Oriental Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 raperr idziem na exp blokniesz mi Larve czy witcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 @Oriental Ja je z luku soluje. O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinnacle Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ale we mnie weszła maniakalność gear-studio.com palec z F5 skacze co dwie sekundy A ja Larve mam na 4 hity ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 @Solmis Napisz domnie w grze na priv:raperr to wpadne do city i ci pokaze @Oriental Zobaczy sie musze wbic jescze 2ylko 200k expa i bedzie 28lvl:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 To co zze z luka solujesz?? Knight malo dostaje od nih po dupie a good knajt nic EDIT: Server znow online zara bedzie link :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Luk i tak lepszy. :P Jak walisz z luku to nigdy nie obrywasz. :D EDIT: Nareszcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinnacle Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Jest 0.67 43% gramy gramy ;p Borek nie załamuj się, pomyśl ile głów spogląda na ten projekt, miłego updatowania pozdrawiam Vary :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 0.97?? a buahaha R4cz3j 6.7 EDIT: o_O o edita dales xD @@@@@@@@@@@ BOREK RAda Problem dlugiego ladowania gry jest oczywiście spowodowany za dużą ilośćą multimediów w pliku exe. Wszystkie obrzy dziwieki wwal na data i jakims dll'em zrób żeby było zakodowane i tylko twoj system odkodowania mógł odczytać. Dobrze by było podzielić daty na kategorie: Tło , Itemy , Dzwieki , muzyka , itp. Tymon mial chyba przykład paczuszki może ci sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Boli...cholerny problem. ;/ Może warto jednak olać to zmniejszanie wymagań? Efekt o dziwo jest w pewnym sensie odwrotny od zamierzonego. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Kurde znowu offline a bylo ładnie w 0.65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 To tak. Czas podsumować. Gdy byłem w mieście, Almora Strasznie się cięła. około 10/5 fps. Ale gdy zerwałem połączenie metodą ( Wyjmij kabel od sieci ) Gra się od cieła, i działa na 100/90% FPS. Coś powalone jest w pobieraniu danych.Może za często pobiera, albo za dużo? No i czemu duże tekstury się pierdzielą? Kiedyś tak nie było. Gdy podchodze do "Dachu jaskini" Po chwili robi się on czarny. No i gdy "Już gram" Almora zajmuję 604 ram :] I jeszcze jedno: Może usuniesz to "trzęcienie się drzew" o jeden pixel? Bo to także wdg mnie przycina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Czy Server juz na dzisiaj nie będzie włączony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 To tak. Czas podsumować. Gdy byłem w mieście, Almora Strasznie się cięła. około 10/5 fps. Ale gdy serwałem połączenie metodą ( Wyjmij kabel od sieci ) Gra się od cieła. I działa n 100/90% FPS. Coś powalone jest w pobieraniu danych.Może za często pobiera, albo za dużo? No i czemu duże tekstury się pierdzielą? Kiedyś tak nie było. Gdy podchodze do "Dachu jaskini" Po chwili robi się on czarny. No i gdy "Już gram" Almora zajmuję 604 ram :] Cekol ma rację-po prostu musiałeś Borek zapomnieć o jakimś ważnym czynniku uwzględniając ładowanie świata połączone z wysyłaniem danych. Może przez to, że klient ładuje mapę, jednocześnie wysyła te dane do serwera, a ten do klienta drugiego. W efekcie ten drugi otrzymuje informacje o ładowanym świecie na komputerach innych graczy i gra przez tą ilość danych skacze? :/ EDIT: To od razu wyjaśnia lagi, bo serwer trochę nie wyrabia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 w sumie wersja 0.61była najlepsza :P w niej nie cięło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A ja czekam aż wkońcu zagram !! Narazie doszedłem do menu... Bedzie ON dzisiaj czy juz nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Bedzie ON dzisiaj czy juz nie ? Zazwyczaj wychodzą updaty po pólnocy- może dlatego, że wtedy jest najlepszy connection speed servera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 To znaczy że teraz czekamy na update 68 ? tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Prawdopodobnie dzisiaj wyjdzie wersja 67,5 albo 68:P Szczerze, to na Almorze z większymi wymaganiami lepiej mi chodziła niż Almora na dużych wymaganiach:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 borek chyba już testuje wersje 0.68 patrzcie wszyscy http://gear-studio.com/almora/index.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Pytanie do Borka. Czy można by było wypuścić wersje taką jak była 0.65 wtedy dłużej się czekało ale przynajmniej na kompach które miały mało ramu tak nie cieło. Ponieważ kiedy była wersja 0.65 to nawet wtedy miałem już 3/4 FPSów i grało się cudopwnia jak na mojego kompa ;) A teraz tnie jak nidy dotąd. Więc czy mógłbyś wypuścić dwie wersje gry, jedną dla słabszych kompów i by się ładowała jak wcześniej a druga dla tych co mają więcej ramu i szybciej się gra ładuje. Edit: Czy oczywiście można by było tak zrobić. Edit: Brawo :D To bardzo dobrze że już wiesz ;) Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Doszedłem do tego co tak muli, ale teraz szukam rozwiązania, żeby chodziło wszystko OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A moge tak tylko zapytać czy jeszcze uda ci się zrobić tą 0.68 dziś ?? Bo mnie troszke zmyliłeś ;) i ściągnołem 0.67 a tu "...."wiecie co :P bo z chęcią bym zpstał i potestował ale nie wiem czy jest sens czekać :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Doszedłem do tego co tak muli, ale teraz szukam rozwiązania, żeby chodziło wszystko OK A może przedstawisz nam co tak muli? :P Pomożemy ci razem! (Znaczy ja pomyślę) xD No chyba że takie utajnienie danych o błędzie , narusza prawa autorskie , albo jest kluchem do [h4+|0r@] , to nie musisz podawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A moge tak tylko zapytać czy jeszcze uda ci się zrobić tą 0.68 dziś ?? Bo mnie troszke zmyliłeś smile2.gif i ściągnołem 0.67 a tu "...."wiecie co tongue2.gif No wiesz, niestety się nie udało, gdyż mamy już niedzielę. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Nie pójde spać dopóki nie zagram w Almore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 @tomalas bunt:P? No właśnie chciałem też już dzisiaj pograć i odrobić 300k expa po dedach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja jestem za tym byś powiedział co tak muli a my urządzimy burze mózgów i ci pomożemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja chce poprostu zagrać wkońcu ;P Już się cieszyłem jak włączyła mi się 0.665 to serwer był off więc narazie ujrzałem menu... ;] Wiesz narazie są to testy zapewne gdy ruszy oficjalny serwer jak ruszy wogóle to postać będziesz musiał robić od początku... Samo wytłumaczenie problemu pewnie Borkowi by zajeło sporo czasu :P Lepiej niech poprawia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Dorba błąd wykryty - zniszczony :D Teraz działa na 100% Osobiście połączyłem dwóch graczy i przetestowałem. Wrzucam 0.68 - www.zębatka-studio.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Jupi zagram dzisiaj :D I zasysam... Potem dam edita z wrażeń ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi