pablo1517 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 ta xD zróbcie cos ala przygody smalca xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ja chce taki kolor IIII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ja - ||| - czyli mój moderatorski kolor :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ciekawi mnie, jak będę przedstawiony w komiksie xD kolor-III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 To ja biorę oryginalnie ||| :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Uch, Micanser mi podkosił mój kolorek :| W takim razie dla mnie ||| A oto mój totalnie bezsensowny komiks: https://gmclan.org/uploader/353/comics.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Aha, ||| jest zarezerwowany dla nOObków A może zrobimy, że się spotykamy w gejmmejkerixie? (od matrix'a jakby co). A te monitorki to zwykłe pogaduchy w normalnym świecie by były. Gejmmejkerix by normalny świat przypominał, czyli robilibyśmy gierki, były by nOObki (zaprogramowane bądź przybyłe z powodu słabych zabezpieczeń) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Tak, świetnie. Czerwony kolor, kolor admina ma Black, a bordowy, MÓJ KOLOR MODERATORSKI mają nooby :F ! Chamski ten komiks :P . Dla noobów chyba lepiej różowy by pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 III pewnie i tak nie bede w komiksie ale chce miac taki :sp_ike: :P zgadzam sie z Marmotem noobom różowy!!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ok nOObkom zmienię a Black... Black obowiązkowo czarny! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 nie wiem o co chodzi ale jak coś to moj moderatorski kolor ||| xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ja chcę kolor czarny, ale taki bardzo czarny, dokładniej to #000000. Black, wynoś sie, ja pierwszy wziąłem czarny a Wolfoxer się nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ok nOObkom zmienię a Black... Black obowiązkowo czarny! :) Hm. Ok niech będzie. Zmieniam kolor na ||| xP Ja chcę kolor czarny, ale taki bardzo czarny, dokładniej to #000000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ja zawsze byłem czerwony. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Black, wynoś sie, ja pierwszy wziąłem czarny a Wolfoxer się nie liczy. 1.No cóż, znajdź sobie inny kolor, czarny po prostu idealnie oddaje Black'a 2.Trudno żebym się nie liczył, to mój komiks OK. na razie lista osób zaktualizowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 A ja? :F Edit: New komiks: THIS Jak kogoś obrazilem to sorki :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Chłeps, niezłe :D Btw. dobra już przeboleję, jakby co to możecie mnie wcisnąć do tych komiksów (ale proszę nie obrażać Microsoftu®© ! :P) Niech będzie taki nijaki kolorek: III xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 ukradliście wszystkie kolory, nie starczyło już dla mnie. ale wezmę #CC9900 jeśli jeszcze można - |||. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No dobra tam, to ja wezmę: ||| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 guXio, buhahaha najs xD btw. ja biore ten #FF00FF :F EDIT: dziadek mnie uprzedził ... TO WEZME: #FF8040 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 E no, właśnie, Wolfo - weź zupdate'uj tę listę kolorów bo się zara wszystko pomiesza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 tera nie mogę bo zaraz siostra wróci a wtedy to mayhem bo jej jakiś tam pliczek usunąłem :) BTW: dziadziu się troszkę zbliżył do koloru noobów tak widzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 BTW: dziadziu się troszkę zbliżył do koloru noobów tak widzę :) Bo Pindzisiont osób jest do kolorowania a każdy kolor się powtarza conajmniej dwa razy w różnych odcieniach i nie miałem wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 zawsze masz wszystkie kolory systemowe do użycia (będę tolerował mini obrazki z kolorem [czytam wam w myślach: "teraz to mówi"]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Też chętnie bym wystąpił w komiksie ||| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ja chce color #FF6600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Kolor: III FFCC33 lub III FF6600 lub III 339999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Spóźniłeś się z FF6600 już ja taki mam :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Spóźniłeś się z FF6600 już ja taki mam :F Ale zawsze dałem dwa zapasowe - na wszelki wypadek. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Przestań gadać tylko idź zrobić jakąś fajną grę xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi