje 2 debugi i jakiś internal error... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 wbijam do gry i nagle mam 1/5 fps jak wszyscy (czytaj: tomaex bo tylko jego widziałem) klikam disconnect nagle lagi ustają, gra się wyłącza i pokazuje 2 debugi i jakiś internal error... Mam podobnie, musiałem wyjść zakańczając proces w Menedżerze Zadań. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Moim zdaniem gra jest na dobrej drodze.. Borek tylko nie poddawaj mi się teraz! A te debugi i error pokazują mi się zawsze po wyłączeniu almory od wersji 0.6 więc nimi się nie przejmuj :) Spoko damy rade :> nie poddawaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Będzie chyba kolejny update. :P btw. Chce ktoś się wymienić itemami? Mam Magic Shield, Snake Shield i czerwony run. Przyjmuje wszelkie wypas tarcze, zbroje i miecze. Łukiem nie pogardzę. Sprzedaż mnie nie interesuje, bo mam 300k złota. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Super, update co 10 min -.- A juz sie cieszylem lvlem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartholl Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Na wersji 0.0665 mam bardzo mało fps (nie mam ich w ogule) i gra siętnie okropnie ! Na wcześniejszych wersjach grałem bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Oco chodzi z tym LAGIEM??;/ dedem i starcilem 200k expa ehhh... Napraw to Borek plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi