Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam! Skoro to Valhalla, to postanowiłem założyć własny topic z komiksami (za "radą" Wolfoxera ;) ) Raz na jakiś czas pojawi się tu nowy odcinek "Przygód Noopka". Odcinek 1... Piszcie, czy się podoba, czy nie ;) PS. Ja nie jestem przeciwny zamieszczaniu tu komiksów przez osoby postronne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Puenta wbija w krzesło. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Nawet dobre. I nie jest to sam tekst, to przynajmniej jest komiks a nie teksty na monitorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Tak nawiasem mówiąc-tytuł serii miał brzmieć "Przygasy Noopka" xD, ale "przygody" brzmią tak "epicko" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Dooobre,narysuj jeszcze jakieś np.życie admina czy "cuś" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Dobry wątek na trzeci komiks ;) Obmyślam jak narysować komiks numer 2 (ale już chyba nie zrobię go dzisiaj). Jego tytuł obrazujący treść komiksu to "Jenzyk Polsik wedluk Noopka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Niezłe, ale wątpię, że starczy ci pomysłów na więcej niż 5 odcinków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ten komiks to realsityka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Komiks bez obrazków :D Noob: HEj wsyszcy, jestem nowy, ja nie wiem jak zrobinć sterowane kierownicą, HELP!!!!!!!!!! :( :( :( Plack: Niech zgadne, robisz wyścigi? Noob: Nie! Robie SUPER MEGA WYPASIONĄ EKSTRA SUPER GRE! Tynon: Do zrobienia sterowania kierownicą musisz mieć dll........ (opisy itd.) MIESIĄC PÓŹNIEJ Noob: Moja super ekstra gra w której steruje sie kierownicom skomczona!!!!!!!!!!!! Ta grha to SUPER SZACHY!!!!!! Jest to w pelni ukonczonha gra, jednak narazie sa tylko dwa rodzaie pionkuw i można graci tylko na dwuh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 lol xD "Super szachy" xD LOLOLOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 :P ...teraz tylko to ubierz w jakąś prostą grafikę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Prosze bardzo, dodałem jeden mały szczegół. (Nie obrażaj się Tymon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jakieś takie chaotyczne, ale ogólnie fajne ;) PS. Tynon się chyba nie obrazi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 nie obraźcie się jak coś tu zapodam :P tak wygląda rozkład sił na grze Multiplayer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Lamerów i noobów zazwyczaj jest więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Nawet dobre. I nie jest to sam tekst, to przynajmniej jest komiks a nie teksty na monitorze. Patrząc na ten tekst myślę, że właśnie moja kariera lega w gruzach A bardziej poważnie to może masz rację, jakby tak trochę pomyśleć to by się dało zrobić "prawdziwy" komiks z mojego (myślałem o stickmen'ach zanim Adster dał swój komiks także pewnie się na stick'i przerzucę (no ale wtedy by musiałyby być "nabory" czyli każdy jaki chce kolor bo nie można tak bez pytania zrobić np. Tymona sraczkowatego :P [bez urazy]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Nowy komiks (sorki za literówki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Nawet sympatyczne. PS. Mam już "wizję" nowej historyjki xD Będzie jutro po południu (wiecie-nadszedł w mojej budzie taki okres, który nazywany jest rekolekcjami ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Kolejny odcinek bigdolphina :P (+Plus Crossover z Noopkiem :D) Chodziło o mało zabawny surrealizm :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 "Czujem mokroźć w bócie!"-genialne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Eee... Black, nie obraż się, ale ty tak to narysowałeś że nic nie kumam. :huh: Tak miało być? Żeby było niezrozumiałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Hehe, Micanser, całkiem fajny komiks, spodobał mi się i to nie ze względu na końcówkę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Odcinek2: Oceńcie, czy warto było rzucać się przed jutrem ;) BTW. Black-jesteś bohaterem pozytywnym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Hah świetne :D Black pit rox :P Jeden z najlepszych komiksów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Pierwsze było lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Spróbuję tą serię ciągnąć jak najdłużej-póki co mam pełno "odjechanych" pomysłów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Fajne to =D A Ty, Black, mógłbyś staranniej rysować, bo ciężko zrozumieć o co kaman ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 W komiksie Blacka "przekaz leży głębiej..." :P Jak przeczytałem "Czujem mokroźć w bócie!", to odwaliłem taki ROTFL i LOL, że heyyyyyy... :D Mnie akurat takie schizy ruszają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Przeróbka komiksu "Ke?": http://img338.imageshack.us/img338/6358/kommj7.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Fajne... :P Myślałem na początku, że chodzi Ci o to, iż któryś z komiksów z tego tematu jest "jakąś przeróbką" tego, który dałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi