adam014 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Tytuł: Hockey Pong Gatunek: zręcznośćowa Opis: Gra jak zwykły pong.Odbijamy krążek pomiędzy dwoma bramkarzami i staramy się trafić do bramki przeciwnika. Download: Mirror 1 Rozmiar pliku: 1,1MB Autorzy: Programowanie: Wisznu Fabuła: ---- Grafika: Wisznu Muzyka: Midi World Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Nudne to i "wogle" (cytat Kaczyńskiego). Wolne. Gdy grałem pierwszy raz, musiałem czekać pół minuty, by krążek dojechał do przeciwnika, a gdy już dojechał, zaklinował się. Komedia. Gwiazdek masz 3/5 - za grafikę i nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Masz ode mnie 1, bo grafika tu sie nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Hm... ogolnie byly jakies testy nad ta gra?? niezauwazyles tych "tysiecy" bledow?? 1. gracz moze wyjsc za ekran 2. wynik nie zmienia sie 3. krazek zacina sie czasami u przeciwnika 4. za wolno to sie wszytko dzieje 5. gdy poprawisz wszytkie bugi, moglbys dodac poruszanie sie po calej polowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Nieciekawe i mało dynamiczne. Krążek mógłby z czasem zacząć szybciej się poruszać i jeszcze jak zdobyłem punkt wynik był nadal 0:0. Dam ocenę 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 0 jakiejkolwiek dobrej fizyki. Daje 1/10... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Mało wciągające i jeszcze mniej dynamiczne <_< nie wspominając o błędach. Jedyne co mogę pochwalić to muzyka :] więc za muzykę dostajesz ocenę 1/5 (gdyby nie to, to chyba bym nie ocenił) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 y, "na łatwiznę". i jeszcze ta grafika: można oczopląsu dostać od tych napisów "© winszu [...]". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nieciekawe głupie powolne i tyle. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Nie podoba mi się za bardzo ale 2/5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Eeee cieniutko daje 1.564/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi