Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja się zgadzam ale pod warunkiem, że ja będę sterował swoją monstrualną postacią, a nie głupi komputer. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Kurde dokupiłem sobie 1 GB RAM włączam Almorę a tu serwer wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Czyli skoro ja mam 768 MB ramu to znaczy że gra zabierze mi 700 mb i na windowsa i na resztę zostanie mi 68 mb ;o nie chce cię krytykować ale "żal.pl" ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Pieter, moim zdaniem... nie. 768 MB ramu powinno spokojnie starczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ale z łukiem to możesz w grupie startować do znacznie silniejszych potworów, do których normalnie byś nie podszedł z mieczem i tarczą. Nie widziałeś co się wczoraj działo z ogromnym hell spiderem? smile.gif Wystarczy go zwabić w wąskie przejście, przez które nie da rady się przecisnąć, a potem ostrzelać dziada. tongue2.gif Niestety, ale wtedy to ja jeszcze zdobywałem pierwsze levele. ;p W sumie niech będą potwory strzelające, ale tylko właśnie w towarzystwie takich wielkich bossów. Mogą być zaprogramowane tak, by krążyły zawsze wkoło bossa i strzelały do tych, którzy są najdalej od niego. Cholernie dobre wieści!! Udało mi się zrobić, że gra ładuje się 3 x szybciej i zabiera na starcie 400 MB ramu. Jak wchodzimy do dungeonów, zwalnia się 100, pakuje 200. Jak wychodzimy zwalnia się 200 pakuje 100, mniej więcej 700 MB zabiera teraz Almora w grze smile.gif Czekajcie na UPDATE!! Będzie mega event! To i tak cholernie dużo jak na grę 2D ;P Ale lepszy Rydzyk niż nic. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja mam tylko 1 gb i teraz mi chodzi pieknie bez zacinki a co dopiero po update :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A jeżeli ja mam 256MB ramu to czy Almora będzie się mocno przycinać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Stig, bądź poważny, nie wszyscy co tu grają orientują się w tych realiach. ;) Ahem, ile tak w ogóle jest przedmiotów do zdobycia w grze w tej wersji? I spory będzie ten event? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Itemków no trochę jest do zdobycia http://hqsoft.internetdsl.pl/ItemsList2.jpg Tu masz wszystkie itemki i potworki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja się zgadzam ale pod warunkiem, że ja będę sterował swoją monstrualną postacią, a nie głupi komputer. ;) i ja się dołączam, albo gildię adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Itemków no trochę jest do zdobycia http://hqsoft.internetdsl.pl/ItemsList2.jpg Tu masz wszystkie itemki i potworki. Hm, nie tak dużo jak się tak wydaje. ;/ Można by dorobić kilka wersji takiej samej broni lub zrobić z generowanymi losowo statsami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Borek zrub system blesowania itemów jak muonline=],wiecie o co chodzi:+1,+2,excellent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Chyba jesteś trochę nie w temacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Borek, widzę że tu i miejsce na rumy się znalazło. Można z nich składać słowa runiczne? I doczekamy się spisu itemów ze statystykami? ;] @Ranmus: Ja mam 5, i co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 O fak, Borek zlituj się. XD Ja mam tylko jedną prośbę - reset reputacji, bo przez te wczorajsze bugi ciągle mam jedną gwiazdkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Widze tutaj nowe potworki a tak wogóle czy one gdzies występują na mapie Almory ^^ ?? I czy te itemy wylatują rzadko jak inne czy ich niemożna zdobyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 O fak ile arrowsow, ale by mi sie takie przydaly xD Az sie chce grac jak sie mysli/wie ( :> ) ze te itemy sa dostepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Mam pytanie do Borka. Czy w nowym uptade będzie możliwość wykonywania questów? I czy jak mam 256 MB ramu to czy Almora będzie się mocno ciąć? Aa i jeszcze czy będzie możliwość wyrabiania napojów takich jak Life Fluid lub Mana Fluid z roślinek. A itemy są super :D Ile arrowsów zbroi no i widzę nowe potworki ;) Edit: Dołączam się do prośby Ranmusa. Borek no właśnie mógłbyś każdemu wyzerować reputacje przez tego buga? Bo prawie każdy ma 5 czerwonych gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 OK Wrzucam v0.66 www.gear-studio.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja już zassysam patcha nowego ide wbić 28lvl i będe mógł używac magic blade:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 dlaczego nie mogę obejrzeć odpowiedzi?? sory za offtopa ja mam taką liste, a jak naciskam na jakąś odpowiedz, to mi wyskakuje inna strona i pisze "Przepraszamy, niektóre z wymaganych plików zostały utracone. Jeśli zamierzałeś przejrzeć temat, jest prawdopodobne, że został usunięty lub przeniesiony. Proszę wróć i spróbuj ponownie." jeszcze raz sory za offtopa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Aaa!!! To co się teraz dzieje jest straszne... najgorsze jednak jest wychodzenie z dungeona- jest taki lag, że pierwsze co zobaczysz to twoje zwloki z jakims okolicznym mobkiem... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ledwo wlazłęm a na ekranie zielony napis "ok we have a little problem" -.- @up Pewnie się ładują lokacje i dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Borek czemu serwery są offline?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Jesli chodzilo o to ze fpsy spadaja to przestawilem w managerze zadan priorytet na wysoki (nie czasu rzeczywistego :P) i wszystko chodzilo pieknie. PS. Roznice w zjadaniu pamieci widac kolosalnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja też miałem problem z FPS;/ w mieście chodzić niemożna było a pewnie borek zaraz usunie ten błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Bo są LAGi !!! Wręcz kosmiczne... no i lata też takie zabójcze drzewo co nawet Borkowi nieźle dokopało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ekhm...zacząłem grać, ale po kilku sekundach wszedłem do lokacji The Forest to po prostu masakra z udziałem fpsów i lagów. ;/ ok we have a little problem Miejmy nadzieję, że "little". ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Spokojnie ludzie, Borek się trochę pośpieszył i jest problemik techniczny. ;) @Bakalak: Drzewo? Yyy.... a gdzie ono grasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 drzewo to pewnie event :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi