Maxpayn Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Łeeeee nie ma mojego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Łeeeee nie ma mojego :( Spoko, ladny jest- dodam za nastepnym razem, czyli jutro. Nie jestem robotem i musze raz sklejac, raz patrzec na forum xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Dzięki B) Mógłbyś tam dodać do niego jakiś płotek jak ci się chce bo mi coś nie wychodzi. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Nie bede naruszal ci prawa autorskie i psuc ci skilla :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 co to simsity robimy :D? btw uu ja mam aż 2 swoje domki i to koło siebie ;P zaraz będzie 3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Co proponuje na nazwe GMC^2 - Game Maker Clan City? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (Miałobyć GMCC - Game Maker Clan Country albo GMC - Game Maker Country!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Firemark masz tam miejsce dla takiego domku? https://gmclan.org/up547_6_Domek.html To mój pierwszy taki izometryczny domek ;P Robiłem już kiedyś tego tutoriala ze stronki pix.art.pl Więc to mój pierwszy własny domek :) Później go jeszcze ulepszę bo tera idę na TV :P A i ta nazwa Game Maker Clan City może być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ok, Domkow dosc :D Przydalby sie jeszcze 2 male sklepiczki Dalej jestem za stacja kolejowa, ale to juz wasza decyzja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 różowa limuzyna. Jak ktoś chce to niech sobie na jej bazie zrobi inny samochód albo przekoloruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/uploader/94/0cbf665f13.png << pojazdy + kilka poprawek btw. Phariseus zabije. Zapisuje prace, refreshuje i szok narysowales limuzyne. I zas musialem wprowadzac, tna , sklejac i zapisywac xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zabij mnie poraz drugi. Zrobiłem sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 :X Juz dodaje, mam nadzieje ze dodasz cos za 12 godzin :] edit: Phariseus strzez sie :o http://www.gmclan.org/uploader/94/28cadbcf96.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A co jest złego w mojej chatce? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Firemark masz tam miejsce dla takiego domku? https://gmclan.org/up547_6_Domek.html To mój pierwszy taki izometryczny domek ;P Robiłem już kiedyś tego tutoriala ze stronki pix.art.pl Więc to mój pierwszy własny domek Później go jeszcze ulepszę bo tera idę na TV A i ta nazwa Game Maker Clan City może być Troche zły kąt. A co jest złego w mojej chatce?Także zły kąt (fabryka płyt i sklep z papierosami w mieście też mają zły kąt) Kto śmiał zastawić mi garaż różową limuzyną. Owszem, mam 3 pokoje do wynajęcia, ale nie mam miejsca na inne samochody! I jescze jedno, te autobusy są o wiele za małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 xD Autobusy są mniejsze od limuzyny. ^^ @Mincanser Taka mała różnica, że nie widać. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ale jak będzie stał przy innych budynkach to będzie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No dobra, nowy zrobię w wolnej chwili. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A ja mam zły domek, cóż. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Fajne, Firemark, ale szkoda, że nie ma mojej chatki: (poprawiona ścieżka) edit: O, dopiero teraz zauważyłem, że w tym mieście są moje latarnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Trochę dziwny ten krasnal ogrodowy :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zrobiłem drugą wersje mojego domku: Jak widzicie jest mur i takie cieniowania pod oknami i dachem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie wiem czemu, ale twój dom wygląda bardziej jak hotel, a nie dom, może to przez ten napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A teraz: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Podobnie, ale mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Moim zdaniem wygląda lepiej, ale nie wiem czemu poprawiałeś, bo powinieneś robić według własnego uznania, a nie według mojego, w końcu ty tam bedziesz mieszkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Trochę dziwny ten krasnal ogrodowy :D . Bo to nie krasnal tylko Q*bert z gry Jakluba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Czy nie zauważyłeś żartu w moim poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a może mały stawik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Prosiłbym (jeśli się da) o przeniesienie mojego domku na trawkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi