Nikas Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Siemka moi znienawidzeni przeze mnie gmclanowicze :D dam wam na sile wrecz na hama nowy super extra wypasiony przykladzik :D http://www.gmclan.org/up1486.html (grawitacja2) Chodzi i oto ze zrobilem ze kazdy gracz ma inny wyskok np zulta kulka skacze nizej a czarna wyzej albo ze jak sie klinkie na pilke to ona sie odbjia xD moze sie przyda POCZATKUJACYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Co w tym takiego superownego? przecierz to tylko inna grawitacja. Każdy może zrobić inną grawitację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 tak ale zauwaz ze taki baaaardzo mllllllody newbie to by sie nie skapnal moze o co chodzi a takto ma przykladzik i jest git :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 eee ale mi to przykład <_< moglbys sie nikas bardziej postarac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 nie rozumiem? w jakim sensie "bardziej"postarac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 nie rozumiem? w jakim sensie "bardziej"postarac?? No domyśl się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a umiesz czytac??W JAKIM SENSIE?? :blink: zal mi takich ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Taki przyklad to se wiesz, gdzie se mozesz. Ty chyba chcesz na sile zaistniec. Ja zaraz pojde przerobic zlap klaune i powieksze mu popczatkowy speed, moze jakis niewbie nie bedzie wiedzial jak. a umiesz czytac??W JAKIM SENSIE?? zal mi takich ludziA mi zal tych, ktorzy musza z toba przebywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 mam takie pytanie czy przykłady daje się tutaj czy do działu z przykładami. Zbanować go ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 boże -_- taaki baardzo mlody newbie to jestes ty nikas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Przykład umieściłeś w Gotowe Gry i Programy ? hardcore... No tak... przykład do dupy... jeśli można to nazwać przykładem :\ chyba że chodzi o przykład platformówki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zamiast ułatwiać życie początkującym, najpierw się sam poducz :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 normalnie 3 w 1!: 1:przykład Grawitacji z faq 2:wybór postaci(ten gorszy, bo więcej room'ów trzeba robić) 3:gdy klikasz myszką piłka podskakuje. Ps: Umieściłeś to w złym dziale! (ale pewnie już o tym wiesz) Ps2: może jakiemuś noobowi co do faq nie zaglądał się przyda) Zamiast ułatwiać życie początkującym, najpierw się sam poducz Popieram Piczer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 1. Zły dział. 2. Każdy początkujący prędzej sięgnie po przykład Tymona. 3. zal mi takich ludzi Żal mi takich ludzi jak ty Nikasie. Nie wytrzymuję! Tu chodziło o to, że GMClan jest pełny takich przykładów. Ten przykład jest, powiedzmy szczerze, marny. I zlituj się Nikasie, posiedź nad GM-em z tydzień i zrób jakąś fajną grę. 2/5. +1 gwiazdka do oceny, żebyś się zastanowił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Szczerze to gówniany ten przykład :P zobacz to mi zajęło 5 min:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 5 min? Cienki jesteś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 nie szpanuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feni-X Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Szczerze to gówniany ten przykład :P zobacz to mi zajęło 5 min:P wiem że to pewnie nie potrzebne ale: switch (wartosc) { case '1': vspeed-=1;break case '2': vspeed-=2;break case '3': vspeed-=3;break case '4': vspeed-=4;break case '5': vspeed-=5;break case '6': vspeed-=6;break case '7': vspeed-=7;break case '8': vspeed-=8;break case '9': vspeed-=9;break case '10': vspeed-=10;break case '11': vspeed-=11;break case '12': vspeed-=12;break case '13': vspeed-=13;break case '14': vspeed-=14;break case '15': vspeed-=15;break } rozwaliło mnie to.. wystarczyło zrobić vspeed -= real(wartosc); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi