Elvis Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Tytuł: Lighting Phiniks Gatunek: Show Time Opis: Lighting Phiniks to gra o wytrzymałych nerwach i oczu "WEDŁÓG MNIE" Podczas zabawy naciśnijcie "ENTER" a będzie efekt świetlnosci. A uwas jak chodzi ? Zacina się ?? Proszę o sprawiedliwą ocene. Download: http://www.gmclan.org/up1594_3_Lighting_Phiniks.html Rozmiar pliku: 1,53 MB Autorzy:Dziękuje "Pheonix101" Za udział w programowaniu gry "Lighting Phiniks" Adventus Elvis Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 153 mb :o co ty tam wpakowałeś ?? Edit: popraw na 1,5 mb ;P edit2: jak w to się gra ? mało ciekawe narazie nie oceniam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Sorry 1,53 MB ta gra zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 1/5. Myślałem, że wziąłeś system świateł do swojej gry i wyszło coś ciekawego, a tu zwykły slideshow. 5fps na athlonie 3800+, gf7800gtx i 2GB ramu. Do tego trzeba czterordzeniowca i 8800gtx by zaczęło chodzić płynnie? :| Elvis, Ty się chyba nigdy nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 na screenie widać 5fps - o kur*a, jak ty testowałeś to demko? ja bym nie brał się za coś, co na moim sprzęcie wyciąga mniej niż 15fps, bo nawet nie ma jak sensownie przetestować :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Hehe na poczatku w Lucky Day używałem tego silnika bo spodobał mi się efekt glow (nawet na screenie z strip clubu widać jak to wyglądąło), ale wypieprzyłem go bo nie chce mieć ani linijki kodu której nie rozumiem. Coś mi się wydaje Elvisie ze nie Ty to zrobiłeś, a 64digits to dobra stronka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 No i co? Patrzy się tylko i tyle? :| Marna ta giera! 1/5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Jestem pewien ze nic nie zrobiles z engine, co najwyzej stworzyles rooma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feni-X Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Jestem tego samego zdania co reszta... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Sterujemy też W-do gury S-Na duł D-W prawo A-W Lewo i sterujemy chipkiem oznaczonym "ST" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 trochę to "dziwne" te cienie wyglądają jakby latały duch, nie trzymają się wszystkiego np. klocka itp. Oceniam to jako 1/5 ponieważ nie jest zbyt "dobre" lekko mówiąc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 nic ciekawego 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Żałosne... Tnie się jak ...! Dam głowę uciąć, że autor Elvis miał niewiele wpływu na tę "grę". Jakoś wątpię, bym w normalnej freeware'ówce zobaczył "Dynamic Caster" w środku światła... 1/5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 @Jaklub Masz słaby komputer :boxed: U mnie działa płynnie moje wymagania to: Procesor 4 rdzeniowy Karta graficzna Geforce 8600 Zasilanie 600 W 4 Gigaramu Edit: Umnie jest 60 Fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 60? to czemu na screenie jest zaledwie 5fps? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Elvis ja też potrafie przerobić przykład :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Moja ocena to 1/5. To po prostu jest żałosne i nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 bleh, naprawdę nie macie co robić :P tak właściwie 0/5 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Ale jesteście żałośni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 haha :D ciekawe tylko czemu? ah, tak! bo nie podoba nam się "twoja" gra! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A właśnie, zapomniałem napisać, że GM przecież nie obsługuje wielu rdzeni, więc gdy jeden pracuje, to reszta się nudzi. Ważne są mhz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A właśnie, zapomniałem napisać, że GM przecież nie obsługuje wielu rdzeni, więc gdy jeden pracuje, to reszta się nudzi. Ważne są mhz. taa a dziwiłem się dlaczego nawet nowy komp nie zdusił BACK2 z full fps ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Masz słaby komputer Słaby?! Przecież ja mam bardzo dobrego kompa. A to, że twój komputer ma wielkość pianina, a ty mieszkasz w willi i dostajesz 1000zł kieszonkowego na dzień, to nie znaczy, że każdy tak ma. :) PS. Tak na serio: trzeba zastanowić się nad warnami za określenia "jesteście żałośni, bo nie lubicie mojego przerobionego przykładu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 PS. Tak na serio: trzeba zastanowić się nad warnami za określenia "jesteście żałośni, bo nie lubicie mojego przerobionego przykładu".A zabolało Cię to? Mnie nie. Jaklub, najważniejsze, to trzymać nerwy na wodzy i zlewać na takie odzywki, póki naprawdę nie są krzywdzące. A co do tematu, to dziwi mnie jedno. Elvis ciągle kombinuje jak tu zabłysnąć przy pomocy cudzej pracy, zamiast samemu wziąść się do solidnej nauki i roboty. Niepotrzebnie tylko marnuje czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A zabolało Cię to? Mnie nie. Jaklub, najważniejsze, to trzymać nerwy na wodzy i zlewać na takie odzywki, póki naprawdę nie są krzywdzące. Średnio, ale zauważyłem napływ osobników, które wyzywają nas od żałosnych. Trzeba będzie to kiedyś rozważyć, bo musimy wiedzieć, że to może wzrosnąć i coraz więcej ludzi może tak wyzywać. A jak chcesz mieć przykład wkurzenia, to mogę ci dać, bo jak ja jestem zdenerwowany, to ślę wulgaryzmy że... (Na szczęście nie pokazuję tego na necie, staram się być kulturalnym.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A co Jaklubie, twoja duma została urażona? Nie popadajmy ze skrajności w skrajność -_- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opis: Lighting Phiniks to gra o wytrzymałych nerwach i oczu "WEDŁÓG MNIE" Podczas zabawy naciśnijcie "ENTER" a będzie efekt świetlnosci. A uwas jak chodzi ? Zacina się ?? Proszę o sprawiedliwą ocene. "WEDŁÓG MNIE" Lighting Phiniks to nie jest gra o wytrzymałych nerwach i oczu. To jest gra wymagająca od gracza wytrzymałych nerwów i oczu (bo jakość gry je wypali xD ) Podczas męczarni nacisnąłem ENTER, a ujrzałem jasny slajd zamiast ciemnego. A "umnie" tak chodzi-5 fps. Sprawiedliwa ocena -5/5. Swoją drogą jak to jest, że na moim archaicznym sprzęcie mam tyle fps w tym "czymś", co Ranmus :huh: Ale jesteście żałośni Obraziłeś mnie. Naprawdę. Zdałem sobie sprawę, że jestem niczym przy Tobie. Przecież Ty skończyłeś chyba z milion gier, podczas gdy ja od dawien dawna nic nie zrobiłem. Jestem żałosny... :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 i co!!?? widzisz jak to jest kiedy robisz cos i innym to sie nie podoba!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 co Jaklubie, twoja duma została urażona? Nie popadajmy ze skrajności w skrajność No, nareszcie jakieś konkrety. Spodziewałem się apelu. :P PS. Ja po prostu wyrobiłem sobie słabe nerwy (was też obrażali bez przerwy przez 3 lata w rzeczywistości?). co!!?? widzisz jak to jest kiedy robisz cos i innym to sie nie podoba!!?? Co miał oznaczać ten post? :P Obraziłeś mnie. Naprawdę. Zdałem sobie sprawę, że jestem niczym przy Tobie. Przecież Ty skończyłeś chyba z milion gier, podczas gdy ja od dawien dawna nic nie zrobiłem. Jestem żałosny... Teraz moja duma została NAPRAWDĘ urażona. :angry: Wiem, że tu gdzieś był żart ze mnie. (Tak przypuszczam ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ale wypowiedź Adstera jest sarkastyczna :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi