blackmaul Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 rejestrator dźwięku systemu windows xp? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ustaw w mikserze Windowsa nagrywanie z Stereo Mix i nagrywaj dowolnym programem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 W jakim mikserze? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Start -> Programy -> Akcesora -> i tam gdzieś masz Mikser dźwięku czy coś takiego... Wstyd nie znać ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Nie pokapowałem, bo tak na prawdę "Regulacja głośności" się to nazywa :P Działa, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Szuka programu do "Krojenia filmów" jakiś prosty w obsłudze, no i darmowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Virtualdub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Szukam programu, ktory nagrywa to co idzie nam w danej chwili w głośnikach i da sie to zapisać. Jest coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Rejestrator dźwięku ;). Musisz tylko ustawić "Stereo Mix" w regulacji głośności w opcjach nagrywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Kubos, zauważ, że identyczne pytanie było stronę temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Potrzebuję dobrego, małego, darmowego programu do nagrywania dźwięku (nie windowsowego Rejestratora dźwięku), którym nagram więcej niż jedną minutę. Kiedyś miałem takie coś razem ze sterownikami do karty muzycznej, ale płytę mi gdzieś wcięło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 @UP Goldwave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 A ja potrzebuje programu lepszego od ms painta do grafiki dla tępoli po polsku. żebym mógł robić grafiki tak ja w almorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 A ja potrzebuje programu lepszego od ms painta do grafiki dla tępoli po polsku. żebym mógł robić grafiki tak ja w almorze. Żeby robić grafiki, jak w Almorze, to trzeba jeszcze umieć. ;] Co mam Ci powiedzieć-GIMP. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Goldwave Dzięki ;) Wprawdzie nie jest w pełni darmowy, ale wersja testowa pozwala na nagrywanie i konwersję pliku o dowolnej długości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Eee mogę dostać linka do tego gimpa bo cały czas trafiam na wersje linuxową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 OMK*! www.instalki.pl -> Programy (nie linux!!!!!1111oneonoe) -> Programy graficzne -> teraz już chyba trafisz? O my kot! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 @SLy: Może audacity :) ? Ma to samo co Goldwave a darmowy... @Mag_Ognia: http://gimp-win.sourceforge.net/ Tylko najpierw musisz wgrać jeszcze biblioteki GTK, które znajdziesz także na tamtej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Dość nietypowa prośba: pilnie potrzebuję programu który umożliwia... wyciszenie komputera. W nocy laptop czasami tak głośno chodzi, że słychać go na klatce schodowej. Ponoć można wyciszyć programem do regulowania szybkości wiatraczka, chociaż nie wiem dokładnie czy to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 To zależy jaki komputer. Ja mogę regulować na moim laptopie głośność pc speakera z poziomu regulatora głośności, bo gdy przyciszę (fizycznie nie programem :P) to nie słychać go w BIOSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Szukam dobrego,darmowego i łatwego w obsłudze słownika Polsko-Włoskiego. Ostatnio jak jednego ściągnołem to mi zainstalować się nie chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Może być WWW ;p ? http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?tr=wlo-auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Szukam dobrego słownika Polsko-Angielskiego na Pocket PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Zainstaluj sobie linuxa ubuntu i będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 @wyżej: rotfl, Ubuntu na PocketPC xD . @miki: http://www.ectaco.pl/dictionaries/view_inf...mp;dict_id=2282 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Szukam programu do nagrywania filmików ze starych gier, które potrzebują zgodności z Windowsem 95. Najlepiej Freeware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Fraps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Szukam programu który pozwoliłby mi pod Linuxem przetaktować kartę graficzną. Karta jest od Nvidii, i model GeForce 7300 GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Fraps Ale on chce nagrywać ze starych gier, nagraj mi filmik za pomocą frapsa z settlers 2, ciekawe czy ci się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 To może z dosowych a nie z windowsowych (nie wiem czy drudzy settlersi byli już pod win czy pod dos jeszcze) ? uruchom w dosboxie i wtedy się uda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi