KoRn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Oto daję wam przykład gry mmorpg. DOWNLOAD: TU sciagajcie, oceniajcie i komentujcie. Sory że na gm 7.0. Ale to jest BEZ PRO! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Czy ty w ogóle umiesz rozróżniać MMORPG od RPG? W tym przykładzie nie ma nawet okna logowania =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ludzie weźcie nie przechodźcie na game maker 7 większość korzysta z game makera 6 tak jak ja więc nie mam zamiaru ściągać game makera 7 żeby zobaczyć ten przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ludzie weźcie nie przechodźcie na game maker 7 większość korzysta z game makera 6 tak jak ja więc nie mam zamiaru ściągać game makera 7 żeby zobaczyć ten przykład. Ja mam 6 i 7, ale jakoś mi sie włączył 7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Czy ty w ogóle umiesz rozróżniać MMORPG od RPG? W tym przykładzie nie ma nawet okna logowania =/Tu nic niema co przypomina MMORPG nawet RPG nie przypomina xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A mi pisze że nie mam dll-a ;P ciach... Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 To jest RPG nie MMORPG!!! Offtopic: Ludzie weźcie nie przechodźcie na game maker 7 większość korzysta z game makera 6 tak jak ja więc nie mam zamiaru ściągać game makera 7 żeby zobaczyć ten przykład. to chyba czas przejść na GM 7 bo ma więcej opcji itd. PS: no chyba ze masz CD-key "innego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jedi ale to beznadziejne <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 to chyba czas przejść na GM 7 bo ma więcej opcji itd. Ponoć ma tylko kilka małych ułatwień i coś tam z dll'ami do visty (nie pamiętam dokładnie), po za tym nie ma nic lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 i jeszcze extension packi i parę innych dodatków+odczytuje pliki .gm6! Morze też drukować pliki i mam nowe okienka. A oprócz tego czemu zostawać za starszym jak jest nowszy za darmo jak się ma oryginalny serial (no chyba że się niema)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 To jest RPG nie MMORPG!!!Jeśli to wo gule można nazwać RPG'iem xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jeny, GM7 może i nie mieć żadnych nowych możliwości i być tym samym co GM6, ale że wspiera Vistę to już konkretny powód by przejść na nową wersję. Chyba, że tak jak ktoś wyżej wspomniał - ktoś ma pirata. A guzik nas to obchodzi. Chodźcie róbmy wszystko w GM7. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @up: nieeeeeeeeee!!!!! ja mam gm 6.0 zajerestrowane, a 7.0, nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Czyli masz pirata, bo jakbyś miał oryginał, to gm 7 już dawno miałbyś zarejestrowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ja po zostaje przy gm6.1 z 2 powodów... 1. robi 2x mniejsze pliki wykonywalne, 2. przyzwyczajenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Pieter: ale jak za 5 lat twojej gry/programu nikt nie będzie mógł odpalić, bo Windows XP przestanie być wspierany przez Microsoft i wszyscy przejdą na nowsze systemy, to będziesz tego żałował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @up: nieeeeeeeeee!!!!! ja mam gm 6.0 zajerestrowane, a 7.0, nie... Na 7.0 nie ma jeszcze seriali. ;] Za to są takie loadery - ale to tak dla informacji, bo nie powiem oczywiście gdzie tego szukać. Sam w sumie znalazłem jednego w mniej niż minutę. Zresztą wasza niechęć do gm7 wychodzi stąd, że albo macie piraty, albo szukać nie umiecie. :) Do przodu trzeba iść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Z tego, co słyszałem, to Microsoft najpierw przestanie wspierać Vistę, a dopiero potem XP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ten przykład to totalna kaszana ;/ 15 minut roboty, i wszystko na klockach to w czym problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ten przykład to totalna kaszana ;/ 15 minut roboty, i wszystko na klockach to w czym problem ? masz racje,ale dla takich noobów(tylko jakich XD) to nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 CP-player on jest super ni dla noobów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @dziadekkleofas Są już do 7.0 seriale i już dawno są a skąd wiem nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Bardzo fajny przykład, wreszcie zrobiłem kradziono-graficznie grę podobną do RPG xD OMG Ludzie czy wy wiecie co to jest MMORPG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 1. MMORPG to gra przez sieć np. Tibia. 2. Każdy takie coś może zrobić, tylko że np. mnie szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi