Gość Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 siemka ;] mam takie pytanko : Czy chcecie mieć wlasna ikonke do swojej gry?? ---> to pytanie kieruje do tych ktorzy chca ale nie umiom zrobic tak owej ikony... jesli chcecie odpisujcie ... Jak ktos sie zdecyduje napisac koniecznie : jaką chce ikonke... pozdor dla gmclanowiczow 3mcie sie :thumbsup: :thumbsup: :) :boxed: Tak to dla Cyberdoga i Szymka gotowe... :sp_ike: Simon_chat_bot.icoS_i_L.ico Szymek wszystko gotowe:logi_wy_acz.icow__cz_d_wi_k.icow__cz_komende.icow__cz_logi.icowy_acz_komendy.icowy__cz_d_wi_k_do_scb.icozmie__t_o.ico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Zaprezentuj coś, bo nie wiem na jakim poziomie rysujesz. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A co to za problem zrobić samemu prostą grafikę 32:32 i ustawić w Game Settings :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A tam przypadkiem nie ma tylko formatu .ico? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Przecież *.ico to zwykła bit-mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Tak Tymon, ale te ikony zrobione w Paincie i zapisane jako Ico są odczytywane jako ikony, ale nie da się ich wsadzić do GM-a - sprawdzałem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Przecież są specjalne programy do robienia ikonek, i chyba każdy woli wyskrobać jakąś mizerną ikonkę ale żeby po trochu przedstawiała bohatera albo jakoś była związaną z grą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Nie mam do tego programu, ale w gimpie mozna robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 A więc ja zamawiam sobie ikonkę do simon chat bota najlepiej na dzisiaj. Ale ładną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 A ja do "Skodi i Lawia: Przygoda w 2D". Sam wymyśl obrazek, tylko żeby nawiązanie było... Bardzo proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Coś nie działa link do tej ikonki. :angry: edit: Dobra już działa trzeba prawym i zapisz jako. :jezor: A wogóle mógłbyś zrobić mi jeszcze do simon chat bota przyciski: -do zmiany koloru tła -od włączania i wyłączania dźwięku -do włączania i wyłączania komend -jeszcze od włączania i wyłączania zapisu logów(archiwów rozmów) przez program I wszystko wielkości 32x32 czyli tak jak ikonki :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Dobry program do ikon to ikonxp znajdziecie na http://www.aha-soft.com/iconxp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ten guzik wyłącz logi tak troche niepasuje a guzik zmień tło to ma ciemnozielony cień i jak jest kolor niebieski na tle to widać taki zielony cień.A tak wogóle to takie nie uniwersalne te guziki niepasują każdego tła. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 yyyy, no to zonk... a napiszesz jakie bys te ikonki chciał?? pozdor:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Jakbyś mógł to ściągnij ze strony z mojej sygnaturki(banner) program i dopasuj :D .No dobra ale logi to powinna być jakaś dyskietka czy co. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 no to co logow do scb masz co chciales:właczw__cz_logi.ico,wyłaczlogi_wy_acz.ico Edit: jak chcesz to moge zrobic inne ikonki ale powiedz jakie(kolor)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ja tam wolę prosty i lekki IconArt i sam sobie narysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 jak ktos jeszcze chce ikonki pisac... prosze dajcie robote mi, bo sie nudze (ale bez przesady:):):)) eee, co mam przerobic ikonke do tej gry S i L?? :sp_ike: jest na uploaderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ale mi się pojawia czarny ekran! Zapisz jako .png i daj na upla! Przerobię sobie na ikonkę! Please! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi