Maxpayn Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Jaki darmowy hosting polecacie ? I najlepiej jak najszybszy i nie zamulony. I nie wyskakujcie mi tu z yoyo.pl czy tam prv.pl :] Pozdrawiam, Maxpayn :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 FileFactory, Megaupload... Rapidshare do dupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Może rtu.pl albo free-site-host.com ? Musisz sam przetestować, który ci będzie pasował. Jeszcze ważne jest to co ci jest potrzebne: sam HTML, PHP czy PHP z MYSQL czy jeszcze jakieś ASP czy inne cuda. Powiedz czego wymagasz od hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 No cóż obowiązkowo żeby miał html, php. Też się zastanawiam nad osemka.pl co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 FileFactory, Megaupload... Rapidshare do dupy... hosting na stronę, nie na pliki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 No cóż obowiązkowo żeby miał html, php. Też się zastanawiam nad osemka.pl co o tym myślicie? Osemke omijaj z daleka. Weź 60free.ovh.org, po prostu najlepszy darmowy hosting. (Może mało ma miejsca, ale można nieograniczoną ilość kont zrobić :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Kup sobie serwer i nie baw się z darmowymi, dobrze Ci radzę. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja proponuję ovh.org. Miałem stronę, i nie narzekałem ;) EDIT. Guxio był szybszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 60free.ovh.org? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 ja polecam prv.pl albo yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 to miało być śmieszne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Pisałem że nie ma być żadne zamulone jojo ani prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Karus próbował być zabawnym ;] . Ja z darmowych nie mam za bardzo nic do polecenia, ciekawie wyglądają oferty http://ovh.org i http://freehost.pl , ale na żadnym z nich konta bym nie założył ;p . Dlaczego? Odkąd mam kupne konto, to widzę jakim szmelcem są darmowe konta. Płacę SMSem za 9zł miesięcznie i mam 500MB pojemności, nieograniczony mysql i transfer roczny 160GB. Polecam: http://insane.pl . Poza tym dzięki doświadczeniom na darmowych kontach od piwko.pl, of.pl, tripod.lycos.co.uk, yoyo.pl oraz googlepages.com z przykrością stwierdzam, że najlepsze są googlepages.com i of.pl, na których niestety PHP nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Nie docztytałem pierwszego posta :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja polecam 12GBFREE.COM -12 GB powierzchni - Nieograniczony MySQL - PHP - Brak reklam i w miarę szybki jest :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 O co chodzi w tym?: How did you find us? Please tell us how you found us by choosing an option if available or by typing it into the empty field. P.s Hostingu który jest darmowy i ma aż 12GB jeszcze nie widziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jak nas znalazłeś? Proszę powiedz nam jak nas znalazłeś wybierając opcję jeżeli jest dostępna, bądź podając w puste pole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ja widziałem darmowy hosting i miał 500GB!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Chyba Ci się pomyliło z 500MB. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Extra domain Add a valid domain name(.com, .co.uk etc). After adding this domain both the domain and previous subdomain will operate on your account. Domains must be registered through an external registrar. Nameservers: ns1.12gbfree.com, ns2.12gbfree.com Maximum of 255 characters. A w tym co mam wpisać? P.s Gdyby dawali 500GB to już bym znał tą strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Nic, jeżeli nie posiadasz domeny typu www.andrzej1_1.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Nie to było 500GB na pewno ale jak się zarejestrowałem to nie przysłali e-maila aktywacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Nie to było 500GB na pewno ale jak się zarejestrowałem to nie przysłali e-maila aktywacyjnego. JA mogę obiecać i 10000GB tylko co z tego, skoro nie dotrzymam umowy? :) To jest tylko marketing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ta ja też moge 500gb serwer zaoferować, ale ile z tego dostaniesz ty, to już tajemnica... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMLand Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja polecam 12GBFREE.COM -12 GB powierzchni - Nieograniczony MySQL - PHP - Brak reklam i w miarę szybki jest :thumbsup: O ja cię sunę! (tylko bez skojarzeń, bo nie gustuję w chłopakach ;P) Takiego hostingu to żem jeszcze nie widział. B) Ja to mam 5 giga z nazwa.pl za 3 bańki, a tu darmowe 12GB. :] Jeśli to nie naciągacze to jestem w siódmym - pfu... - tzn. dwunastym niebie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ta, ja widziałem z rok temu podobny hosting, ale 1GB. Też tak ładnie wyglądał. Potem się okazało, że można wrzucać jedynie pliki graficzne, php, css i html, na inne jest zakaz, poza tym limit rozmiaru pliku 250kB. Pewnie z tym hostem jest podobnie, w końcu jak jest brak reklam, to nie zarabiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Marmot@ "The max file size for uploading any type of file is currently 5mb" Ej no jak narazie nie jest źle :) 5mb to nie taka tragedia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi