Maximal Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Start tury: 14.04.2007 - 21:05 Temat: Wyścigi Czas: 24h Bum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 WoW! Ale opis! Normalnie niesamowite! :P Już robię! (niach niach :3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 bleh, na następną turę muszę Ci jakiś pomysł zapodać, bo coś kiepsko z tym u Ciebie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Tą ligę to chyba mają już nie powiem gdzie :/ Coraz im się mniej chce ją organizować. Miała być jakaś strona, strony żadnej niema, heh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Wyścigi hmmmm Ja zrobię "race the clovn" lol :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zlap klauna to cos jak berek (tylko ze myszka ciagle goni kauna, a przynajmniej powinna) , czyli prawie wyscig XD Ide sciagnac przykl.... to znaczy ide robic gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Moja gra już prawie gotowa, ale jutro umieszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 nie chce mi się robić tej gry. Jeśli Jaklub się zgłosi to obstawiam że wygra. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 buu znowu weekend... wiec odpada :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Macie tu F1 Race: F1 Race Ścigałka dla wymagających... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 SuperZajebGierka Muszę się przyznać, że robiłem ją ponad 10 minut xD PS: Gra od 18 lat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Fajna jest gra "123el" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 guXio, twoja gra nie jest ani troche zabawna <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wiem, i o to chodzi xD PS: A czy któraś gra blakmaula jest zabawna?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 PS: A czy któraś gra blakmaula jest zabawna?? :P Jak miło słyszeć, że chcesz mi dorównać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Dobra blaki, plis nie rób żadnej "gry", bo musze mieć przynajmniej 3cie miejscie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jusz http://www.gmclan.org/up1594_3_Mariokart.html[/url] Skreny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Macie tu moją gre Wyścigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Oto, co zobaczyłem po wciśnięciu F1 w grze Elvisa. Credits Computer AI: MattB64 Character Movement: Shyan Sprites: Waluigi2 Jex99 woopsire A.J Nitro PurpleEggplant Frario X Gamer Demon Mario Toni Mario Gamer Balladofwindfishes Jack SkellingtonXX Wolf NM Bacon TJ Special thanks: MattB64 Gamemaker The Spriters Resourse Według mnie, Elvis przerobił (a może nawet nie tknął, a tylko się podpisał) jakiś silnik. Nie wiem, czy to dozwolone w lidze, ale trzeba się nad tym zastanowić. EDIT: To moja gra na ligę. SZCZIGAŁKA Nie wyróżnia się niczym poza sklepikiem. Można tam kupić większą szybkość, amunicję (można strzelać w przeciwnika aby się zatrzymał) i nitro. Gra ma 4 poziomy. Nie jest piękna, ale można się chwilę pobawić. Pobierz Screenshot: Sterowanie: spacja - strzał, shift - nitro i strzałki - jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jusz http://www.gmclan.org/up1594_3_Mariokart.html[/url] Skreny BUAHAHHAAH TO NIE JEST JEGO GRA BUHAHAHHA Wiedziałem Elvis że jesteś wielki plagiator i noob poprostu jak to zobaczyłem to spadłem z krzesła ahaha. Nie wierzycie? od dawna obserwuje www.64digits.com i tam gość zamieścił przykład zaraz go uploaduje: https://gmclan.org/up44_3_Mariokart_Example2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Hm: 4. Nie można korzystać z gotowych silników (z przykładów owszem). Hm... tylko teraz, jak to potraktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 to był gotowy silnik nie przykład... on dodał tylko i wyłącznie NPC... BANA MU xD *joke* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Pieter is right now! Tzn. potraktować jako silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Oto moja gra: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4204 :] :] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zastąpię jednego z modów ligi za pozwoleniem i dam to. Miłej lektury Regulamin tury 1. Prace tworzymy w dowolnym języku/programie. Oczywiście najmilej widziane są gry zrobione w Game Makerze smile.gif 2. Można tworzyć po dwie osoby (chęć tworzenia we dwójkę należy zgłosić przed rozpoczęciem tury). 3. Gra/program ma być na temat! 4. Nie można korzystać z gotowych silników (z przykładów owszem). 5. Temat kolejnej tury podaje ktoś z zarządu (a nie userzy, jak było wcześniej). 6. Prace oddajemy w postaci pliku .EXE . 7. Nie można zgłaszać gier/programów wykonanych przed ustaleniem tematu (czyli po prostu nie wolno cwaniakować ;p). 8. Nie można głosować na siebie (niech Was nie zmyli to, że głosować będzie się za pomocą ankiety - wszystko można łatwo zweryfikować ;]). 9. Nie myślcie, że w tym dziale nie obowiązuje regulamin GMClanu =p 10. W przypadku gdy organizator nakazuje oddawanie źródeł wraz z plikiem .EXE, prac NIE PLAGIATUJEMY. Złamanie tego punktu grozi wyrzuceniem z Ligi 24 bez możliwości ponownego udziału w niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 dokładnie, jest to gotowy silnik, moge o tym świadczyć własnym słowem :P ale myśle że "F1" wie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 No niech wam bedzie... moze zaraz cos wypstrykam i nawet mam pomysl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Hej! Dlaczego gra GuXia jest od 18-stki!? Tam tylko małe klinknieęcia! Od 12-stki z nią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Tą ligę to chyba mają już nie powiem gdzie :/ Coraz im się mniej chce ją organizować. Miała być jakaś strona, strony żadnej niema, heh...Wiesz co, jak masz pierniczyć głupoty, to lepiej w ogóle nic nie pisz. :/ Ja też mam swoje życie, które nie kręci się tylko i wyłącznie wokół Ligi. Jeśli jesteś taki super mądry, to sam zorganizuj jakiś konkurs. :] A strona będzie w swoim czasie. Co do gry Elvisa: oczywiście, że dyskwalifikacja. Elvis: dostajesz karę w postaci zakazu uczestnictwa w dwóch następnych turach. Następnym razem się zastanów, zanim będziesz próbował wcisnąć nam grę zrobioną przez kogoś innego. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Moja gra. Robilem ja przez 15-20 minut ale co sie bede tlumaczyl xD Drag - one forever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi