Gość Adster Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 No wiesz-ja tam bym się bał, że jak pracowałbym w otoczeniu ludzi o "kilka klas programistycznych słabszych", to tylko poprawianie, poprawianie, poprawianie... :) PS.Zresztą Ty sam jesteś dla siebie takim teamem (no co-bardzo dobry programista+równie dobry grafik) :P @Adster: Kogo ty średniakiem nazywasz ?! xP W GM-ie robię przeszło 10 lat ... xD Ja bym się bał, że Twoje twory wysadzałyby komputery wyposażone w inny system operacyjny niż Windows lub MS-DOS xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 A, no chyba że ;) To zwracam honor, Adster, zwracam honor... :D Hmmm... Może jednak przemyślę poważnie Twoje słowa... :) Ale grafikiem jako takim jestem dość kiepskim ;] A poprawianie innych też już mi się nudzi, kiedy dziennie dostaję 5 wiadomości na gg (konnekta :D) z prośbami o pomoc =F... Tera się już przerzucam tylko na Windows® Live i nikt kto nie ma Messenger'a się do mnie nie dostanie :twisted: (no chyba że wyślą PM ;f)... Btw. Moje twory rozsadziły już niejeden serwer Microsoftu®© :D Poczekajcie na moje prace... ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dobra, spyro chyba zapomniał się zarejestrować na forum^^ Portal jest jeszcze mało gotowy, ale i tak dam do niego linka =) Adres forum: www.powerofgames.xad.pl (domena xad.pl, bo nie chciało mi się wygrywać plików na serv :P) Adres portalu: www.powerofgames.vgh.pl (domena vgh.pl, bo nie chcialo mi sie robic na yoyo^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Piczer: uojt, chyba jednak chciało ^^ xD Mój nick to Spyrox :P A i dobrze, że nie na yoyo.pl, bo to takie n00bskie z deczka i suxuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ale na forum się nie zarejestrowałeś - jest oddzielne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 to ja jestem przyjęty czy nie bo właśnie nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zależy... obgadam ze spajroxem i lolkiem o tym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Ja bym mógł dołączyć do TEAMU :) Chociaż przebywam głównie w interq więc mógłbym coś robić w weekendy lub na trzy godzinnych lekcjach :P PS. Moja pierwsza i ostatnia "gra" startowała w III konkursie na GMclanie. Ahh.. kiedy to było :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 hmmm... widzę, że jest dużo chętnych. Musisz mieć raczej dużo czasu... Weekend to 2/7 tygodnia... hmmm... A co na to pozostała redakcja? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Lolek pamiętaj dałem ci libgadu i komendy do niego ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Tylu chętnych do teamu aż sam w to nie mogę uwierzyć. A co do Rryk to nawet się mogę zgodzić aby dostał się do teamu czyli jestem za. @krychu90-> Mógł byś mi dać link do twojej gry bo jestem zainteresowany jak ona wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Dobra, temat podupada... Ale to co :) Tutaj jest nowa wersja portalu: www.powerofgames.go.pl Dlaczego nowa wersja? A dlatego: -Mam dostęp do FTP i MySQL -Jest lepszy silnik, bo Extreme-Fusion -Nie ma częstych kłopotów z serwerem (co były na vgh.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Mogę się dołączyć do teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 -Jest lepszy silnik, bo Extreme-Fusion Zgiń, przepadnij, stuknij się w łeb i zrozum, że tak potężny CMS jakim jest PHP-Fusion, a tym bardziej Extreme-Fusion jest za duży jak na stronę teamu bo i tak nie wykorzystasz 5% jego możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 marmot zostaw chłopa niech robi na czym i czym mu się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Na mnie większe wrażenie robią strony pisane od podstaw, niż gotowce. ;) Piczer: skrobnij jakąś ładną stronkę w HTMLu i ew. dodaj forum. Team od razu na tym zyska. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 @Pieter: Ale to jest trochę żenujące, że każda strona jaką ktoś reklamuję na GMCLAN to jest na php-fusion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Dobra tyle wam mówie, mogę dołączyć do tego waszego teamu ;pp. Pozdrawiam, Iv!n. P.S. Oczywiscie jeśli chcecie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Popieram Marmota i Maximala. Gotowce suxorz, a tym samym wasza strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 No, dobra... x] Zrobie własny system. Ma ktoś jakiś ładny lay do strony? :P @Iv!n: Spoko... Tylko zrobie system i jesteś zapisany. Wyślij tylko gg na PM. @Jaklub: A nie jesteś zawalony pracą redaktora? Jak nie to zapraszam^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 No, dobra... x] Zrobie własny system. Ma ktoś jakiś ładny lay do strony? :P @Iv!n: Spoko... Tylko zrobie system i jesteś zapisany. Wyślij tylko gg na PM. Właśnie chodzi o to, żebyś taki layout sam odstrzelił. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Oj, to będzie kiepsko... Ale no cuż... Spróbuję xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witajcie! Piczer jest tam u was w teamie jeszcze miejsce? Z chęcią bym się przyłączył (mam na swoim koncie już jedną gierkę :)) jeżeli można. Proszę o szybką odpowiedź bo nie mam co robić, a chętnie bym porobił z wami gierki/programy :). Pozdrawiam Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ja też piszę się do kwalifikacji na redaktora strony głównej. Na forum może być tak jak jest-czyli moderator... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 A nie jesteś zawalony pracą redaktora? Jak nie to zapraszam^^ Puszczam jeden materiał na tydzień. Jeśli jest zły - kasuję go. Teraz pracuję nad dość obszernym materiałem, ale do teamu mogę dołączyć.\ EDIT: I nie chodziło mi tu o mój najnowszy artykuł - to, o czym piszę, jest dużo większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zrobienie prostego i ładnego laya nie wymaga nawet użycia żadnej graficzki, wystarczy umieć posługiwać się w CSS i HTML/XHTML :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 @up Proste, można na podstawie divu zrobić ala tabelki. Ja osobiście mogę zrobić (ale prosty ) layout. Jeszcze musze dopracować CMS i mogę działać. Pozdrawiam, iV!N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khornel Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Topic: Jak na forum zaczołeś wymyślać nazwę teamu to poprostu spadłem z krzesła... i jeszcze przyjmujesz jak ktoś powie że chcę. Żal.pl.... poczytaj coś o założeniu teama i nie przyjmuj byle kogo. :( Założe się że twój klan nie przetrwa 1 tygodnia. :sp_ike: Nie skończycie nawet jednej gry. :sp_ike: Rozpadnie się z twojej winy. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 fajnie jestem w teamie wiecie miałem kare za złe oceny to dawno mnie tu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Nie zapadła decyzja, rryk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi