Maximal Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Start tury: 2.06.2007 - 13:05 Temat: Hack'n'slash Czas: 24h Uwagi: Chyba każdy wie, o co chodzi. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 tutaj wysiadam, hack'n'slash to jeszcze nie moj poziom :) zycze powodzenia xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 No to ja zaczynam swoją przygodę z ligą MINI"gierką" :P Hak i / (Slash) Życzę miłej "gry" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Nie każdy wie na przykład ja nie wiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 To taki problem poszukać na sieci co to jest ;p ? http://pl.wikipedia.org/wiki/Hack_and_slash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jeśli wystartuje w tym Borek to wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Gra zdecydowanie nie na 24h :/ wkoncu to RPG EDIT: Nie no Miki mnie tą grą roztrzaskal ja to bym mu normalnie... Miki.points-=1; xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 hack'n'slash nie jest rpgem. to jest zwykła 'rąbanka' o czym świadczy zresztą sama nazwa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 przegieliście tym razem :P ciekawe ile osób coś zrobi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ja zrobię. Buahhahahahah ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jak zdążę to dam jakąś gierkę :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 co wy marudzicie, ja już mam prawie cały engine temat bardzo fajny, nic skompikowanego i czasochłonnego. niedługo dam swoją gre ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 hmm a ja nie rozumiem.. ma być taki typowy RPGowy H&S? czy chodzi po prostu o rozpierduche i siekanie mieczem? ;p bo nie wiem czy sie kwalifikuje.. EDIT. Dobra nie truje dupy.. w sumie napewno sie nie kwalifikuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ma być taki typowy RPGowy H&S? czy chodzi po prostu o rozpierduche i siekanie mieczem? ;p bo nie wiem czy sie kwalifikuje..przecież widzisz temat - Hack'n'Slash. bez żadnych dopisków "+rpg" ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 @UP Widze ;-) Ale mimo wszystko to nie wygląda mi na Hack and slasha ;p : http://img441.imageshack.us/my.php?image=backyardju4.jpg pewnie dzisiaj nie skoncze ale jak cos to wrzuce, najwyzej nie do konkursu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Hack'n'Slash. No co? siekanie i rabanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Fuck n' Slasz gejm Zawiera wulgularyzmy. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Fuck n' Slasz gejm Zawiera wulgularyzmy. ;3 Jeszcze nie grałem ale zgaduje: jak cie zabije potwór: co to k***a ma znaczyć po*****e żeby cie ro******ł byle h** XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ja robię. Nie wiem, czy dokładnie o to chodzi, ale nie ważne. Na jutro chyba się wyrobię. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 https://gmclan.org/up1592_4_liga.html oto supermeganjagupsza gra w tej turze (gra ma jeden bład) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Przez ten temat przyszedł mi pomysł na grę online, dlatego nie wydam swojej prostej gierki na lige, mimo że w miare szybko bym ją skończył. Dzięki za pomysł :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Okej moja gra już jest skończona LINK :) . Życzę miłej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 To miał być hack'n'slach, a nie byle jaka nawalanka! Hack'n'slach to coś jak proste rpg w którym się głównie walczy. A jak narazie nie widze aby cokolwiek się do tego zaliczało. Gdyby przynajmniej w waszych grach można było zdobywać lepsze uzbrojenie. Moim zdaniem jak narazie żadna gra nie powinna być w głosowaniu, to tak jakby tematem była strategia, a wszyscy dali by pacmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Widzę, że nie wszyscy wiedzą, na czym polega idea hack'n'slasha. A przecież wystarczyło wpisać hasło w Wikipedii... Hack and slash lub hack'n'slash (z angielskiego hack - rąbać i slash - Ciąć, siekać) - termin stosowany jako nazwa gatunku gier komputerowych, lub stylu grania w RPG opierających się na zabijaniu potworów, zdobywaniu doświadczenia i rozbudowywaniu statystyk postaci, z niemal całkowitym lub dużym pominięciem wątku fabularnego. Tak ja napisał Micanser: pierwsza lepsza gra, w której chodzi o robienie jak największej rozwałki to niekoniecznie "hakenslasz". Kapewu? =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Wiecie co... jedyny wymóg rozwoju postaci spełnia jakoś tylko Guxio, ale i tak za słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 mowilem ze to rpg to mi wmawiali ze nie -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 RPG, ale gdzie stawia się na siekankę ponad fabułę, czyli zostają punkty doświadczenia, sklepy, levele itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 https://gmclan.org/up900_4_kill_spajder.html to moje dzielo :D ale nikt nie zrobil "siekanki rpg" wszyscy robia "siekanke" xD w mojej mozna zdobywac itemy prznajmiej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Wiecie co... jedyny wymóg rozwoju postaci spełnia jakoś tylko Guxio, ale i tak za słabo. WIęc co mam dodać? Moja gra to cały Hack'n'slash. Poziomy, i nawalanka w potwory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 WIęc co mam dodać? Moja gra to cały Hack'n'slash. Poziomy, i nawalanka w potwory. Itemy i możliwośc śmierci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi