C3X Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Tytuł: Escape Master Gatunek: platformówka Opis: Przechodzenie kolejnych leveli jak to na platformowke przystalo:) Download: KLIK Rozmiar pliku: 1191KB Autorzy: Programowanie: C3X Fabuła: - Grafika: C3X/google Muzyka: - Screeny: SCREEN 1 SCREEN 2 To juz jest finalna wersja (1.50) :) zapraszam do sciagania:) Lista zmian w wersji 1.50: - Naprawiony bug podczas wczytywania gry z menu - Dodana mozliwosc wczytywania save'a podczas gry za pomoca przycisku "L" bez koniecznosci powrotu do menu - Zmieniony wyglad przycisku powrotu do menu - Dodane nowe levele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Spoko jak na pierwszą grę, daje 4/5 :D P.S. Skąd ściągłeś tą czcionkę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartholl Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Jak na pierwszą gre to naprawde zajefajna gra ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 4/5 bo nie wlozyles jakiegos klonu przykladu marka jako swoja 1 gre xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to twoja pierwsza gra... Jeśli jednak rzeczywiście tak jest, to druga będzie jeszcze lepsza :thumbsup: Gra 4/5 + premia "pierwsza gra" = 5/5 nieźle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Tymciowy przykład tu widzę. Ale jak na first gejm dobre, dostaniesz 3/5 =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Gra nie jest zła. Plansze trochę monotonne. 3/5 Tymciowy przykład tu widzę Ja też, ale w creditsach autor uczciwie mu podziękował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to twoja pierwsza gra... To jest moja pierwsza gra :) Plansze trochę monotonne. Właśnie tez mi sie tak troche wydaje i proboje jakos je urozmaicić :) Dzięki za głosy i komentarze :) już niedługo kolejna wersja z nowymi levelami :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to twoja pierwsza gra... Pierwsza gra to nie powinno być to coś, co powstało po pierwszym zetknięciu z gm, tylko pierwsza naprawde ukończona produkcja, niestety większość osób o tym nie wie. A gierka na 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 hmmmm, ok... dla mnie 3/5 z uwagi na to ze pierwsza gra, nie przesadzajmy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Jeśli po wciśnięciu "wczytaj grę" nie wybiorę żadnego save'u to już nic nie będę mógł wybrać :P Co do samej gry to troszkę nudna. Grafika też nie powala na nogi. Póki co ocena 2/5, ale później jak będę miał więcej czasu, pogram trochę dłużej i wtedy wstawię ocenę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Jeśli po wciśnięciu "wczytaj grę" nie wybiorę żadnego save'u to już nic nie będę mógł wybrać Tak wiem w nastepnej wersji wyeliminuje ten blad wraz z innymi ktore znajde :) ogolnie bedzie troche zmian na lepsze w nastepnej wersji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 gra fajna,jak za pierwszą gre to daje Tobie 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 O lol dobra gra Nawet zwykły noob nie zrobilby to cos takiego ile kluczy jest zdibytych na 3 czy Klucze: 2/3 na przyklad daje 8.5/9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Zamiescilem juz finalna wersje :) zapraszam do sciagania i komentowania ! :) Lista zmian i nowa wersja do sciagniecia w 1 poscie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Daje 3/5... Bardzo ciężko jest wskoczyc chocby na pierwszym poziomie na pojedynczą cegiełkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Bardzo ciężko jest wskoczyc chocby na pierwszym poziomie na pojedynczą cegiełkę... I o to chodzi gra nie ma byc banalna bo sie szybko znudzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ale skoro na pierwszym poziomie jest ciężko, to już bardzo zniechęca.... Na 3 poziomie powinno byc coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 fajne daje 5* a tak nawiasem mówiąc jesteś żywym dowodem na to że nie trzeba wyjechanej w kosmos grafiki by zrobić coś fajnego mi się podobało oby tak dalej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 No i świetnie! W końcu jakaś grywalna gra na GMclanie. =) Ogólnie to gratuluje C3X. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Taka sobie ta gierka grafa 1/5 troche cienka a za całą grę 2 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Taka sobie ta gierka grafa 1/5 troche cienka Bo ta gra nie opiera sie na grafice tylko na grywalnosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Gierka na prawdę fajna ^^ A grafika nie jest wybitna ale przynajmniej estetyczna.. Daje 4 gwiazki.. (a aaaa popatrz na grafe ze swojej gierki tam można oczoplonsu dostać --.--) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Monotonna i trudna. A ja nie lubię trudnych i monotonnych. Bardzo mi przykro - łan star. Chyba GuXio zapomniał, że już tę grę oceniał, co? ;P Jaklub Oj, oj. xD Tymon Po pierwsze nie GuXio a guxio. Po drugie... Kurczę. Co za rozpiętość ocen. Pewnie miałem zły dzień xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
affect Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 gierka 9,5/10 Naprawdę mi się podoba dla utrudnienia możesz dodać ograniczoną ilość load gamow w grze. Grafika może nie powala ale liczy się grywalność. Naprawdę polecam tą gierke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 No.. może być [7/10] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 no moze gra nie jest odjechana w kosmos ale jest zajefajna :D 5 gwiazdeczek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Trudna gra , ale mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Gratulacje gry :) Moim zdaniem to bardzo fajna i grywalna gra. Dobrze się gra, trochę trudna ale da się przejść :P Grafika może być ale przydało by się zmienić podłoże co ileś leveli ;) Pozdro Marrac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Monotonna i trudna. nom... Gra za trudna... Może zrób coś, żeby było łatwiej ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi