Smok Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 A do czego może przydać się łopata czy kilof? W tej wersji znajdziemy już crafting? :) Ja grałem w grę, w której takie rzeczy służyły do wydobywania minerałów z ziemi, a dzięki minerałom i odpowiednim nażędziom można było tworzyc mikstury i ulepszać broń. PS. Troche to ponaciągałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No całkiem sporo tych itemków :) Może jeszcze screen mobów? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 "NEWS ITEM (+1 +2 +3 Funcion)" znaczy ze mozna itemy podnosic do +3 ?? ...... Po blizszym przyjzeniu sie stwierdzilem ze tylko przy fireboolu pisze 1 , 2 , 3, a rteszta poprostu zmienia wyglad, Dasz jakis opis tej przemiany ? jak to sie robi, co do tego trzeba ( jezeli da sie zrobic ;p ) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 w Mu-online uzywalo sie jewell of bless i jewell of soul aby robic itemy + 1, +2 itd. w hidden swordzie byly takie kamienie co podwyzszaly np. ilosc defa plate armora tworzac plate armor +1 co do itemow to wedlug mnie np. jak mamy advanced battle axe i uzyjemy jakiegos kamyczka ( o ile beda :P) to bedzie np. swiecic tak jak sa jakies miecze na screene i potem powstaje swiatelko przy praktycznie identycznym mieczu to wie tylko nasz Wielki Mistrz Krol mmorpg'ow Grzegorz Borkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 niewiem czy sie przygladales temu screenowi od borka, na nim widac ze co do ruznicy wygladu itemow sprawa jest zalatwiona. Coprawda tylko pierwszy czar ma cyferki 2 i 3 ale reszta poprostu wyglada inaczej ( czar z takim niebieskim kwardatem ( to chyba leczenie bylo) sa 3 jego rodzaje co chyba ukazuje poziom 1, 2, i 3 ). A jak to sie robi to dowiemy sie w swoim czasie ( o ile sie da ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 czemu officialny serv ciągle down?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 bo wersja 0.60 jeszcze nie wyszła o.O? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Bo od dwóch miechów jest down O.o ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zesio13 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 a ja już sie nie moge doczekać kiedy zagram :D po screenach widać , że zawalista gra ..pozdro Borek ! za + uznaje massive multiplayer online + że rpg online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Lekki spamik żeby zobaczyć jak wygląda ikonka na głównej. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavamento Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Moze ktos powie kiedy bedzie server on i czy ten 2 server jaki ma port i czy tez w ogule działa bo niemoge sie doczekac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Moze ktos powie kiedy bedzie server on i czy ten 2 server jaki ma port i czy tez w ogule działa bo niemoge sie doczekac :D http://almora.gmclan.org/ Obecnie nie istnieje żadna wersja Almory, więc nie ma też serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 http://almora.gmclan.org/ Obecnie nie istnieje żadna wersja Almory, więc nie ma też serwera. To dziwne, bo ja mam wersję 0.52c na dysku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 No masz rację guXio istieje chyba jakaś. Ja też mam 0.52c. Może ktośby wytłuamczył nasz problemik? Plis P.S: Czemu nie dziła żaden serw? Jak jest wersja to też powinien być chociaż jeden serw. Prosze pomusszcie bo nie mogę się doczekaćjak ja w to zagram i jak uświadomie moich "tybijskich" kulegów o nowym fenomenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jakby to Wam tu wytłumaczyć...(ojjjj, a Wam z pewnością będzie ciężko :] ) Żadna wersja (czy jest nią 0.52, czy 0.60) nie jest "supportowana" przez Borka, a więc formalnie nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ale fizycznie jest to mała kreseczka na moim dysku =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ej mam pytanie czy wyjdzie singleplayer wersja almory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 NAPEWNO NIE! "Na pewno" piszemy rozdzielnie. ;3 Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ej mam pytanie czy wyjdzie singleplayer wersja almory? Chciałbym żeby wyszedł singleplayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ej mam pytanie czy wyjdzie singleplayer wersja almory? Chciałbym żeby wyszedł singleplayer Rozbrajające-był Hidden Swords, który został zapomniany na rzecz Almory, a ludzie po jakimś czasie domagają się znowu SP. <_< Śmieszne i trochę żałosne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Online rpg w wersji single? Nie przejdzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A ja wyskocze z pytaniem :P Możemy liczyć na premiere w tym miesiacu? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpio Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 NO NIE :( mialo byc w tamtym miesiacu i niebylo. Borek podaj juz dokladna date wkoncu :P bo ty juz 3 raz albo 4 przzesowasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therenes Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Mowil ze mozliwe ze sie wyrobi w kwietniu, nie mowil ze na 100% wiec to nie jest zadne przesuwanie..... daj czlowiekowi zrobic gre ...gdyby data dokladna byla to ja rozumiem wyrzuty a tak to nie wiem o co chodzi ? tam ja moze powiem wedlug mnie date .... miedzy majem a grudniem w 2007 r. powinna byc gra. jak nie bedzie to ekhm mowi sie trudno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No wiecie, miało być już trzy miechy temu xD Między czerwcem 2007, a majem 2008 xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavamento Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Chłopaki zrobienie takiej gry bez błędów jest bardzo trudne nie naciskajcie na Borka on sie stara a nigdy nie wiadomo jest kiedy jaka gra wyjdzie powiedział tak bo myślał ze skączy szybciej ale tak nie jest więc czekacie cierpliwie tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja myślę że skończy przed wakacjami 3000. ;) Napisy na stronie się ciągle zmieniają i zdaje mi się że premiera tuż tuż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 na miesiac zapomnialem o grze, juz sie balem ze sie spuznie na premiere ver. 0.60 ;] 20 maja mam urodzinki moze maly prezencik Borku ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Dlatego właśnie nie chciałem podawać konkretnej daty. Ta wersja ma być najlepszą wersją jaka wyszła do tej pory :D i wszystko musi być bardzo dobrze wykonane. Nie chcę żeby znowu wychodziło tysiące updatów, a na koniec info, że konta będą skasowane. Głównie masę czasu zżera mi świat, a będzie co zwiedzać :D Co będzie to się nie będę tutaj rozpisywał, ale zmian jest sporo, a przynajmniej takich których nie widać na pierwszy rzut oka. Tą wersją chcę uderzyć w serca jakiś sponsorów, może uda się, że Almora doczeka porządnego serwerka. Chętnych już paru jest, ale to na razie wstępne pogłoski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 na miesiac zapomnialem o grze, juz sie balem ze sie spuznie na premiere ver. 0.60 ;] Podobnie jak ja ;] Tyle, że w moim przypadku na grubo ponad miesiąc :) Dlatego właśnie nie chciałem podawać konkretnej daty. Ta wersja ma być najlepszą wersją jaka wyszła do tej pory biggrin.gif i wszystko musi być bardzo dobrze wykonane. Nie chcę żeby znowu wychodziło tysiące updatów, a na koniec info, że konta będą skasowane. Głównie masę czasu zżera mi świat, a będzie co zwiedzać biggrin.gif Co będzie to się nie będę tutaj rozpisywał, ale zmian jest sporo, a przynajmniej takich których nie widać na pierwszy rzut oka. Tą wersją chcę uderzyć w serca jakiś sponsorów, może uda się, że Almora doczeka porządnego serwerka. Chętnych już paru jest, ale to na razie wstępne pogłoski Dobrze słyszeć, że prace trwają, wiadomo :) Tak więc nie poganiać, no i nie przychodzi nam nic innego jak cierpliwie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi