Marmot Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 @Mistyk: Ale co chcesz zrobić z tym głosem? Jak chcesz zmiksować lub dodać jakieś efekty, to Audacity. Jak chcesz się pobawić tym głosem i to dosłownie pobawić, przerobić go dowolnie jak chcesz, to tylko i wyłącznie Melodyne. Używają tego programu w wytwórniach rapowych w USA, żeby "umelodyjnić" nagrany wokal, żeby ze zwykłego gadania nadawał się do rytmu i melodii piosenki (i tak rap to gadanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam. Szukam jakiś dobrych programów do robienia zdjęć i edycji kamerką internetową np: Dodawanie pieczątek, ramek,teł Robienie takich efektów jak w gabinecie krzywych luster Robienie takich zdjęć jak np "negatyw" Robienie czarno białych zdjęć i inne pierdoły Najlepiej Freeware, ale stronami takimi jak np. magmypic.com i innimi nie pogardzę Twój temat usunąłem, a post wstawiłem tutaj. Skoro jest temat z poszukiwaniami programów, to po co zakładacie oddzielne? Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Szukam programu (najlepiej freeware) do nagrywania dźwięku z kompa BEZ użycia Stereo mix. Czy jest taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Kiedyś też się pytałem... ale jeszcze raz się zapytam: Polećcie mi jakąś strzelankę w której rozgrywka jest nastawiona na współpracę graczy... coś w ala Team Fortress. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Team Fortress Classic, Team Fortress 2, Fortress Forever (mod do HL2), wszelkie Team Fortressy będące modami dla Quake'ów (na Wikipedii masz spory spis z tego co pamiętam), Left 4 Dead (premiera coraz bardziej się zbliża), Enemy Territory (może ta współpraca aż tak widoczna to nie jest, aczkolwiek również jest to gra nastawiona na współpracę graczy), Sven Co-Op (mod do HL1). Jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę :P . Ogólnie to możesz też poszukać w Google "cooperative multiplayer game", na pewno coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Soldat na serverze Rumpel's Fast TW : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Szukam programu do tworzenia instalatorów. Bardzo proszę o odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 NSIS, Bitrock, InnoSetup, Install Maker... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 InstallShield, DemoShield... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Szukam programu do robienia autostartu, coś jak DeepBurner, jednak on mi nie starcza. Przydały by się podstrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Demoshield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Potrzebny mi odtwarzacz filmów (DVD, ale najlepiej żeby wspomagał wszystkie najpopolarniejsze formaty), który potrafi stworzyć coś w rodzaju zakładek. Mam prezentację i muszę skakać po scenach w pewnym filmie, więc chcę żeby to trawło jak najkrócej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 To teraz prośba ode mnie. Zna może ktoś program emulujący brzmienie efektów gitarowych i wzmacniaczy? W sensie, że podłączam gitarę do kompa, a ten program wypuszcza dźwięk do głośników z danymi efektami i symulacją brzmienia konkretnego typu wzmacniacza. Kiedyś znałem nazwę takowego programu, ale nazwa mi kompletnie z głowy wypadła, a przydałby mi się, bo overdrive i reverb z mojego marshalla mi nie wystarczają, potrzebuję moar efektów, ale kasy brak ;[ . Może ktoś zna taki program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Guitar Rig. Dość drogi (bo używany przez większość pr0 zespołów), ale chyba jest darmowe demo ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Guitar Rig. Dość drogi (bo używany przez większość pr0 zespołów), ale chyba jest darmowe demo ;x Drogi, bo drogi - ale to PROGRAM ;] Więc nie musi być drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Drugi wynik w Google pod "guitar rig" prowadzi do peba, więc cena to nie taka wielka przeszkoda :P . Oczywiście, pominę ten link i skorzystam z dema :] . Dzięki za pomoc, o to mi właśnie chodziło. Teraz tylko znaleźć przejściówkę z dużego jacka na małego jacka i można grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 jest jakiś program bardzo podobny do rpg maker?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 GM, TGF, MMF2? A takich super bardzo podobnych, to nie znajdziesz ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Construct C< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 mmf2?? coś google nie che mi działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Multimedia fusion 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 a coś nastawionego właśnie na rpg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 RPGDS. Powstaje już od bardzo długiego czasu, dopiero jest wersja R11, ale popróbować możesz coś w tym robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 A ja szukam programu ktorym mozna by ciac grafike, chodzi mi o cos takiego ze: 1) mam obrazek 1000x1000, ustalam rozne parametry (wielkosc czesci) itp. 2) on robi mi z tego obrazka 100 czesci (100x100, zalezy od rozmiaru oczywiscie ilosc czesci) 3) jestem szczesliwy :P PS. W grafikach tibi sa tak pociete grafiki ktore sa wieksze niz 32x32 (typowy rozmiar grafiki) a jest ich tak duzo i sa tak idealnie pociete ze niemozliwe zeby to bylo recznie robione, wiec musi byc taki program =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Szukaj skryptów do Photoshopa, są też tnące obrazy :) PS. W grafikach tibi sa tak pociete grafiki ktore sa wieksze niz 32x32 (typowy rozmiar grafiki) a jest ich tak duzo i sa tak idealnie pociete ze niemozliwe zeby to bylo recznie robione, wiec musi byc taki program =3A o przyciąganiu do siatki słyszałeś XDDD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Dark podawał mi link do tego, spytaj się go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 A o przyciąganiu do siatki słyszałeś XDDD? Mi chodzilo ze one w pliku sa pociete :P Bo w grze to wiadomo ze sa rowno ustawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ja też ręcznie ciąłem grafiki do RM właśnie z siatką, ale możesz to zrobić automatycznie ściągając odpowiednie skrypty do Photoshopa. Nyo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Sukam programu do nagrywania pulpitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Hyper Cam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi