Tymon Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Windows Movie Maker to s**t. Obsługa pokopana. Lepiej szukać darmowego >< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Jeszcze co do VirtualDuba to polecam wersję 1.15.10 VirtualDubMod, w której usunięto problem z desynchronizacją dźwięku względem obrazu przy zapisywaniu pliku video. We wcześniejszych wersjach ten problem występował, a co ciekawe w nowszych wersjach jest dadal, bo 1.15.10 to modyfikacja programu ( :wacko: ) VirtualDubMod 1.15.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Mam malutki problemik, bo się zobowiązałem do czegoś, a że jest to dość pracochłonne szukam programu, który ułatwi mi troszkę zadanie. Chodzi o coś, co potrafi znaleźć w plikach muzycznych(inaczej: w utworach) powtarzające się fragmenty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ja mam inny problem bo gdy otwieram *.mpg to pokazuje że film trwa 10s (i na tylu stanie pasek postępu) a odtwarza 58s :/ i jak chce go obrobić to otworzy 10s i tyle resztę utnie przy otwieraniu, a znowu jak od tył puszcze to też 10 s ale od 58 do 48s :crying: porąbane nie wiem co jest grane instalowałem 10 różnych kodeków i nic hlp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Szukam PsNews w wersji 1.3. Jakby ktoś nie wiedział co to, jest to polski system newsów oparty na php. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Nie wiem czy to te PSnews o które Ci chodzi ( zapewnoe chodzi CI o polskie) ale znalazłem to: http://sourceforge.net/project/showfiles.p...lease_id=210835 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 To nie to. Ten który podałeś jest napisany w asp :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 hej moze znasz adres strony www na ktorej są piosenki z popularnych filmów ale w takiej formie(np.mid) zeby mało zajmowały i zeby mozna było je użyć w grach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Ja znam z gier :D http://vgmusic.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 mi chodzi bardziej o takie coś jak np. muzyka z filmu mortal kombat lub jurassic park. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Ja mam dwie mp3 z mortal combat moge ci upnąć na serwer GMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Ale on chciał MIDI. Ja mam parę takowych midisów na dysku, nawet je udostępniłem (mam na dysku ok. 700 skatalogowanych plików midi i ok. 1500 nie skatalogowanych, więc jak coś to się pytać mnie :) ). Oto link do tej marnej części mojej kolekcji x) : https://gmclan.org/up24_4_midisy_z_filmow.html Jak byś chciał z jakiegoś innego filmu to się zapytaj, to poszukam. Trochę tego jeszcze mam na dysku, ale dałem tutaj trochę tak na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 masz może mid z Mission Imposible? :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 A czy używanie midow z filmów do swoich gier jest legalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Nikt nie mówił o tym że to jest nielegalne. A używanie empetrójek różnych artystów w grach też chyba nie jest legalne, a Sasi w grze Labolatory użył przecież piosenki "Jerk it out" zespłu "Cesars" czy cuś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Marca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 A czy używanie midow z filmów do swoich gier jest legalne? Zważywszy na fakt, że tych midi na 100%nie wykonali twórcy filmu, tylko zwykli domorośli muzycy to tak. Powazne formy nie bawią się w midi. Więc jeżeli autor midika zgadza się na taki cos, to jak najbardziej. W końcu nie trzeba mieć zgody Szopena aby grać Poloneza na własnym pianinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 masz może mid z Mission Imposible? Mam :) https://gmclan.org/up24_4_Mission_Impossible.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 A ja szukam programu do zmiany formatu z doc na pdf. Zależy mi na tym aby robił to szybko bo mam kilkadzieśiąt plików po 500 stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 OpenOffice moim zdaniem jest najlepszy. Bardzo dobra alternatywa dla Office i zapisuje w PDF: http://ftp.tpnet.pl/vol/d9/OpenOffice/stable/2.0.2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 E, zadużo pobierania chodzi mi tylko o konwerter z doc na pdf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 A ja w Wordzie otwieram plik *.doc i biorę "Zapisz jako..." i zapisuje plik w formacie *.pdf :) A Cobra i coś dla ciebie znalazłem konwerter na stronie! Oto link: DOC2PDF BP Ultimate a masz jeszcze mida : Rocky-Eye of the Tiger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 https://gmclan.org/up24_4_tiger.html - Eye Of The Tiger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Poszukuję dobrego programu do obróbki dźwięku, chodzi mi głównie o obrabianie głosu. I najlepiej, gdyby był darmowy. Zna ktoś taki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Z darmowych to nie wiem, ale z płatnych mogę polecić: Nero Wave Editor, Sony Soundforge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Audacity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Drugi głos na Audacity. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Płatny: Cool Edit Pro Darmowy: Audiacity A co do MIDów, to wystarczy zajrzeć do działu linki na GMC. :) Macie tam parę stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 szukam programu który odczyta rmvb z napisami??? ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=71906 Na tym forum, luknij ostatni post. edit: ja nie wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 czy w cinema playera da rade tak samo?? dz za pomoc na all działa na cinema tesh :D nie trza nawet w tym samym katalogu instalowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi