Vestor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Chciałbym zaprezentować mój napis własny napis do Almory online nie oczekuję że będzie on wykorzystany ale proszę o opinie(szczególnie Borka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Nie obraź się ale powiem ci, że lepszy jest ten pierwszy napis co stworzył Borek. Ten wygląda trochę dennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Przyznam, że ładniejsze wychodzą nawet na CoolTexcie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 nie obrażę się ale macie oceniać w stylu od 0 do 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 nie obrażę się ale macie oceniać w stylu od 0 do 10 No dobra no to ja dam 2/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 nie obrażę się ale macie oceniać w stylu od 0 do 10 To ja dam 2+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 3/10, przynajmniej lepsze od Władcy imperium (czy jakoś tak) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 :lol2: lol 0/10. Ja już chyba pierwszy raz stykając się z gimpem ładniej zrobiłem. Pozdrawiam, Iv!n. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 1/10... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 No bez przesady... Gdzieś tak 3/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Też sądze że 3/10 to sprawiedliwa ocena :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Miło że robisz napis Almory :) Jednak faktycznie trochę słaby jest, a już w szczególności za nowoczesny taki. Przypomina mi neony z Las Vegas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Borek a można widzieć kiedy następna wersja Almory bo coś długo jej nie ma? <_< Moja ocena to 2.5/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 A 4/10 xPPP Może będzie taki neon gdzieś w Polsce kiedyś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Może będzie taki neon gdzieś w Polsce kiedyś ;) U mnie w mieście jest podobny przy barze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 2/10 Mozet byciet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 OKI a teraz chciałbym zaproponować Borkowi moją ofertę zacznę robić stronę almory później ci pokaże i jeśli się zgodzisz opublikuję ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 OKI a teraz chciałbym zaproponować Borkowi moją ofertę zacznę robić stronę almory później ci pokaże i jeśli się zgodzisz opublikuję ją. Wiesz, prędzej Ranmus już wytrzaska coś w pół godziny z PHP, od razu po walidacji. Bez urazy, ale nie sądzę, żeby 10latek był w stanie zrobić coś sensownego. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zwłaszcza po tych twoich pokazach umiejętności nie spodziewałbym się niczego dobrego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Tym bardziej, że oficjalana strona Almory jest już w przygotowaniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ta gra jest w średniowiecznych klimetach i w takim klimacie należy robić jakieś sygnabary itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 No co? Ja mam niecałe 10 lat i... i narazie nie zrobiłem czegoś sensownego... :P :) :D A napis... Ogólnie: 5+/10 Na "Almore": 2-/10 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 3/10, gdyby Almora rozgrywała się w Las Vegas, to by było 4,5/10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Macie świętom racje ale zrobiłem jeszcze coś (Borek proszę oceń to) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jest to słabe, takie coś to jednym ruchem myszy można zrobić w Photoshopie jakieś 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ogólnie rzecz biorąc sprawia bardzo "krzywe" wrażenie-2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ee, to drugie może się przydać najwyżej jako okienko na text na jakiejś stronie fanowskiej... Chociaż może w grze też, bo pewnie łostracko mało miejsca zajmuje xD (i rozmiar, i ciężar, i wymiary :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Słabizna... Teraz to kojaży się z ufoludkami a nie z Almorą. :lol2: Oceniam to na 0.0000000000000000000000000000000001/10. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 troszke poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Yeah ! Teraz napis "Almora" wymiata ! RoXXX ! xD Ale to nadal zwykłe okienko do wpisywania textu :P Btw. Mógłbyś zrobić takie coś, ale z napisem nie "Almora" ale "Saga" ?? Plax, przydałoby się mnie tera ^^ I ReSpEcT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi