Firemark Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Huderlord dzieki :] Jutro dodam, nie jestem zdolny ciagle wertac od dechy do dechy strone. Ale byc moze za tydzien wszystko sie zmieni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dobra, wiem, że bardzo dużo budynków już jest, ale brakowało mi aqua-parku. W ogóle jest mało miejsc "do rozrywki" (kina, teatry itp.) http://img383.imageshack.us/img383/7392/aqapyb3.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dark maximal wejdz na kanal :] Btw. gmclanowicze pracuja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jaklub: Nie za piękne to. Ta czapeczka na dachu. blech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ta czapeczka na dachu. blech. To rura, ale mi nie wyszła. :) Poprawię to. EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 może być , już lepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Mam animacje ruchu tylko trochę ta od tylu tak dziwnie wygląda :/ : , , , . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Dobre to. Teraz będzie kolejnych łatwo robić modyfikując ten. EDIT: Patrzałeś czy wielkością pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 gumex ten ludek jest jednak za duży,albo budowle innych są za małe,tak to do niczego nie dojdziemy jak każdy budynek jest innych wielkości. Lepiej ustalić odp. parametry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 HuderLord: Pasują na 100% ;). Jak będzie mi się chciało to zrobię też kobietę ;). Proxx: FIREMARK powiedział że te ludki są bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Porównaj sobie te ludki do ostatniej budowli np.Jakluba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Najlepiej to przeróbcie lemingi. Będą prawie jak ulał. Czasami lepiej za małe, niż za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Phariseus, wejdz na kanal, mam cos do obgadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zrobiłem jeszcze jeden dom: https://gmclan.org/up1717_7_budynek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Niech każdy przerobi domy tak aby pasowały do ludka (np. powiększy drzwi i okna, okna tak aby pasowały do drzwi). Ja zaraz przerobie mój chyba że pasuje. Nie warto zmieniać wielkości tego ludka bo będzie mało wyraźny. EDIT : Porównałem ludka z drzwiami i nie pasuje, więc je po większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 w sumie to zaczynamy od 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 @UP: Co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 No tak bo prawie żaden nie pasuje. EDIT: To by było poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja bym wstawił wieżowiec Moho a nie ten. Jakieś krzywe okna zrobiłeś.Popieram. Przecież można tego kolosa jakoś upchnąć, tak żeby nic nie zasłaniał, zmieści się spokojnie. A tak BTW: cholernie to lamersko (z naprawdę drobnymi wyjątkami) wygląda. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 I co? robicie poprawki? Bo jak Firemark maże zrobić kolejną aktualizacje skoro nie robicie poprawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No ja czekam. Narazie mam w planie na dodawanie budynkow przez strone(oczywiscie budynek akceptowac beda osoby wyznaczone przezemnie :]). Ale narazie musze napisac reszte strony typu news i tak dalej. Czekam na minigry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 DRUGA CHATA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam pytanie jaka to strona? Musiałem coś przeoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 cp-player postaraj się troche,bo jak już ktoś powiedział tylko niektóre nie wyglądają lamersko. @down do kogo to bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 @CP-player Ożesz ty S*********e a prawa autorskie to mój domek. Nie pozwoliłem go przerabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Po za tym ma zły kąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 POPRAWIONE człowiek pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jaki ten link do strony co Firemark robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ej jak coś to ja nie będę poprawiał swojego domku. Bym musiał całego od nowa robić <_< Chyba że będę miał czas to zrobię od nowa jakiś domek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 HuderLord : www.infosyg.boo.pl/gmcity .Pisze od samego 0. Ale praca idzie pelna para :] Uwazam ze 20% juz skonczylem. Z checia by mi sie przydala pomoc, ale wiekszosc sie pogubi w moim kodzie ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi