Supavader Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 jak ściągnę czyjąś grę i chcę ją odpalić, wyskakuje błąd, że coś tam coś tam aplikacja zostanie zamknięta. Czym to jest spowodowane? swoje gry mogę uruchomić, ale waszych nie mogę ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 A czy gra w archiwum ma jakieś dodatkowe pliki z zasobami np dll grafikę lub dźwięki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 A czy gra w archiwum ma jakieś dodatkowe pliki z zasobami np dll grafikę lub dźwięki ?? nie rozumiem pytania :P jak ściągam np. grę guxia to jest sam plik exe i jak chcę uruchomić to wyskakuje błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Dlaczego akurat moją? Może dlatego że masz kartę grafiki do d.... Wcześniej działały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 nie rozumiem pytania :P jak ściągam np. grę guxia to jest sam plik exe i jak chcę uruchomić to wyskakuje błąd A czy gra w archiwum ma jakieś dodatkowe pliki z zasobami np dll grafikę lub dźwięki ?? Np. wrzucasz sobie grę exe na gmc ale exe nie możesz bo uploader blokuje takie pliki więc pakujesz do rara, a jeżeli ktoś ładuje zasoby z innych plików albo korzysta z dll to wyskakuje error że nie ma pliku czy coś w tym stylu i trzeba wypakować te pozostałe pliki tam gdzie masz plik exe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 może to wina że mam GM7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 GM7 do exe skompilowanego w GM6 nie ma NIC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 może to coś wam powie: "Następujące pliki zostaną dodane do tego raportu: C:\DOCUME~1\Admin\USTAWI~1\Temp\WER60.tmp.dir00\appcompat.txt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Może coś Twój firewall lub antyvir blokuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Może coś Twój firewall lub antyvir blokuje? wyłączyłem i to i to i dalej nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Przeskanuj komputer antywirusem i programem typu Ad-Aware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 "Następujące pliki zostaną dodane do tego raportu: C:\DOCUME~1\Admin\USTAWI~1\Temp\WER60.tmp.dir00\appcompat.txt" Oprócz przeskanowania dysku antywirem zapoznaj się z treścią tego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 system wyczyściłem do cna, błąd dalej jest. Wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 problem z directx/stery karty graficznej/stery karty dźwiękowej/windows vista/sprawdź ten log Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 problem z directx/stery karty graficznej/stery karty dźwiękowej/windows vista/sprawdź ten log nie mam visty xD a nie potrafię znaleźć tego pliku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 C:\DOCUME~1\Admin\USTAWI~1\Temp\WER60.tmp.dir00\appcompat.txt C:\Documents and Settings\Admin\Ustawienia Lokalne\Temp\WER60.tmp.dir00\appcompat.txt mozliwe, że plik zostaje skasowany po tym jak anulujesz, więc otwieraj go jak będize komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 w tym pliku jest <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="Pacmen Fran.exe" FILTER="GRABMI_FILTER_PRIVACY"> <MATCHING_FILE NAME="Pacmen Fran.exe" SIZE="1204539" CHECKSUM="0x3CD82E23" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x0" LINK_DATE="06/19/1992 22:22:17" UPTO_LINK_DATE="06/19/1992 22:22:17" /> </EXE> <EXE NAME="kernel32.dll" FILTER="GRABMI_FILTER_THISFILEONLY"> <MATCHING_FILE NAME="kernel32.dll" SIZE="957440" CHECKSUM="0x80ABFCDF" BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.1869" BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.1869" PRODUCT_VERSION="5.1.2600.1869" FILE_DESCRIPTION="Biblioteka DLL klienta Windows NT BASE API" COMPANY_NAME="Microsoft Corporation" PRODUCT_NAME="System operacyjny MicrosoftŽ WindowsŽ" FILE_VERSION="5.1.2600.1869 (xpsp2.060704-0019)" ORIGINAL_FILENAME="kernel32" INTERNAL_NAME="kernel32" LEGAL_COPYRIGHT="Š Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone." VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x40004" VERFILETYPE="0x2" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0xF65C3" LINKER_VERSION="0x50001" UPTO_BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.1869" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.1869" LINK_DATE="07/05/2006 10:55:20" UPTO_LINK_DATE="07/05/2006 10:55:20" VER_LANGUAGE="Polski [0x415]" /> </EXE> </DATABASE> EDIT: omfg! może przez przypadek przy czyszczeniu rejestru wywaliłem jakiś plik gm'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Przeinstaluj GM-ma i to rozwieje twe wątpliwości :P Co do tego pliku to jest zwykły plik textowy wyciągnięty z kodu binarnego jakiejś aplikacji zawierający informacje o nim... Praktycznie każda aplikacja w Windowsie® taki ma :P (czasem jest baardzo ukryty :D) A czemu jak ktoś ma jakiś błąd, to od razu mówi że to wina Windowsa® a jak już to Visty... Oszczędzajcie swoje systemy, dbajcie i uważajcie na nie, a nic się złego nie stanie ! Windows® to jest świetny system (zawsze lepszy od osów ... xP), jeżeli się o niego dobrze dba... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Przeinstaluj GM-ma i to rozwieje twe wątpliwości :P Co do tego pliku to jest zwykły plik textowy wyciągnięty z kodu binarnego jakiejś aplikacji zawierający informacje o nim... Praktycznie każda aplikacja w Windowsie® taki ma :P (czasem jest baardzo ukryty :D) A czemu jak ktoś ma jakiś błąd, to od razu mówi że to wina Windowsa® a jak już to Visty... Oszczędzajcie swoje systemy, dbajcie i uważajcie na nie, a nic się złego nie stanie ! Windows® to jest świetny system (zawsze lepszy od osów ... xP), jeżeli się o niego dobrze dba... xD dalej nie działa ;[ to wszystko wina windowsa®©! instaluję ubuntu i już nic mnie nie powstrzyma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Tam Game Makera nie odpalisz, przynajmniej mi 7.0 tam nie działa, a wcześniejsze to różnie. Poza tym, szczegóły podam z czasem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Tam Game Makera nie odpalisz, przynajmniej mi 7.0 tam nie działa, a wcześniejsze to różnie. Poza tym, szczegóły podam z czasem :P . nie chce mi się instalować ubuntu, poczekam troszeczkę a jak mi się poszczęści to będę mieć Mac OS X :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Spróbuj jeszcze wgrania wcześniejszej wersji GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Tak, Mac OS X na platformie x86, powodzenia ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Tak, Mac OS X na platformie x86, powodzenia ;p . nie, bo kupię sobie nowego notebooka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Tak, Mac OS X na platformie x86, powodzenia ;p . Podobno ktoś zainstalował. :< Najpewniej coś w systemie jest skiszane i należy albo przeinstalować system albo zaktualizować go, a nuż przy aktualizacji dograją się brakujące pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Prawdopodobnie błąd w obsłudze aplikacji. Wnioskuję z tego pliku żę masz uwalony kernel. Może reistalka sys??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 już dawno zrobiłem format... xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Lal, ómsy raz powtórzę: patrzcie na daty postów, ludzie xD offtop: TeoTN, jak mam Ci przekazać te pulsarki, bo nie wiem zbytnio :P @edit: a już wiem, nie doczytałem xD zakupiłem 65 za 7,32, znaj moją dobroć :3 Tylko napisz do mnie, to ci koda podam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Spyro to nie ten temat... XD reinstalka GMa nic nie da! przecież to zwykłe .exe! musiałby to być plik .gm6 lub coś żeby to była wina GMa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Tak, Mac OS X na platformie x86, powodzenia ;p . Teraz Maci to zwykłe PC, tylko że ich OS ma poblokowaną instalkę na niecertyfikowanym sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi