Matthew Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Kiedy serwer włączasz? Ja bym grał, a wczoraj nie mogłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ok, serwer bedzie teraz włączony, z tego co wiem był też od 11 zapyraszam EDIT: Jak bedzie ze 3 osoby to zrobie event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ludzie co jest z wami, serwerek śmiga a gram sam :( Chodźcie na serwer atod.no-ip.biz! Zapraszam będzie event! Super się gra, fajne questy i w ogóle! Zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Może nie wszyscy teraz siedzą w domu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 gnysek, ty siedzisz pracy, ale inni mogą sidziec w domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Hmm zagrałbym, patrzę przed chwilą - server online, wchodzę do gry, próbuję się logować: wtf? Patrze na status: offline. Hmm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No kurde, to nie ja hostuje tylko kolega, a że on ma "humory" to włącza jak mu się podoba - ja bym miał cały czas prawie włączony tylko u mnie tak nie pójdzie bo komp to rzęch i w dodatku dysk mi padł a ten który pożyczyłem jest tak wolny (20gb) że nawet almora po pewnym czasie chodzi na half-fps. Raz włączyłem i alme i serwer to komp się zresetował. Edit: Na gg teraz nawet nie odpowiada czyli pewnie gra w cabala przy wyłączonym gg (tak, cabal w jakiś sposób usuwa profil w gg jak jest włączone) a że ja nie mam cabal to mu nie napisze o serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Morrowind każe przekazać to co wyżej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 to co wyżej jest to żale na serwer który nie działa, chodzi o to, że serwer stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak sie składa że też gram w cabala, mógłbyś podać mi jego nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 pisz pod DjOnix (debil sie kontem zamienił) ale serwer działa nikt nie weszedł oprócz mnie to chyba wyłączył, a że ja musiałem kończyć to sorry - jak ktoś chce grać teraz to niech pisze do maxa na pw żeby poinformował w cabalu kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Mr Woda Epicka przygoda, która stanowi jedynie przykrywkę do pokazania batalistycznych scen, o dzielnym wojowniku, który pokonuje zło panujące w krainie! Celem odświeżenia :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Super, szczególnie końcówka. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Oj oj już tak dawno nie śmigałem w almore że chyba zaraz zacznę. ' Film (ik) bardzo fajny , gz Jakim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 gz Jakim. a ja to co? ;[ stawiałem serwer i też w nim uczestniczyłem. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Sprostowanie: GZ Jakim & Maxpayn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Wykręcenie. CO to za gra jak ma się statsy 999 najlepsze itemki i deda się na infenalach o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi1er Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Jest jeszcze jakis dzialajacy server? Najlepiej 12/7 ++ :P To dziwne ze graczy malo a tak dobra gra :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Z tego co wiem, to nie ma. Jeżeli jakieś są, to prywatne, ale nie znam adresów... Nikt nie zgłosił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi1er Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 A szkoda bo nawet na Hamachii byl dal rade grac xD ps cos ta strona gdzie wyswietlalo liste serverow nie dziala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi