TeoTN Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jakie skomplikowane zadania trzeba wykonać aby zostać modem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Tak szybko, to modem nie zostaniesz. Lepiej najpierw zostań userem GMCLANU w top10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 długi staż na gmclanie, porządne zachowanie dając przykład innym itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Trzeba mieć więcej niż 30 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 I pogadać z Ranmą. W sumie jedno miejsce się zwolni więc niewykluczone że będzie potrzebny ktoś nowy. Black xD Top10 userów GMC? Chciałbym zobaczyć taką statystyką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 jedno miejsce się zwolni? oOooOOOooo, to ja będe kandydować! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja też, mimo że mam 4 warny, z czego 3 od Ranmusa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja mógł bym być modem, jednak chyba nie jestem zbyt lubiany na tym forum <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 chodź mam 60% warnów to też kandyduje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 A ja mam 1 warna - to mnie wyklucza z zostania modem. I to, że większość uznaje mnie za n00ba z powodu wieku... Ale pokandydować mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 A kto mówi że będzie wybierany nowy moderator? :) Jaklub.... jassssneee. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja cie nie uważam za nooba, i nie zauważyłem by ktoś cię tak traktował, sorki za offtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja cie nie uważam za nooba, i nie zauważyłem by ktoś cię tak traktował, sorki za offtopa. Są takie osoby. Ale już od nie dawna jest jedna mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jakie skomplikowane zadania trzeba wykonać aby zostać modem?Cza zjeść marchew i popić żu(b)rem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Cza zjeść marchew i popić żu(b)rem. dobre :D albo przejsc pod 2 centymetrowa lawka z jeleniem w zebach xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Lutego 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 wpłata 1000 złotych na cele charytatywne czyli dla mnie i można zostać moderatorem :D Na jeden dzień oczywiście, bo i tak za dużo nabroicie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ej Tymon, nie wprowadzaj tutaj w błąd. :) Nigdy nie przyjmuję moda w wyniku jakiejś pogadanki. Albo ja się odzywam w stosownym czasie albo dochodzą do mnie mocne argumenty ze strony innych modów albo przy jakiejś tam okazji uznaję, że dany gostek może być modkiem. To wszystko, zamykam temat. ps. Minimum rok stażu na GMCLAN z nienagannym zachowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ale ja nie mówiłem że ktoś będzie przyjmował nowych. Napisałem tylko że być może będzie potrzebny ktoś nowy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 @jaklub a tez jestem w twoim wieku i nikt (tak sadze :P ) nie uwaza mnie za nooba poniwaz zglasza sie do mnie kupa gmclanowiczow zebym im pomogl w grach a ty tez jestes obcykany w gm ;) aj tesz śe sklarzam na moteradora XD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Tymon: A ja piję do tego "I pogadać z Ranmusem". Nie pisz tak, bo potem dostaję stos ofert. :] Argh. No, ale taka prawda. Trzeba z Tobą zamienić parę słów i spełnić pozostałe warunki. :P Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi