Oriental Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Borek cos z Serverem jest nei tak pokazuje sie piorun i napis CONECTION PROBLEM Eq znika gdy otworze invetory lub walne. Wogle nei zapisuje swojego położenia, Pujde gdzieś indziej wyskoczy Conection Failed i jak wezme zaloguje sie to jestem w starym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 @Oriental:Brawo, jesteś jakąś 10 osobą, która o tym mówi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 LOL :) Ale dlaczego tak jest i czy Borek to naprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Kurna dysk mi się zagotował w nocy :P ale ten drugi, bo jest shitowski i winda zgłupiała. OK teraz jest dobrze :) Dobrze, że to ten drugi dysk, a nie pierwszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 W tym decydującym update powinieneś zrobić, że gdy FPS jest np. na połowie to speed postaci zwiększa się dwa razy, dzięki czemu ci, którzy mają słabsze komputery chodziliby tak samo jak inni ;) PS. Mówiłeś, że serwer stoi na laptopie... Może to dlatego tak się tnie? Przecież serwer musi być mocny! @down A co złego w tym, że szanse na przeżycie byłyby wyrównane? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Oto wysypuję screeny z wczorajszej nocnej inwazji "zuych pajonkuf" :D @UP - bardziej idiotycznego pomysłu to nie widziałem... -.- Screeny: http://img75.imageshack.us/img75/6818/screenshot1pz7.jpg - niecenzuralne słowo xD uwaga http://img167.imageshack.us/img167/9364/screenshot2tb8.jpg - chwila po tym jak Oriental przykozaczył i powiedział, że tam pujdzie xD http://img222.imageshack.us/img222/575/screenshot3rl5.jpg - kolejna ofiara zuych pajonkuf xD http://img247.imageshack.us/img247/7355/screenshot6wc1.jpg - okropna inwazja, te małe są chyba gorsze od wielkich, nie moglismy sie bronic w miescie xD http://www.imagic.pl/public/55405/screenshot8.jpg - jeden z lepszych screenów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie, serwer stoi na stacjnarnym kompie, ale to wina dysku, bo jest używany ( posiada ok. 4 lat ) i po prostu zbyt gorąco :D ale odłączyłem go i jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Pablo, te screeny to chyba BMP zapisane pod .jpg... Dłużej ładujących się screenów nie widziałem... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 zaleta imageshack'a pozatym ciągle jeszcze je dodaje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A mówiłem wam, że się komp podwiesił ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Cos co chwila sie podwiesza, od rana zrobilem -1/2 lvla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja nie wiem poco są wogóle te ataki Pająków:D NIedośc że biorą na Hita to jeszcze expic nigdzie niemożna bo wszędzie lataja HEHEH:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja mam pełno błedów: 1. Znika mi na jakiś czas eq. 2. Nie mogę strzelać z luku (strzelam, ale strzaly nie lecą). Czasem tylko za jakiś czas wszystkie trafiają w potwory (a mialem full fps). 3. Obrywałem od larvy i wolfa, nawet gdy poszedłem daleko od nich (one stały w jednym miejscu, daleko ode mnie,a ja obrywałem. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie wiem, ja wczoraj grałem od 24 do 4 w nocy i ani jednego dc'ka nie miałęm ani zadnego błędu. Wszystko na wersji 0.68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Najpierw mi się pojawiły te błędy, które wymienili wszyscy wcześniej, a teraz wyświetla, że moje konto jest już zalogowane do serwera. :) PS. "Włamka", czy co? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 nie, stare się nie wylogowało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinnacle Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 od pół godzinki nie moge się zalogować. Najpierw pojawia mi się ten error, co już innym się pojawiał, a potem mówi, że moje konto jest połączone już, i gram se w najlepsze :(. Stało się tak po pierwszym disconnectie po wygraniu donated accounta, widze że inni grają, więc proszę o rozwiązanie problemu, ew. zdjęcie mi donata jeśli to jego wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 jak wyskakuje błąd to przyciśnij klawisz "I" czyli ignore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Kurcze strasznie mało expa dostaje. Mam 13 lvl i nie wiem na co chodzić. teraz sie za dużo golda dostaje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 e tam, wam zawsze źle. najlepiej od razu mieć 100 level i wszystkich załatwiać za jednym razem - ale po co wtedy grać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 U mnie pod wersje 0.66 to zaczeły się problemy z potworkami. Tak jak kiedyś znikały co sekunde i się pojawiały i tak ciągle. I do tego dziwnie się zachowywały. Biłem Larve a ona zaczęła uciekać do innego playera który nawet jej nietknął. Troche dziwne czy u kogoś jeszcze było coś podobnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Athun Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Eh moze mi ktos powiedziec w jakiej kolejnosci sciagac wersje allmory ? tera sciaglem 6.0 I co dalej ? odrazu 068 czy po koleji od 65 i takie tam ! prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Kurcze strasznie mało expa dostaje. Mam 13 lvl i nie wiem na co chodzić. Tak po jednym dniu już byś chciał chodzić na najlepsze potwory. zal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 @Mag Ognia Jeśli grasz warriorem to na death spidera pójdziesz dopiero na 35-40lvl bo na mniejszym lvl weźmie cię na hita:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 U mnie pod wersje 0.66 to zaczeły się problemy z potworkami. Tak jak kiedyś znikały co sekunde i się pojawiały i tak ciągle. I do tego dziwnie się zachowywały. Biłem Larve a ona zaczęła uciekać do innego playera który nawet jej nietknął. Troche dziwne czy u kogoś jeszcze było coś podobnego ? No było. W końcu potworkami steruje serwer. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 No było. W końcu potworkami steruje serwer. :) No tak ale wcześniej funkcjonowały normalnie. I nieznikały co sekunde. Może to ten problem z serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 No tak ale wcześniej funkcjonowały normalnie. I nieznikały co sekunde. Może to ten problem z serwerem. Te lagi na pewno (przeciążenie lub po prostu problem), ale AI tak na 50%. Zresztą ja żadnych problemów z ich inteligencją nie zauważyłem. ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinnacle Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 @Mag Ognia Jeśli grasz warriorem to na death spidera pójdziesz dopiero na 35-40lvl bo na mniejszym lvl weźmie cię na hita:D a ty raperr który masz lvl już masz ten 35? :P BTW Borek napisałeś jako Server "More Faster" <== Błąd translate "bardziej szybszy" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 no to czekac na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 borek link nie działa.. jest do wersji 0.68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi