Grela Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Tytuł: Timusan Gatunek: Platformówka Opis: Chodzimy ludzikiem, zbieramy diamenty, żeby otworzyć przejście, a wszystko jest na czas Download: Timusan Rozmiar pliku: 976 KB Autorzy: Programowanie: Sonique Fabuła: Sonique Grafika: Sonique(background, klocek, flaga z gma) Muzyka: Inne źródła Screeny: http://www.gmclan.org/up1867_6_ddddddd.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 odlot , kolejny hicior. Po screenie nawet nie ściągam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Czemu w trzecim etapie nie ma bohatera, złącz te klocki ze sobą bo po między nimi są jakieś przerwy, popraw grafikę, te kolory klocków za bardzo się z sobą gryzą, narazie marnie, popracuj nad nią a może być fajnie :) Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Nie ma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 No sam zobacz, ja tu w pocie czoła 2 razy przechodze 2 pierwsze etapy a tu co ? :P Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Słaba grafika, a platformowe gry to chyba zawsze dno. 1 gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Od razu widać, że jesteś wychowany na szajstewkach z piękną grafiką, które się nudzą po dwóch dniach :] . Jak się umie robić platformówki, to są one wciągające i bardzo fajne, chociażby takie tytuły jak: Mario, Wario, Rayman, Metal Slug, Crash Bandicoot... BTW. Sonique, naucz się qwa zapisywać, bo wcisnąłeś BMP w rozszerzeniu PNG ;f . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 @Marmot A w gimp'ie jest ciekawie bo się wpisuje *.png i masz w formacie png :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Dno dno dno!!! Łan star... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Gra wymaga wielu poprawek ;) Wyleciałem z planszy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Screen powinien zachęcać do gry... Mnie on zniechęcił... Grafika: 0/5 Postaraj sie choć raz w życiu Wyglad ogolny: 1/5 Menu: 0/5 Brak xD Dźwiek: 0/5 Brak Muzyka: 1/5 Litości z taka muza ;/ Gryw: 1/5 1 Gwiazdka (ledwo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Timusan V. 0.99b Zmiany: Poprawiona grafika, Dodanie życia, Gdy ludzik wypada za plansze startuje na startowej pozycji, Nowe levele, Niektóre levele zmieniłem(problemy) Oceniać :D A levevóv będzie z 50 w full version Edit: @shylios: menu też w full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Kiepskie te platformy, pamiętajmy że wspaniałomyślny Marek.S wstawił ostatnio przepiękny przykład platform TU :) (ale spam xD ) Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ta nowa wersja to chyba nie jest lepsza ;/ Od razu przenosi mnie na poziom 8.... Klinuje sie pomiedzy scianami i jeszcze pare bugów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Grywalność 2.5/5 Grafika 2/5 Grywalność 3/5 Fabuła 1.5/5 Ocena ogólna 2/5 ! Musisz się postarać ale źle nie jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaniel Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ledwo gwiaździcha, w contre na emulatorze po tym musiałem zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Powiedzcie co wam sie w niej podoba a co poprawić Być może znowu zmieniony układ leveli i sorki za poziom 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Powiedzcie co wam sie w niej podoba a co poprawić Popraw przedewszystkim grafę! Ocena 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 No ale takiej grafy jak nasz mistrz Jaklub to nie narysuje a teraz: KLIKNIJ TU No aco sie podoba?? THX Markowi za platformy Oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 No ale takiej grafy jak nasz mistrz Jaklub to nie narysuje a teraz: Jaki ze mnie mistrz? Chcesz mistrzostwa - zobacz pixel-arty Tymona. (Choć dla mnie pixel-arty czasami symbolizują techniczne ograniczenia [któraś tam zasada domyślana pixelowania: Do pixeli zawsze dołącz paletę kolorów i staraj się, by było ich jak najmniej] i wymóg okularów [pixel-arty są zwykle malusieńkie). ;P) Jakoś Timusan mnie nie ciągnie - prosta platformówka, którą wywalam po 5 minutach. Monotonia i niedokładne wykonanie (z boku planszy nie powinno móc się wypaść) - to mi się nie podoba. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Gdyby nie ta grafika, to jeszcze by coś z tego było. 1 gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ojej marmot sorry za to "eh" poniewaz pisalem to rozpedu a nie moglem byc na kompie to wiedzialem ze siostra mnie złapie i tak musialem napisac Niewiedzialem ze za to dostaje się warna O_o Bo to jest forum a nie czat. W regulaminie też jest to napisane :P . Marmot A rozumiem a jedno pytanko i nie dawaj mi warna plis czy jest osoba która ma więcej niż 3 warny?? Wierz mi, że wiele... Poza tym, mogłeś zedytować poprzedniego posta lub wysłać mi PM ;p . Marmot ZMIANA FABUŁY NIE BĘDZIE NA CZAS Złączyłem posty. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 weź sie postaraj wreszcie,po |-| |_| J A pokazujesz takie gry jak ocena ludu jest zawsze taka sama? A levevóv będzie z 50 w full version nie wiem czy komuś będzie się chciało dojść do końca gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ciekawe i grywalne. 3 gwiazdki. Grafika nie jest zła. Za wysoko skacze nasz bohater, ale bieganie mi się podoba. Czasem można spaść, łatwo się ginie i brak menu, a tak to OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi