Patrysław Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 @Marmot: Nauka podstaw zlatuje szybko, ale odkrycie wszystkich tajników to już kwestia paru dni. Tak jest niemalże z każdym programem. Ale obiecuję, że zobaczę wszystkie, przeglądnę i jeśli rzeczywiście będzie bardziej pr0 niż w Wordzie, to zacznę skład od początku. Z tym, że to jutro, bo dzisiaj wysiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ja WAM tyle powiem chłopy że ten cały młotek wygląda ######scie orginalnie ciekawe kto go robił na pewno gdzies pisze ale nie czytałem... :) edit:wygląd log... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 ...ciekawe kto go robił na pewno gdzies pisze ale nie czytałem... Spójż do góry lowlider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omi Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 kiedy ten młotek powstanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Wtedy, kiedy skończę. :] Aktualnie rozpoczynam zabawę z marmotowymi programami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To może inne pytanie nie kiedy a ile ukończone procęt? PS: Kurde jaki ja wolny w czytanik przecztałem ten temat w 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 buu moze lepiej by bylo jak juz skleilbys ten pierwszy numer w wordzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A ten Scribus jest pod windowsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Jest... myślisz, że dałbym Patrysławowi program pod Linuksa tylko ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Do składu gazet i magazynów polecam Adobe InDesign CS2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Do składu gazet i magazynów polecam Adobe InDesign CS2 Poleć także jakiegoś bezinteresownego sponsora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zacząłem składać tym Scribusem. Kiedy skończę? Nie powiem, bo jak widać, trudno mi dotrzymać terminów. ^^ Może i jestem menda, ale mogę wam obiecać, że będzie inaczej niż z Duke Nukem Forever. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ok, pomyślmy. Pacio robi za korektora, redaktora głównego, koordynatora, poganiacza i osobę która to wszystko składa. Nie za dużo tego Paciu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ten Młotek to wyjdzie tylko pierwszy numer, potem odejdzie w niepamięć. Mówię wam. A ja Ci mówię, że wlepię warna każdemu, kto będzie spamował w tym topicu. Hepi? ;] Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A tak, może mi ktoś z modów przesłać okładke? (chyba że jest już ;d) chciałbym zobaczyć i najwyżej poprawić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A do pierwszego posta zerknąć to nie łaska? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ten Młotek to wyjdzie tylko pierwszy numer, potem odejdzie w niepamięć. Mówię wam.Głupio gadasz. Mówię ci. A tak, może mi ktoś z modów przesłać okładke? (chyba że jest już ;d) chciałbym zobaczyć i najwyżej poprawić. :]Po ekipie Młotka nie ma co poprawiać. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Po ekipie Młotka nie ma co poprawiać. emot11.gif ...bo wszystko jest nie do odratowania! xP Ten Młotek to wyjdzie tylko pierwszy numer, potem odejdzie w niepamięć. Mówię wam. Z takim podejściem na pewno... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ban dla Pratysia xD Nie zdążył niedobry. Trzeba się było bawić marmotowymi programami? Zrobiłbyś na wordzie to ty było =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jak zaraz się nie zamknięcie... nie potraficie wycenić pracy Pacia, nawet nie zdajecie sobie sprawy ile z tym problemów. Więc zamiast się głupio czepiać pomogli byście mu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Chętnie... ale jak? Przecież chyba nie da nam źródła młotka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 O ludzie, jak Ty płytko myślisz. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dobra, ja zamykam. Obecnie dyskusje nie mają sensu. Jak wyjdzie pierwszy numer, to otworzę nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi