Furious Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Też sie do takich zaliczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 A co nas to obchodzi? Może jeszcze napiszesz posta o tym, co jadłeś na śniadanie? Biorę ten temat pod specjalny nadzór i będę wlepiał warny za takie akcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Nie Nie nie zrozumiałeś mnie chodzi mi oto ze są ludzie ktuzy wierzą ze będzie to gra naprawdę specjalna i ze będzie ona popularna na cały swiat moze i podobnie jak "Tibia" :P :P Chociaż z drugiej strony masz racje kogo to obchodzi ,moze kazdy ma swuj własny sposub na czkeanie na Almorę :boxed: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Cos nowego sie pojawiło w ststusach serveruw i znuw spadłem z krzesła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Maniaki... ;] Ja też czekam na Almorę, ale nie aż tak, żeby przyspieszać pracę Borka. Szczerze mówiąc, zapomniałem o Almorze już dawno. Mam co robić (poprawiać się z biologii na 3/4, fizyki na 4/5, angielskiego na 5, polskiego no i informatyki na 6). Almora jest ... (w miejsce kropek wstaw synonim od "fajna"), co nie znaczy, że za nią szaleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Cos nowego sie pojawiło w ststusach serveruw i znuw spadłem z krzesła :D Ty tak specjalnie piszesz ? to jest tragiczne... Srry za offtop, ale tak btw to przydało by się forum w stylu http://almora.jconserv.net/index.php tylko że polsko-języczne, spodobał mi się temat "guilds" no ale wolę się dogadać z jakimiś polakami na clan. Nie chcę zakładać tematu na tym forum o gildiach bo nie wiem czy to dozwolone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Czy ja dobrze kojarze że borek zmienił nazwę z HG software na gear-studio ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Młotek już wyszedł, więc już niedługo poiwnna zjawić się nowa wersja almory. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Tam pisze cos takiego na tej stronie :Almora Online version 0.60 BETA is almost done. Finishing will take a FEW DAYS now we are on testing stage. The world is really much bigger than in previous version, so please be patient :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Co w przybliżeniu znaczy: *Almora* Operatywny (w trybie bezpośrednim) wersja 0.60 *BETA* prawie jest zrobiony. Dokończenie będzie brać (przedsiębrać) NIEWIELE DNIE teraz jesteśmy na próbowaniu sceny (stadium). świat jest rzeczywiście wiele większy niż w poprzedzającej wersji, tak (więc) sprawiają przyjemność jest pacjent (cierpliwy) (translate.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wielkie THX za przetłumacznenie i pozDR !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 @guxio: Lol! Translate.pl! Zrezygnowałem z tego. W ogóle przeczytałeś, to co wkleiłeś? Chyba nic nie zrozumiałem. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Almora Online version 0.60 BETA is almost done. Finishing will take a FEW DAYS now we are on testing stage. The world is really much bigger than in previous version, so please be patient. Ja bm to tak przetłumaczył: Almora Online wersja 0.60 BETA jest w większości gotowa. Kończenie jej zajmie KILKA DNI. Teraz jesteśmy w fazie testowania. Świat jest Naprawdę większy od poprzedniej wersji, więc proszę być cierpliwy. (? coś mi chyba nie wyszło :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Dobra nie wazne nie będziemy sie kłucic bo to nie ten temat wazne ze tylko zostalo kilka dni to jest zapewne pewniak !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Czy ja dobrze kojarze że borek zmienił nazwę z HG software na gear-studio ?? Tak. Drastyczne, ale musiało to nastąpić, gdyż poprzednie kombinacje nazw były po prostu już zajęte. :) Tutaj testowa witrynka Borka: http://gear-studio.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpio Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ciekawe za ile dni pojawi sie 0.60. Stawiam na 15 - 20 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ciekawe za ile dni pojawi sie 0.60. Stawiam na 15 - 20 :P scorpio badzmy dobrej mysli nowa wersja pojawi sie w przeciagu kilku dni bo jak borek zajol sie robieniem strony gear-studio to ma juz gre zrobioną i tylko czeka na dobry moment :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Oby ten moment nadszedł szybko - nowy wygląd stronki ze statusami, test serv online... Ah, nie mogę się doczekać ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Borek ! Powiedz cos wkoncu odezwij sie!!!!!!. Nie męcz nas tak juz powiedz ile jeszcze dni godzin minut sekund do gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 bialyyy uspokój się, chcesz dostać niedorobioną grę? Pewnie brakuje jej jeszcze tego "miszczoskiego" szlifu ;) BTW A ja mam coś takiego, co wy na to? Chatroom Almorki :D Chatroom PS. Powiedzcie czy działa bo mi JAVA odmówiła współpracy T_T Przed chwilą działała. OK działa, coś mi się chrzani JAVA na firefoxie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Powiem ci rze H****o nie dziala mi ale poprubuje i zobaczy sie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ale masz JAVĘ? Jeżeli tak i wyskakuje Ci błąd to spróbuj przez Internet Explorera. Mam ten sam błąd na Firefoxie ;/ Jak coś napisz na GG: 842438 (sorki a offtopic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Mi działa. Firefox 2.0.0.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 a więc w temacie o dotacji Borek napisał, że gra jest już praktycznie skończona, ale czemu serwery są wciąż offline ? Przez ostatni tydzień mnie nie było i nie wiem co się działo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Widzieliście jużdzisiejszego nowego screana ?? Widać zmiany w myszce i lekkie w grafice . Widać równierz innych graczy :( Zostaliśmy pominięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Właśnie zobaczyłem tego screena. Fajnie, ale czemu mnie tam nie ma? T.T Ale takiego treningu cierpliwości (to nie jest moja mocna strona...) jeszcze nie miałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Widzieliście jużdzisiejszego nowego screana ?? Widać zmiany w myszce i lekkie w grafice . Widać równierz innych graczy :( Zostaliśmy pominięci. Czemu zostaliśmy pominięci i czym? Skrinem? przecież każdy wie o tej stronce... A gracze to przecież beta testerzy. Ale wy mnie wkurzacie, po prostu już lepiej nic nie piszcie o almorze dopóki nie wyjdzie ... omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Czemu zostaliśmy pominięci i czym? Skrinem? przecież każdy wie o tej stronce... A gracze to przecież beta testerzy. Ale wy mnie wkurzacie, po prostu już lepiej nic nie piszcie o almorze dopóki nie wyjdzie ... omg Pyta się, dlaczego Borek nie napisał, że są beta testerzy.... Jeżeli Ci nie pasuje, że ktoś tu coś pisze to tego nie czytaj.... Co za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Pyta się, dlaczego Borek nie napisał, że są beta testerzy.... Jeżeli Ci nie pasuje, że ktoś tu coś pisze to tego nie czytaj.... Co za problem przecież logiczne że są beta testerzy skoro jest test server? i po co takie retoryczne pytanie, a jak myślał że mógłby być betatesterem to borek zapewne wybierał zaufane osoby do pełnienia tej funkcji. EDIT: zresztą co możesz wiedzieć co on chciał powiedzieć? ja w jego poście widzę dokładnie słowo: graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canter Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 elo czy ktoś mi powie z kąd moge pobrać almore na głównej stronce wyskakuje mi błąd 404 i lipa stoi podajcie inne linki plzzzzzzzzz z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi