Maximal Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Start tury: 17.06.2007 - 13:00 Temat: Strzelanka z widokiem z lotu ptaka a la Cimsonland Czas: 24h Uwagi: Crmsonland official website Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 fajny temat ;/ nareszcie cos normalnego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ooojee to może mi wyjść. To teraz to biorę się do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Strzeżcie się - o to jam zaczynam robić grę!* *Przypominam, że Kurw*!, Kurw*! się już skończyła, więc będzie to gra normalna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja nie oddam pracy, bo w tym temacie "nie czuję się mocny". :D I chcę zastosować się do zasady Maximala: "Nie oddawać badziewia". :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja widzę że chyba oddam bo niezłe sprity mi wychodzą. Tylko czy czasu mi starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Skończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 dobra, ja juz mam. TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jak dobrze że nie ja je zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 dobra, ja juz mam. TU Fajna nazwa: Ja jestem zabiję cię xD Edit: ALIEN® ©by GuxioStudios® in 2007® Gra zostanie skasowana od razu po zakończeniu głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zrobiłem :thumbsup: Emotikon Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Wprowadź hasło... x( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Gilead, nie dawaj do FTPa danych i adresu, tylko zamiast: ftp://grafikagamemaker@ftp.republika.pl/g...akerze/emotikon Shooter.exe podawaj http://grafikagamemaker.republika.pl/gry%2...n%20Shooter.exe Poza tym, nigdy nie dawaj spacji, bo potem są problemy z adresami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Oto link do mojej gry "Szuter": http://www.gmclan.org/up1789_4_Szuter.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mła gra Zapomniałem w helpie dać szczegóły: Zrobione w ok 4h. Muzyka :nie moja Sprity moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Guxio twojej gry się nie da włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No jak nie ja to włączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a mi jakiś błąd wyskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 To ściągnij jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a mi jakiś błąd wyskoczył 'Jakiś' to sobie może. Jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mi działa a na dowód skopiuje to z helpa [...] Rok 3523586. Wiadomo, ze zostalo 5godzin do eksplozji slonca, a co za tym idzie - ziemi. Wszystkie planety albo nie nadawaja sie do zycia, albo sa zamieszkane przez lepsze istoty[...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Coś tam pisze ale to nie jest błąd GM'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Więc wina twojego kompa albo program do kompresji masz do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tyle godzin, tyle prac i tylko jedna dobra grą. Ludze, nie chce wam się chyba nic robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Kompa mam dobrego i mam WinRara spróbuje jeszcze raz pobrać EDIT: pobrałem i wszystko działa dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 MOJA GRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Emotikon Shooter Moze ten działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Emotikon Shooter Moze ten działa dziala, uzytkownik grafikagamemaker , a haslo grafika7. podawales juz to kiedys. edit: to tak dla przypomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 I jak fajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @up strzelasz do emotikonow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi