miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Dobra! Jest już kilku chętnych (Marmot, Szymek, Patrysław, marcinzzz95, Black, propaganja, Pieter6 i Wisznu) więc możemy zaczynać sprawdzian :) Prosze przysyłać na mój mail: kozminek@o2.pl , teksy z recenzją gry SoccerMan. Każdy musi napisać tą recenzję nawet jeśli zgłosił się na kodera. EDIT: Oczywiście nadal można się zgłaszać na redaktora. Acha i potrzebuję jeszcze kogoś do pomocy kto pomógłby mi sprawdzać te recki. Może Patrysław? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Chyba nie czytałeś dokładnie moich poprzednich postów. Napisałem, że nie chcę być w redakcji, tylko od czasu do czasu mogę przesłać jakiś artykuł (do pierwszego wydania nie dam rady). Poza tym mam windowsa, choć nie wiem jakie znaczenie ma tutaj system operacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Acha to sorry, że się pomyliłem :-/ EDIT: Zapomniałem napisać. Na prace czekam do 23.59 w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 powiedz mi co ma koder do recenzji? o.O ja sie na kodera zgłaszam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 co ma koder do recenzji Nic, ale jak nadal bedzie tylko tylu redaktorów to koderzy tez będą musieli recki pisać :sp_ike: A ty i tak jestes zapisany jako redaktor. Zmiany nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Pisze się na recenzenta, kogoś od publicystyki, designera layout'u, technika, bidonowego, ziomka od jakiegoś freestyle-działu, i w ogóle pomysł jak najbardziej mi się podoba :-) Mogę podrzucić gotowe recenzje, które pisałem podczas obecności w Markolfie i Deadline w ramach próbek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja też mogę coś wyskrobać jak będę miał czas :) Wyślę ci na maila moje części kursu PHP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ok. Wasz pomoc na pewno się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 a ja uważam że zamiast chrzanic i bawic sie w prowadzenie jakiejs gazetki lepiej robić ładne przykłądy i kursy na GMclan -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 bo ja wiem.. zbiór porządnie zredagowanych tekstów w dobrej formie nie musi być koniecznie użytkiem tj. przykład - wystarczy, że będzie dobrą lekturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Eee tam to ja się wypisuje ja chciałem być koderem :bye1: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Dobra. Ci co są koderami (1 osoba) mogą nie pisać! EDITL Ktoś chce być jeszcze recenzantem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No to zostaję :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja chce być jednorożcem plxplxplx bo jak nie będę jednorożcem to się wypisuje! a tak na serio... co kodeży mają do zinu? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A moje możliwości to sobie możesz sprawdzić chociażby w felietonach, artykuł "Pomysł na grę". Zresztą ja zajmę się raczej grafiką. Poza tym mam mieszane uczucia będąc ocenianym przez ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 co prawda ten post może być bessensu ale ja sięna to nie pisze. Mam dosyć problemów z gazetką szkolną, gdyż jestem redaktorem, a reszta drużyna się buntuje ciągle. Ledwo co wydałem 3 numer. Życze powodzenia, w tym trudnym zadaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A moje możliwości to sobie możesz sprawdzić chociażby w felietonach, artykuł "Pomysł na grę". Zresztą ja zajmę się raczej grafiką. Poza tym mam mieszane uczucia będąc ocenianym przez ciebie. Ptrysław, a ja właśnie prosiłem żebys mi pomógł oceniać :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 O ludzie, ludzie, ludzie... dlaczego miki77 robisz sobie takie problemy? Rekrutacja, selekcja... ble. Nie lepiej gdyby ktoś kto działa na scenie GMa od poru lat zabrał się za to wszystko? Po pierwsze taki ktoś zna ludzi którzy mogą się nadać na dane stanowisko, po drugie sam ma dużo do powiedzenia w tych sprawach - było by wszystko załatwione od ręki a tak (za przeproszeniem) pieprzycie się i nie posuwacie do przodu. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 W tej kwestii Tymon ma rację. Trzeba wszystko po prostu zorganizować i startować z zinem, a nie chrzanić się z naborem redaktorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja żadnej recenzji Soccermana pisać nie będę. Czemu? Proste - nie ściągam gier robionych w GM już od dłuższego czasu, bo nie mam zamiaru bawić się w ich emulację. Dziękuję za uwagę. Poza tym, ja się pisałem na coś takiego jak podsumowania tego co się działo na forum w ostatnim miesiącu, tygodniu etc. Dlatego, że nie będę pisać takowej recenzji o której pisałeś, możesz mnie z redakcji wywalić. Jeszcze raz dziękuję za uwagę. A jak chcesz zobaczyć moje zdolności redaktorskie/pisarskie, to na GMCLAN jest dużo moich artykułów, w większości tłumaczenia helpa. Większość z nich była pisana 2-3 lata temu, przez co zalecam tylko czytanie Kursu GMLa, który jest moim niedawnym dziełem, z wakacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Według mnie najlepszym pomysłem są recenzje gier(wielki zaszczyt trafić na okładkę z oceną 9/10). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 @123el: tylko, żeby były jakieś gry, które by mogły trafić na okładkę. Co jak co, ale większość gier które pojawiają się na GMCLAN, to by dostały z 5/10 maximum i to naciągane. Po prostu, poziom gier jest strasznie niski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Marmot, przecież już mówiłeś że ty nie możesz pisać recek tylko te 3 pytania, o których pisałeś. Mi to od ciebie wystarczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No, to dobrze :) . Zrezygnowałem właściwie z formy 3 pytań zastępując je podsumowaniami tego co się działo na forum :P . Sorka, za to nieporozumienie ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 O ku***! Nikt nie przysłał recenzji. Tylko Piczer postarał się i wysłał mi swój kurs PHP xD Nie wiem czy to z powodu dawnego nie odświeżania działu czy może z nudy. A więc zrobimy inaczej. RECENZANCI przysyłają czego chcą reckę. Black piszesz Temat Numeru czyli recke Almory. Pieter6 robisz wywiad :D Marmot podsumowanie z forum. Patrysław okładkę gazety (wyśle ci na PM szkic). Szymek kody. Piczer reszta kursu PHP. Teraz robię tak jak mówił Dark Maximal: Trzeba wszystko po prostu zorganizować i startować z zinem, a nie chrzanić się z naborem redaktorów. Więc do dzieła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Wyrywasz zdanie z kontekstu. Przeczytałeś jego pierwsze zdanie? Ja dalej widzę brak organizacji czy jakiegokolwiek ładu - dowodem jest ilość przysłanych recenzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Niech każdy z redaktorów (wszystkie funkcje) się do mnie na PM zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Dopisz mnie. :] Zajmuje się ogólnie pojętym programowaniem w co wchodzi C++, C# ( żeby Ranma nie myślał że się go nie uczę xP ), GML i kilka mniej istotnych, projektowanie i wykonywanie stron internetowych czyli PHP, XHTML, HTML, CSS, Javascript, oraz grafiką czyli pixelart, tradycyjny oraz od niedawna Photoshop. Znam też podstawy grafiki 3D - jej wykonywanie jak i programowanie. Muszę przedstawić jakieś moje prace? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Tymon, nawróciłeś się!!!!! Oczywiście jesteś przyjęty. Może zrobisz okładkę do gazety. Recki tez chcesz pisać? EDIT: Tymon dzięki Tobie reszta redakcji ożywa!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Black piszesz Temat Numeru czyli recke Almory. Ok, już się za to zabieram ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi