Kubx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Uff o to rezultaty moich wypocin: http://www.gmclan.org/up1104_3_8282077d5c.html LINK POPRAWIONY Miejcie litość, jest to moja pierwsza gra oddana na ligę, i pierwsza opublikowana na GMCLANIE. Wszystkie ważne informacje zobaczycie w HELPie Jestem chyba pierwszym, który oddaje prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Co ty wogóle oddałeś? Odmowa dostępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jaka odmowa dostępu? O co kaman? [down] Faktycznie, nie zauważyłem. Zaraz poprawie link. WYSTARCZY DO NAZWY DODAĆ .exe czyli loms.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 a rozszerzenia to tam jakby brak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 http://www.gmclan.org/up1104_3_8282077d5c.html Proszę bardzo, link do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Twoja gra mi bardziej liero przypomina niż wormsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 No właśnie, nie dość, że na początku nie było rozszerzenia, to jest to liero-podobna gra. Czy zgodna z tematem tury - wypowie się Maximal. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Moja gra wygląda podobnie tylko jest tryb treningu nie VS I też bez tur u mnie jest: 1x Bazooka & 3xGranat & Jumping bean Mój teren jest zniszczalny ale nie ma siły wyrzutu... I tandetna grafa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jeżeli klon wormsów nie ma tur to jest bardo podobny do liero przez co może nie zostać zaliczony do tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Czy tury to to co wzoruje Wormsy? A nie tytułowe robaki? i nawalanka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Tak jak napisali poprzednicy: klon Wormsów to klon Wormsów, więc tury występować muzą. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Czyli nie zostanę przyjęty? :/ A jeżeli przerobię tak moją produkcje, żeby były tury, to...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 O co wam dokładnie chodzi z tymi turami? EDIT: Musi być muzyka? EDIT 2: Już wiem o co chodzi -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Oto ostateczna (zapewne :P) wersja, która powinna się nadać do oceny. Są tury, lepsze sterowanie i kilka zmienionych wersji. Link: https://gmclan.org/up1104_3_loms1_1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Wkurzę się zaraz. Normalnie idę do kościoła na 19, zapisuje projekt, i zamiast przycisku 'zapisz' kliknąłem na 'anuluj' i nie zapisało :( Teraz to się naprawdę poddaje. @Kubx W treningu błąd mi wyskakuje P.S. Kiedy będzie następna tura ligi? @down Ale tak mniej więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 @Lord Marcelot: Nikt nie ustala z góry terminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 a w takim razie klon np. hogs of war to też klon wormsów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Dobra, jeśli Gnysek wystartuje, chyba nie mam szans, ale uważam, że moja gra ma szanse na podium. :) MOOSES 24 Jest to gra wormso-podobna. Zamiast robaków są łosie i używają... czarów! Gra ma 3 plansze, 10 czarów (+ doładowanie many, ale nie wiem, czy to czar) oraz opcje - dotyczące rozgrywki i spraw technicznych (tych drugich jest mało - można zmienić tryb wyświetlania i wyłączyć muzykę.) Gra używa dll-a GMSPC. Mam nadzieję, że to dozwolone. Screen na zachętę do grania i głosowania: >> Download << Niestety nie ma nawet głupiego ai, ale myślę, że możecie zawsze potestować sami. Uwaga: Przed rozgrywką zajrzyjcie do readme! PS. 24 jest w nazwie, bo to liga 24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Uuu nie mam szans :P Widać że włożyłeś dużo pracy w taką gierkę. Zaraz zobacze jak to wszystko wygląda od strony .exe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 https://gmclan.org/up739_4_forms.html F1 - info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jaklub - gierka jest spoko, chwile w nią pogram, fajny klimat itp. Ale nie wiem czy łosie to klon Wormsów ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Koln wormsów to nie ma byc identyczna gra z robakami, tylko gra o bardzo podobnych zasadach. http://www.gmclan.org/uploader/863/lugols.rar Mam nadzieje że zajme 2 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Micanser - Gra na podobnych zasadach (może bardziej luźno związana) to np. Scorched Earth, która prawie wogóle mi nie przypomina Wormsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ale jednak komuś przypomina, zrozum, jakby chodzilo o to by wszyscy robili wormsy, to temat był by WORMS. Gra ma być podobna do wormsów, ma chodzić o to samo, ma być taki sam styl rozgrywki, ale nie muszą to być idealne wormsy (czego zorobienie nie jest zabronione). Też planowałem zrobić miecze i magie, bo pasowało by do tych cegieł, jednak dobrze iż nie zorbiłem, bo osądzili by mnie o podrabianie się pod jakluba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja sie poddaje :( Cały dzień męcze się z tymi turami i nigdzie nie moge nic znaleźć ani wymyślić... Trudno, poczekam na kolejną ture <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Kubx: Jak to "nie przypomina Wormsów"? Toż Scorched Earth był pierwowzorem znanych dzisiaj Robali. A fakt, że grafika inna, nie ma znaczenia. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jaklub, zauważyłem błędy w twojej gierce. 1. Pierwsza tura nie konczy sie, aż żuci się czar (czas się nie odlicza). 2. Jeśli gracz pierwszy nie rzuci czaru, a czas mu się skończy, to znów jest jego tura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja jak zwykle nie zdazylem urozmaicic ladnego enginu. Za wolno pracuje. wormst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Mam pytanko: tura kończy sie o 23:00?? Jeśli tak to czy możnaby ją przedłużyć o godzinke?? bo wychodzi mi cos dobrego i nie chcem tego zaprzepaścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ok, niech będzie godzinka. Ale tylko tyle. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi