Furious Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ej ... Czy borek wprost powiedział że bedzie nowa wersja . heh ?? Bo sie podjaraliście wszyscy , a potem was rozczaruje i bedziecie narzekać . jak juz to dowiedzcie sie czegos wiecej a nie przyjeliscie ze to nowa wersja i juz bez żadnego potwierdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 @up też się o to boję :( Ale nawet na nowej wersji aż tak mi nie zależy... byle by servery znów było ON :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja mam przeczucie że Almora będzie teraz cały czas OFF, chyba że Borek sprzeda lub przekaże komuś plik serwera, bo Borek robi nowy projekt ( a przynajmniej ma nowy projekt w sygnie ) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jeśli robi nowy projekt to mógłby o tym powiedzieć bo nienawidze czekać :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Też się o to boję Kolka... Bo Borek powiedział tajemniczo że " wkrótce ukaże się news i wszystko będzie jasne..." Ale co bedzie jasne? Może się okazać że Almora kaput :( Ale wątpię -myślę żę Borek coś dla nas szykuje... będą zmiany (niekoniecznie w grze...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 LUDZIE SERWER OD WCZORAJ ONLINE (wczoraj sasiad mi napisal ale mnie nie bylo :crying: ) WLAZIC I JECHAC !!! Znalazlem stone of acid..... chce ktos? wiem ze to nie ten temat EDIT: znalazlem demon sword ale go nie oddam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja bym grał ale komp mi się przy Almorze zawiesza (noooo!!!!!!) Cholera muszę czym prędzej kupic nową pastę termoprzewodzącą bo procek się przegrzewa i mi kompa wiesza :F Nie weim czy wchodzić czy nie... zaś zawiesi i dupa... arrrrghhhhh.... Zsrany złom <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Taaa złom to mój komp. Chętnie bym sie z tobą zamienił :D wyobrażasz sobie granie z fps 20-30% ja tak bo właśnie takiego fpsa mam. Acha to mosz tą specjalna grafikę dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ooo server online :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Mam pytanie, co dodaje do luck(szczescia)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 I jak sie go zdobywa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 @Mistyk^_^ Ja mam fpsy ok. 50% :] A poza tym komp mi sie wiesza teraz co chwilę musze czekam na kolesia który go obejrzy jak co to pójdzie do serwisu... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No dobra ale 30% a 50% to duża różnica.(czasem mam fpsa 50%) i gra się owiele LEPIEJ niż na 30% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A wiesz jak się dobrze gra na 100% xD Mam nadzieję że to żę się mi komp wiesza to wina procka bo będę miał pretekst zeby nowy kupić a wtedy Almora n fulla!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 dobra a jak miec luck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A ja mam zrąbana kartę graficzną, jak ją wymienię to powinno być lepiej bo nie raz fps spadnie mi do 5%. A tak to mam około 80% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 dobra a jak miec luck? Z tego co wiem to Borek nie zrobił jeszcze żadnych modyfikatorów. Chyba, że na ziemi znajdziesz czterolistną koniczynę XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 to nie zla mysl dla borka borek zrob koniczyny jak cos w stylu mikstyry ze uzywasz i i sie luck podnosi na stale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ja właśnie wolał bym żeby podnosił się ale nie na stałe tylko na określony czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja nie zagram już więcej w Almore OnlyGoodComputersLine, dopóki Borek nie przepisze na inny język jej. Nie wiem na co czeka, zrobił grę, wiadomo co będzie dla niej najlepsze, ja bym w wolnych chwilach już kuł C++ na Jego miejscu :P GTA San Andreas(to tylko przykład, o wiele więcej gier rozbudowanych 20 razy bardziej i do tego 3d też) chodzi mi o wiele szybciej i płynniej niż Almora lub też Mario Brawl Online(przykłady, oczywiście jest tego o wiele więcej)... GM jest posrany. Jeśli chce się zrobić pożądny projekt to lepiej już w BASHU(O_o) niż w GMie go robić :P Do ludzi z FPSem zwykle 90-100% nawet w dość zrąbanych miejscach: Czy wiecie, jak to jest expić kiedy twoja postać wykonuje każdą akcję dwa razy wolniej niż powinna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kto pojdzie ze mna do sklepu w deep forest? Mam 19 lvl nick Tidinel pisac na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 @Vayya czy jak mu tam: Takie rzeczy pisze się w grze, a nie na forum. BTW. po co ma ktoś z tobą iść? Ja tam chodziłem przy 15 lvlu. Musisz tylko omijać evil planty i silniejsze stwory, bo zadają bardzo dużo damage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Heh, ja tam nie pójdę bo w deep forest mam FPS 30% i evil plant chodzi 3 razy szybciej ode mnie ;] Przy takim czymś to na 15 lvlu nigdy nie pójdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Lol ja też mam fps 50% ale trudno - przyzwyczaiłem sie - trzeba tłuc słabsze stwory :F Ale może bedę miał new procek... a wtedy...muahahhaa... Mam 22 lvl i jeszcze nie byłem w sklepie w DF... :P I tłukę busze (a wielu innych na full fpsie pewnie by evil planty nawalało albo spidery <_< ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Mam 22 lvl i jeszcze nie byłem w sklepie w DF... I tłukę busze (a wielu innych na full fpsie pewnie by evil planty nawalało albo spidery ) No to co? Ja też tłukę busze, bo evil planty robią ze mnie sałatkę w sekundę (double-hit). Mam dylemat: Próbuję zrobić wszystko, aby zdobyć golden sword (brakuje mi ok. 60 siły i ok. 35 zwinności). W co najpierw najlepiej zainwstować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Już byłem w df :P Udało się. Ja teraz inwestuje w magie bo fajna jest poprostu :P (22lvl już expie na ratach xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 już? czy może raczej dopiero? Raty mają duże obrażenia, więc dlatego expiłem tam na spiderach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Matthew Pakuj najpierw w siłe 30 a potem w zręczność 35 a na deser pakuj resztę. A najlepiej pakuj tak żeby móc używać inne przedmioty. ja tak robie Zastanawiam się co po wisindomie dla wojaka? BEZ SENSU że trzeba pakować w wis tylko dlatego żeby założyć dobrego itema. Ha Borek Mam w dp taki sam armor jaki ty masz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ha a ja go widziałem xD (do df doszedlem z 19 lvl a nie z 22...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja powiem Wam tyle, że Almora po jakimś czasie robi się najzwyczajniej w świecie nudna. :F Ciągle tylko expienie, zbieranie kasy, kupno nowych itemów, expienie... Nie umniejszam Borkowi tego, że stworzył grę bardzo dobrą, ale sam klimat nie wystarczy i musi być ona bardziej urozmaicona. Oczywiście, to jest tylko moje zdanie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi