Gromojar Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Tytuł: Star Battle Gatunek: Zręcznościówka Opis: Gra nie ma fabuły.Jest to prosta i moja pierwsza gra na 2-ch graczy. Sterowanie: Player 1 Strzałki kierowanie statkiem Numpad 2 - Transformacja w mniejszego Numpad 1 - Transformacja w normalnego Shift - Strzał Numpad 4 - Super strzał Player 2. W s a d Kierowanie statkiem Powyżej opcje przyciskami: U I O P Download: https://gmclan.org/up2058_4_Star_battle.html Rozmiar pliku: ok 5,6 Mb Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Nie ma Grafika: Gm różne wzory i częściowo Ja Muzyka: W grze zamieszczony jest utwór Linkin Park-a Screeny: http://img375.imageshack.us/my.php?image=abdus6.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Może byś użył szablonu? Ciężko się czegoś dopatrzeć w twoim poście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 A ja czuję się zdyskryminowany, mam linuxa i na nim nie chodzi żadna GM'owa gra i nawet screena nie dadzą, ech ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Daj screeny to ściągnę a zastosuj się jeszcze do szablonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromojar Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Dałem screeny. Tak więc Ściągajcie i komentujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromojar Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Zrobiłem nową wersje bez bugów. Znajdziecie ją pod tym adresem: https://gmclan.org/up2058_4_0f04d005f7.html sry za nazwe ale jest wygenerowana przez wasz uploader PS:Sry za Double post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Grafika 2/10 fabuła 1/10 sterowanie 5/10 grywalność 2/10 muzyka 10/10 wady: - muzyka linkin park, mnie jako ich fana oburza to że wykorzystałeś ich kawałek bez zgody w swojej grze - można wyjechać poza room -duża waga pliku - niedopracowana grafika - brak hp (statek znika po strzale) - kiepskie menu - w wyborze leveli sprity maja odznaczone transpect - jest mało efektowna popracuj jeszcze nad nią popraw to co wyżej wymieniłem i będzie znacznie lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromojar Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Marek.S Przecierz to moja pierwsza gra:D ale dzięki za rade. Popracuje jeszcze nad nią:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 wiecie co ja myśle? Po diabła dajecie te swoje pierwsze gry... tylko zasmieca to to forum a te pierwsze gry najczesciej są prawie identyczne. Ja tu swojej takiej najpierwszej nigdy nie dałęm... PS: Przynajmniej nie zaczynasz od tibii i GTA ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Niom mi się podoba Moja ocena to 9,9/10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromojar Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Dzięki Elvis:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja nawet nie ściągam jak na screeny patrze i jeszcze odstrasza mnie rozmiar pliku. Dobra pofatygowałem sie i co?? Tak gówno. grafa 2/10 rozrywka 0/10 menu -1/10 Jak to jest gra to ja jestem święty. minusy: - Czemu gracz pada po jednym strzale. - Dlaczego gdy się już leci to nie można się zatrzymać. - Można wylecieć za planszę. - Lipna grafa. Plusy: + Nie ma chyba gorszej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja nawet nie ściągam jak na screeny patrze i jeszcze odstrasza mnie rozmiar pliku. Sama gra by prawie nic nie zajmowała, gdyby autor, jak na pr0fesjonalistę przystało, nie wrzucił tam więcej muzyki niż sensownej treści ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi