Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Myślałem, że Borek ma już jakiś kawałek "mapki"... xD Lol mapke robić jak oni silnika jeszcze nie skończyli :| @Ranmus: hmmm myślałem że jest z 20% :P Ale to były tylko domysły :F A to info na stronie odnośnie Gear-Engine? ;> Czyżby to był jakiś fajny silniczek^^ A i mam pytanko - czy IF pójdą na moim żałosnym kompie? :D Choć do przyszłych wakacji to chyba już wymienię sprzęt xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ale to były tylko domysły :F A to info na stronie odnośnie Gear-Engine? ;> Czyżby to był jakiś fajny silniczek^^Hmmm... To akurat Borek zapodał na stronę, w sumie nie wiem po co. W sumie to on lubi takie bajerki dodawać, zobacz ile jest różnych grafik na stronie. :) czy IF pójdą na moim żałosnym kompiePowinno spokojnie chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Skoro Almora stanęła w mijscu przyśle parę grafik boreczkowi jak będzie mi się chciało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Jakich znowu grafik ? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Borciu błagam włącz almae bo teraz jestem na innym pccie mam pomuysła niech wrzyscy się upomnią o dotacje które dali :P i wtedy boro będzie zmuszony włączyć alme srry za błędy ale sie jakoś naćpany czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 mam pomuysła niech wrzyscy się upomnią o dotacje które dali tongue2.gif i wtedy boro będzie zmuszony włączyć alme lol? Mamy szantażować Borka??... boże... Nie opłaca mu się włączać/nie chce to nie... dałeś kase - trudno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Czemu niby będzie zmuszony? Nie mamy jak odebrać mu tych dotacji :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Dotacja to coś dobrowolnego i nie można się o zwrot upominać. Można coś dotować (sponsorować), nie używając tego - a nikt nie obiecywał, ze jeżeli dasz dotację na Almorę, to będziesz grał do końca świata. Dotację mogły nawet dawać babcie od Rydzyka i to nadal była by dotacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Nie wspominając już, że grożenie czymś, czego nie możesz zrobić, jest debilizmem XD~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgadzam się z Ludzixiem XDDDD btw.Usuńcie ten dział,poprostu jest już nikomu potrzebny ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 No nie wiem czemu mamy usuwać skoro dowiedziałem się od Ranmusa że Almora jest OFF z przyczyn technicznych :| Co nie znaczy że już nigdy nei będzie ON :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Poza tym, to Ranma utrzymuje tą stronę, więc on decyduje co kasować, a co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Hmm... Wiadomo czy Almora będzie kiedykolwiek działać ? Na stronie gear-studio przydałaby się mała modyfikacja, czy aby napisy Community itp. nie powinny przenosić na jakąś podstronę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Co to za zastój! Borek do dzieła! Almora to hicior! Jak można tak łatwo się poddać..? Nawet moi kumple to widzieli :) Grafika lepsza jak w Tibii. Hahahha! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ROFL, on się przecież nie poddał, po prostu już to skończył O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Nie skończył - podobno ma być "Almora - Online: The chain of lord" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Borek powiedział to na Bractwie Cienia. Sprawdziłbym na oficjalnej stronce GearStudio, ale komp nadal się nie otrząsnął po tym TROJANIE!!! <szybko oddycha> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Prace nad aktualną wersją silnika Almory są już definitywnie zakończone, czy to tak trudno zrozumieć? Jednak nie tyczy się to samej gry, bo kiedyś zapewne wyjdzie odświeżona wersja, może z numerkiem 2, ale nie nastąpi to wcześniej niż przed paroma innymi projektami, a już na pewno nie przed Infernal Warriors... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 i pewnie nie w gm, zgadza się ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 MMORPG'a już nigdy nie zrobie, ale Almore w wersji PL jako singleplayerowa gra, to nawet w GM da się zrobić :) Co prawda wątpie w komercje, ale ja lubie dłubać gierki tego typu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 W sumie Almora była fajna - nadal uważam że plik serwera mógłbyś udostępnić - bo rozwijać jej dalej nie ma co ;p A szkoda żeby odeszła w zapomnienie :y A co do ale Almore w wersji PL jako singleplayerowa gra, to nawet w GM da się zrobić smile.gif Co prawda wątpie w komercje, ale ja lubie dłubać gierki tego typu tongue2.gif Chętnie bym zobaczył takiego RPGa o wile chętniej niż jakiś mmorpg ;p Mogłaby być ciekawa gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 MMORPG'a już nigdy nie zrobieOj tam głupie pierdzielenie. Kiedyś stworzymy pogromcę WoWa. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nom Yoda ma racje fajnie by bylo miec kod zrodlowy Almory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Oj tam głupie pierdzielenie. Kiedyś stworzymy pogromcę WoWa. ;) hehe, to ja się dołączam do tego wtedy :P kod almory? catch the clown by z tego zrobili i tyle. jak borek dałby tu źródło, to sam pousuwam wszelakie linki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Gnysek czemu jestes zlosliwy ? :] Pogromca WoW'a xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja nie jestem złośliwy - po prostu uważam, ze to zły pomysł i nie Borek nie powinien tego robić. Zresztą i tak on sam najlepiej wie, co ma robić, ale myślę, że podzieliłby moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 A potem narzekasz, że gry mają niski poziom ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 A potem narzekasz, że gry mają niski poziom ;x tru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nom Yoda ma racje fajnie by bylo miec kod zrodlowy Almory smile.gif Lol synek O_O Ja mówie o pliku serwera a nie o kodzie źródłowym - lol! Wiesz co to serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi