Maxpayn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja mam intela 2.66gh ram 1gb i jak 4 osoby waliły z tych poison missle czy jakoś tak to fps spadał do 50 fps. :F a tak to mam full nie kiedy moze 80, 90. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Eee tam gorzej mam przy poison insects :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Borek oglada temat... widze go! Błagam napisz cokolwiek ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @up Masz za wysoką sygnature. Co do Almory, to wkrótce będzie news na gear-studio.com i wszystko będzie jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Co do Almory, to wkrótce będzie news na gear-studio.com i wszystko będzie jasne. szkoda, ze mi nie dziala. A moze new wersja będzie dzialac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @Borek: A będzie to jeszcze w wakacje ;) ? Chciałbym sobie jeszcze zagrac w ten ostatni tydzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No ale co z tego że włączy jak zaraz padnie bo już niecierpliwy my wszyscy wejdą i będzie z 80 osób. :huh:' Edit: Mam nadzieje że dostrzegliście w mym poście żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 To będzie jazda :P Nie no niech Borek zrobi kolejki xD po 10 osób :D @up: czy ja wiem :D Taka prawda że wszyscy sie rzucą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Erm... NIGDY nie widziałem na serwerze więcej niż 15 osób... >_> Mam nadzieję, że lista zmian nie będzie tak krótka jak w przypadku 0.72. Wg. mnie powinno być na początku mniej itemów w sklepie, żeby trzeba było pochodzić po mapie i znaleźć inny sklep (może w innym mieście?). Albo kilka itemów z różnymi wymaganiami a tymi samymi właściwościami, kilka różniących się jedynie wyglądem itp. PS. Yoda i Maxpayn napisali w tym topicu chyba połowę postów XD na serio: na tej stronie (napisali) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A ja widziałem raz ok.100 osób :P(tylko ze to serwer wariował) . Jest jeden ukryty sklep w deep forest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 o ukrytym sklepie wie wiekszosc osob wiec nie jest to nowosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 :blink: ja nic o nim nie wiem :jezor: ukryty sklep?? Nawet jeśli jest to widać słabo ukryty :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A ja myślałem że on nie jest ukryty... :huh: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Do ukrytego już można było na 10 levelu chodzić i cię potworki nie zabijały :D Ach to były czasy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 I co tam niby jest? :unsure: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 I co tam niby jest? :unsure: ? lepsze zbroje, bronie, strzały itp. w pobliżu da się też lepiej expić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas12 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 O almorka niedługo będzie działać ja tak przynajmniej myślę jak będzie to muszę tą gierke pograć bo nigdy niegrałem a widać że fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ta gierka jest nie fajna ale bardzo fajna(żekłbym nawet fantastyczna) i żałuj że nie grałeś. Niestety narazie sobie nie pograsz :P . Eh ta almora to bardzo wciągająca gra zeby nie powiedziec uzalerzniająca. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 @D!4bl0: To mówiono ze sto razy (podobne znaczenie)... Ten topic powinno się zamknąć na jakiś czas, dopóki nie wyjdzie nowa wersja Almory... Nikt nie wie co oznaczają te 4 kwadraciki nad paskiem many? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Nikt nie wie co oznaczają te 4 kwadraciki nad paskiem many? Kamienie Almory, żeby wejść do Forgotten Tower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A jak można zdobyć te kamienie? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Może mi ktoś udostępnić almore z skompresowaną grafiką??? Na gear-studio.com nie ma tej aktualizacji @down Wiem ale chce sie zabezpieczyć na przyszłość :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Na razie wogóle nie ma Almory... Borek wrzuć nową wersję... Proszę.... Tak bym se zagrał... @up: Ja ci moge przesłać - bo bodajże mam tą wersję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Tak dla ostudzenia i przypomnienia: http://hqsoft.internetdsl.pl/AllItemsList2.jpg Spis itemów i mobów. Może niektóre pojawią się w następnej wersji... sprawdź item 6 rząd ostatni PS. Czemu większość rodzaji ma równo 20 itemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Wow fajne te niektóre mobki :P Btw szukałem długo tego screena i nie mogłem znaleźć - Matthew skąd go masz :P Ło Borek w temacie :D Borek dawaj tego newsa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Borek dawaj tego newsa "Racja brachu, wypijmy za to! Kto z nami nie wypije tego we dwa kije" Tego screena znalazłem na GMCommunity... sprawdźcie item 6, rząd ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 No ciekawy kamień... Ja sie na kamorkach nie znam bo gram wojem :F W ogóle to co one dają xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Kamienie Almory, żeby wejść do Forgotten Tower sprawdźcie item 6, rząd ostatni Nie muszę chyba już nic mówić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 @up: Ahaaaa... tak myślałem że te kamorki będą z tym związane... kurde kiedy ta nowa wersja :F Tak mi się chce grać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 na swoim koncie mam ten ostatni czarny ring ^^ kurcze ja chce almora była online i żeby nowe czary mógł wylootować bo widzę jest ich sporo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi