dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Uczcijmy minutą ciszy pamięć po dojrzałym zachowaniu forumowiczów. <minuta ciszy> Nie no, marmot pokazał ludziom macrochana i ludzie wywalają teraz bez sensu obrazki, nawet nie interesując się tym co one oznaczają. <Za to mój to szczera prawda ;P> Za to już śpiewanie pieśni czy wyśmiewanie to lekka przesada moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Bagno odszedl :(:( Pewnie do Microsoftu... Po zacietych probach stwierdzil ze w Game Makerze nie stworzy systemu operacyjnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Podpisuje się pod tym co napisał Woock. A tak co do tematu "kim jesteś?". Jakoś nikt na forum nie opowiada o swoim życiu prywatnym, po za pewnymi wyjątkami, a jeśli chodzi o mówieniu o swoim bycie... cóż, też za dużo userów nie znajdziecie. No więc jeśli sam nie powiesz to nikt Cię o to nie zapyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 eee kolesia nie kojarzę xD może dobrze..? ;p Pewnie zrobi nowe konto ;p i spróbuje już być normalny ;p bo warny ma Ciekawe... XXD ogółem rzecz biorąc Cya dude :D May the force be with you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Bagno nic nie dał, i bagno nic nie zabrał, nie będziemy zalować ;) Po co zamykałeś topic, niech cały GMCLAN się pożegna ;/ . Marmot Bydlak... xD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Bydlak... xD! Ooo, mam smaczne mięsko. :D THX! (Bardzo idiotyczny żart. A niby nie? xD) Dobra, zamknąłem przez przypadek, choć sam nie wiem, jakim cudem. Może Bagno zamknął, może ja. Podpisuje się pod tym co napisał Woock. Dałeś sobie 3 warny o głupiej treści i nie wiem, czy to logiczne. Ja zachowałem się w miarę poważnie - nie waliłem głupich obrazków (choć czasami śmiesznych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 hmmm... Cya Bagno, i nie wpadnij w następne bagno jak tutaj ;) EDIT: "Jeśli nie zagryziesz kogoś to inni cię zagryzą" xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jaklub, nie rozumiem o co Ci chodzi. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 hmmm... nara... Nie będzie mi cie brakowało... ... ...haker... ... ...bagno nie haker... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jaklub, nie rozumiem o co Ci chodzi. Twoje warny: Te pierwsze trzy są wystawione chyba z nudów. :P Trochę głupio postąpiłeś, dając sobie te warny. A ja Bagna nie obrażałem - tylko napisałem, że mi nie będzie żal, bo nie podobało mi się jego zachowanie - przechwalał się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Taaaaaa... Nie masz co się zamartwiać. Ja piszę takie tematy, co nikt w nich nie odpisuje. macham na pożegnanie :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Good Bye Lenin ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Taaaaaa... Nie masz co się zamartwiać. Ja piszę takie tematy, co nikt w nich nie odpisuje. Ja nie wiem, co mają twoje tematy do tego tematu i czemu odświeżasz stary temat. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Apropo Pan Bagno miał się nie pokazywać a był 2 dni po założeniu tego tematu czyli 15.07.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Nie pomyliłeś sobie z "Bongo"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Nie, był tutaj i się chwalił w shoutboxie że zrobi atak DDoS na GMCLAN i że ma hasła paru GMCLANowiczów :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Ano taki z niego haker jak z krowy ptak :) nic nie poradzisz chyba że policją postraszysz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Krowe można postraszyc policją? Nie zdiwił bym się gdyby bongo to było nowe konto bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Ano taki z niego haker jak z krowy ptak :) nic nie poradzisz chyba że policją postraszysz ;p Taaa, to on Ci powie, że "haknie" radiowóz. :] W ogóle nie wiem, po co tu jeszcze piszecie. Bagno to dla mnie temat już dawno zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Bagno powrócił ja pierdz*le :P Ciekawe jaki system operacyjny nam zrobi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Skoro Bagno wrócił to zamknę temat, bo i będzie zaraz bezsensowne nabijanie, a jak znam życie to zaraz parę osób zacznie tu się wyżalać i gadać głupoty na temat Bagno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi