Maximal Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Start tury: 24.03.2007 - 21:20 Temat: Najciekawsza wariacja na temat jakiejś znanej gry (Pacman, Pong, Asteroids, itp.) Czas: 24h Ruchy kluchy! =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Wariacja? hmmm... możesz podać przykład takiej wariacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Wariacja? hmmm... możesz podać przykład takiej wariacji? Czego nie rozumiesz w słowie wariacja? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 mysle ze chodzi o "przerobke" czyli do takiego pakmana dorabiamy efekty robimy inna grafike niz buzke :P itp. :P edit:zaaktualizujcie lige24.go.pl :P - chce miec mojue pierwsze 2 punkty :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 bardzie jchodzi o turning jakiejś gry z przykładu, czy tak? Jeśli tak to biorę się do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Nie, tu chodzi np. o kolejną przeróbkę "Catch the Clown" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 tu chodzi o ciekawe, oryginalne rozwinięcie koncepcji klasycznych gier typu pacman, asteroid itd. ;) bierzemy jakąś klasyczną grę, np. durny pacman i dodajemy własne pomysły np. dodanie broni, jakieś różowe słoniki etc. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Przykładam takiej wariacji jest pewna gra, w której sterujemy językiem mrówkojada sunącym przez korytarze mrowiska. Do złudzenia przypomina to pacmana :) E: O właśnie, pietrus dobrze to określił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ok, ja zrobie, ale to nie będzie 100% waryjacja... Ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Start tury: 24.03.2007 - 21:20 Temat: Najciekawsza wariacja na temat jakiejś znanej gry (Pacman, Pong, Asteroids, itp.) Czas: 24h Czyli czas do 22:20 ? zgodnie ze zmianą czasu :P Obawiam się, że wyjątkowo biorę udział, o mnie wczoraj natchło (pol. -natchnęło) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Omg przegrana w kieszeni x] Tum TTT (czytaj Tum trzy te) Parodyja doom'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Czyli czas do 22:20 ? zgodnie ze zmianą czasu :PTak tak, godzina do przodu :) Zapomniałem o tym napisać ;p Obawiam się, że wyjątkowo biorę udział, o mnie wczoraj natchło (pol. -natchnęło) biggrin.gifNiemiernie nas to cieszy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 dobra, jak remix to remix :P https://gmclan.org/up23_3_pacmen_fran.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Nie no gnysek to nie minigierka xD to zajefajna gra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 OMG, jak to jest super gierka Gnysek. Ja ją bym robił conajmiej 10dni heh. xD. Fajna nawet edytor jest. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ale krótka. Chciałem dać lepszy edytor, zapis do pliku i tryb multiplayer, ale to by zajeło więcej czasu, a nie chciałem też być bezkonkurencyjny, poza tym w 24h to bym musiał równo zasuwać a nie chciało mi się :P Ale jedno jest pewne - uproszczona wersja tej gry znajdzie się w Farmerze Franie jako festyn i raz w każą porę roku będzie (za każdym razem inne zasady). A tak, dałem krótką grę, może jest ładna grafika, ale tego nie oceniajcie akurat, bo chciałbym żeby inni tez mieli szansę wygrać. Prawde mówiąc, to zrobiłem grę dla jaj, dla sprawdzenia czy w 24h da się zrobić coś fajnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Bez rozpisywania: https://gmclan.org/up1218_4_SnakePac.html Sterowanie: Strzałki - poruszanie SnakePac'iem N - następny poziom B - poprzedni poziom Zadaniem jest zbieranie zielonych kulek SnakePac'iem i unikanie tych mniejszych, jednolitozielonych kulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 PSTROIDS Bazowałem na Asteroids. Wariacja: dodatkowe rodzaje wrogów, powerupy, sterowanie myszką. Postacie z dwuwymiarowych gier próbują unicestwić bezgrawitacyjny stateczek. Wszystko jest w readme. Akcja jest szybka i dynamiczna - nie można oka spuścić. K.L.I.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 O nie! Kuba Mazurkiewicz! Zaczynam się bać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Pacman Ghost Wszystko jaśnie i prosto w menu - klik. Przestańcie mi linki chować pod obrazkami. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 a jakiś link czy coś ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 a jakiś link czy coś ? :P No przecież dał. :jezor: Kliknij w nuke i zasysaj ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi