Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Hotel,tylko jeszcze nie mam dla niego nazwy. @firemark. Czemu nie użyłeś mojej knajpy z papierosami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 siemka, mam własny domek : https://gmclan.org/up2049_6_mimek_s_hause2png.htmlco do niego to jest to mój 1 izometryczny (robiony w paintcie) rysunek [widać mocno]?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 http://pix.art.pl/articles.php?what=details&id=10 < niektorzy robili krzywa linie, co wogole nie pasuje do projektu. Tu jest pokazane jak naprawde linia powinna wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A ten mój Hotelik się przynajmniej nada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Micanser: dorob sobie trawe, bo ja tego nie umiem robic :] tylko nie do porjektu tylko do twojego osbnego domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Może być? :P Sklep z Alkoholem! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Irytujące robi się to iż nie wszyscy robią poprawne kąty. Linie ukośne mają być pod kątem o połowe mniejszym niż 45 stopni, czyli 2 pixele w w linii x i jeden pixel w góre w linii y, inne kąty nie pasują do projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 a czy moj jest ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A moja budka z piwem? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Nie ma mojego domku! Zgiń, przepadnij! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Budka z piwem ma trochę krzywą podstawę, a domek jest pod złym kątem (trochę). I nie pytajcie czy dobrze tylko zapamiętajcie że linia ma byc 2 razy dłuższa w linii x niż w linii y! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ja sie tak nie bawie... mojej piramidki nie prawie nie widać :< trzeba zbudować coś większego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 GMCity potrzebuje clubu na sobotnie wieczory :) Oto GMClub: Przydały by się jakieś neony i inne dodatki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ten ma złą podstawe zaraz wrzucę siatki Zła siatka Dobra siatka Różnica siatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 @ Snake: krzywa linia. To raz. Wypełnienie nie-pixelartowe. To dwa. FIX IT NAO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Trzeba ustalić wielkość drzwi najlepiej na podstawie ludzika którym będzie się poruszać. O ile ktokolwiek go zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Snake: Dobry pomysl, lecz źle wykonany Huderlord: nie obrazisz sie jak dam to na 1 posta? edit: widze ze niektorzy maja zal ze nie dalem niektorych budynkow. Sorki nie widzialem ich, teraz je dodam, a raczej po kolacji edit2: Jak robicie cienie na podloge(czyli tam gdzie jest tlo) to robcie siatkowany. Bedzie mi owiele latwiej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 a to mój domek (a bardziej budynek bo nie wiem co to mogło by być : łaźnia , kościół a może dom wielkiego brata GMClanowców XDD nie wiem XP ) co prawda kiepski i ciężko nazwać go że jest zrobiony techniką pixelart. Edit : no i widzę że trochę za małe teraz już wiem co to może być np. buda dal bogatego psa XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Kolejna wersja mojego domku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zrobiłem ludzika(siebie?),tylko taki troche nijaki. Chyba troche za wysoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 To jest niezłe miki. Wypada chyba poprawić i mój, już się do tego biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Dorobiłem trawę do mojego "małego domku", poprawiłem kilka szczegółów i kilka rzeczy dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 niezłe he he (zgadnij kogo udaję ;]) this is my home!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Te tam colorusie na trawce to kwiatki? Jak tak to chyba ktoś je zdeptał. Jak będzie fabryka zabawek po ingliczu bo bannera muszę zrobić na fabryce. EDIT: o już znalazłem słownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 właśnie pikseluję szpital xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ok to moja chata tamtej nie dawajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 I mam jeszcze prośbę, niech mój domek będzie cały widoczny, i najlepie jeśli w okolicy będą inne duże domy (czyli nie bloki, tylko domki jednorodzinne, najlepiej duże) albo drzewka, bo jeśli postanowisz zrobić mój dom w środku miasta, to będzie głupio wyglądał. Moge dac moje budynki z EOE, ale bądą chyba zamałe (chodzi mi o zapełnienie pustych miejsc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Może niech to teraz ktoś naniesie wszystko na mape,zobaczymy jak będzie wyglądać.=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Tomoex: zaduze zblizenie na moje oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 jak możesz to dożuć jeszcze moją chatę <lol> :) DOMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi