Firemark Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Jeżeli takie coś było to sory - zabijcie i usuncie :] Chodzi mi o pomysł ,żeby w ciągu tygodnia dawac głos na kogoś z gmclanu, najbardziej zasłużonego w tym tygodniu. W czym pomógł, zrobił coś dla site itp. w Niedziele będzie podliczanie głosu i bęc, mamy Gmclanowicza tygodnia . Zaś w poniedziałek, następne i nowe głosowanie na nowego gmclanowicza tygodnia :] Ten pomysł może wpłynąć na szybszy rozwój strony :D btw. nie głosujemy sie na siebie :] Noto mój głos na Tymona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 I po długim czasie: Tymonie, gratulacje, udało Ci się zdobyć 4382 nagrodę GMClanowicza Tygodnia, przebijasz Ranmusa o dwie nagrody! Ekhm, czyż nie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 to dobry pomysł, będzie wiadomo kto pomagał i wtedy jak sie załuze (albo ktos inny) to moze cofną mi te warny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Fire. :) Jakim, zazdrosny? :P Pablo. Będzie też wiadomo kto się na GG ukrywa! xP Chyba nie wiecie jak to jest pomagać 10ciu osobom na raz. I tak uważam że dyskusja powinna się kręcić koło TeeGee, Borka, Ganji albo Ranmy, a nie koło mnie. ;) EDIT No masz, jakoś do głowy mi nie wpadło - mało Cię u nas Ganja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 I tak uważam że dyskusja powinna się kręcić koło TeeGee, Borka albo Ranmy, a nie koło mnie. I koło Propaganji,bo też nezle gierki fobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zaraz, to jak w końcu? :P Wybieramy osobę, która najwięcej pomaga, czy GMClanowicza, który robi najfajniejsze gierki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 najfajniejsze gierki to nie bo Borek będzie co tydzien xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 No pisze: najbardziej zasłużonego w tym tygodniu :P Tak w ogóle to lepiej wybierać kogoś takiego co miesiąc, albo nawet co rok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 co rok to se wiesz co mozna XD a mozna przeciez robic co tydzien, potem z tego co wyjdzie jest GMclanowicz miesiaca a potem z miechow masz rocznego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Co tydzień? Będzie Ci się chciało głosować? :) Taka zabawa przestaje być atrakcja kiedy ma miejsce dość często :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 głoś na pietrusa! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Głos na Supavadera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Głos na Tymona. Pomógł mi najwięcej razy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Głos na Tymona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 głos na pablo1517! PS.A może co DWA TYGODNIE??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Of course, glos na TeeGee :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ewidentnie na Tymona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 głoś na pietrusa! :P btw. nie głosujemy sie na siebie :] erm xD Tylko pamiętajcie nie głosujemy z ogółu tylko z tego tygodnia :] A Na Firego nikt nie zagłosował :( edit: Głosujmy na tych co zrobili dla strony, a nie kto zrobił dobrą gre chodzi o przykład, tutek itp. :] Pomocy na gg też sie liczą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja głosuję na Tymona, bo dwa miesiące temu mi pomagał przy algorytmie xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 a co na mnie nikt ni głosuje :( mój głoś na TYMONA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 głos na Black'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Głos na Marmiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Głos na Tymona :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 POGRUBIAC NIE MOŻECIE CO?? Głos na Marek.S Widziałęm udziela sie, stara sie pomagać. To się chwali bardziej niż to że ktoś umi a sie leni xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A NIE MOżECIE, O! Drugi głos na Supavadera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zróbmy głosowanie na n00ba tygodnia, będzie łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A NIE MOżECIE, O! Drugi głos na Supavadera tak, tez Cie lubie :D xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 + Ranmus Zróbmy głosowanie na n00ba tygodnia, będzie łatwiej. Nooby mają to do siebie, że łatwo się obrażają i robią później zawieruchę na forum ;). Jakim, zazdrosny? :P A kto nie? [ironiczny uśmieszek] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A NIE MOżECIE, O! Drugi głos na Supavadera Drugi głos na pablo1517 ......... sekstylionski głos na pablo1517 Czy to ma jakiś sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 POGRUBIAC NIE MOŻECIE CO?? Głos na Marek.S Widziałęm udziela sie, stara sie pomagać. To się chwali bardziej niż to że ktoś umi a sie leni xD. Dzięki Pablo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi