XxMichałxX Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Szukam programu (bo wiem że takie są) który dodaje nieistniejący cd-rom i w nim obraz dysku zeby odczytac plik .iso ale nie wiem ktory wybrac. Podajcie jakis Dostajesz warna za to, że nawet nie byłeś łaskaw spojrzeć na przypięte tematy i zadać w odpowiednim pytanie, tylko musiałeś założyć własny, tym samym niepotrzebnie zaśmiecając forum. Tematy połączyłem. Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Alcohol? Deamon Tools? To chyba dwa najpopularniejsze. Osobiście polecam Alcohol 52/120%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 PowerISO :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Daemon Tools, darmowy, można mieć 4 dodatkowe napędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Zna ktoś jakiś program, który "wkleja" napisy do filmu, jak jest to np. w wersjach RAW? Chodzi mi o to, żeby był 1 plik filmu, żadnych innych (chodzi mi o oglądanie na mp4 bez lektora(widział kto lektora w anime)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Z tego co znalazłem to każdy proponuje VirtualDub + wtyczka Subtitler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 szukam małego programu do redukcji kolorów w plikach png. help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Irfanview, jeśli przez redukcję kolorów masz oczywiście na myśli zmianę głębi kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Program, którym nałoże obraz na wideo tzn. zamiast głowy takiego gościa to będzie głowa Super Mario, oraz że nałoże wideo na wideo, tzn. np leci wideo, a w prawym rogu jest inne wideo, czy, np mamy scene z telewizorem i tam podstawiamy swoje wideo w telewizorze. TIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 adobe premiere, sony vegas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Szukam programu, ktory pozwolil by mi edytowac dane w plikach. Chodzi mi zwlaszcza o date stworzenia, ostatnie uruchomienie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Restorator, ResHack bodajże mają taką funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Datę stworzenia to można w Total Commanderze nawet zmienić. Wybierasz plik, potem Pliki->Zmień atrybuty i tam masz przestawienie daty stworzenia pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Szukam programu takiego jak windowsowy notatnik ale: -obslugujacy polskie znaki -mozliwosc powiekszenia czcionki w celu lepszej widocznosci :) -nie zamula -kolorowanie skladni (celuje w HTML, CSS, JS ale dla innych plikow mile widziane) Programiku, który przypomni mi o ważnych sprawach ( zamiast przyklejanych karteczek) Programu do układania nut na pięciolinii oraz układania tabulatur i ich odtwarzania ( nie szukam żadnych kombajnów do muzyki, z ręsztą to co później wychodzi (łubudubu) to nie muzyka, a uczę się teraz grać na gitarce, i przydałby mi sie taki program(mialem kiedys cos takiego na amige 500 :) ) ) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie wiem o co chodzi z zamulaniem, wpisz html editor w google i będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 hmm, może notepad++ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Programu do układania nut na pięciolinii oraz układania tabulatur i ich odtwarzania ( nie szukam żadnych kombajnów do muzyki, z ręsztą to co później wychodzi (łubudubu) to nie muzyka, a uczę się teraz grać na gitarce, i przydałby mi sie taki program(mialem kiedys cos takiego na amige 500 ) ) Guitar Pro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ewentualnie PowerTab. Co do przypominania -> http://www.tylkoprogramy.pl/przypominacz.php <- weź to sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Programiku, który przypomni mi o ważnych sprawach ( zamiast przyklejanych karteczek) Kalendarz XP, sam używam, świetny. Oprócz funkcji organizera ma też inne bajery pokroju odtwarzania mp3, internetowego radia, sprawdzania pogody, programu tv, miernik użycia ramu, cpu, swap, ping neta, zmiana tapet, statystyki ile chodzi komp, (w przybliżeniu) ile kasy za prąd, jaką drogę pokonuje myszka(w ciągu dnia dochodzi u mnie do kilometra), ściągnięte/wysyłane dane. W kwestii kalendarza: imieniny, wyszukiwarka imienin, ile trwa dzień, przypominanie o zaznaczonych wydarzeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Szukam programu, którym będę mógł sobie ustawić szybkość kręcenia wiatraczków na mojej karcie graficznej: nieco mi się przegrzewa. Gdy zainstalowałem sterowniki do Windowsa XP razem z nimi miałem taki program: vTune. Teraz na Windows Seven nie zainstalował mi się ten program, a automatyczne dostosywanie prędkości nieco kuleje. A tego vTune coś nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 poszukuję dobre programu do konwertowania plików mp3 na WAV bo ten konwenter który mam "WAV MP3 CONVERTER" ma mnie w dalekim poważaniu albo ja źle z niego korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zamzar.com - tyle, że trochę wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Polecam MediaCoder albo SUPER© Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Heh, dzięki, ale w tym MediaCoderze to gdzie wybrać zwyczajną konwercje z MP3 na WAV bo tyle tam tego, a to Super C to jakąś gre ściągnąłem :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Cześć. Pomyślałem sobie, że skoro istnieje program do zwiększania gammy dzięki użyciu klawiatury, to pewnie istnieje program którym zbinduje sobie jakieś dwa klawisze do pogłośnienia i ściszenia. Czy taki program istnieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Znalazłem coś takiego: http://www.autohotkey.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Phoenix, jesteś geniuszem, bo jak wpisałem to w Google, to od razu mi wyskoczyło to co powinno jako pierwszy wynik, czyli: http://www.erightsoft.com/SUPER.html ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Niestety, nie mam zielonego pojęcia jak posługiwać się programem. Odsyłam do postu https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=281806 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xevronix Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Szukam programu po polsku, w którym będę mógł łatwo narysować wykres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi