adam014 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 WinRAR :P Da się tworzyć SFX,zmieniac ikone i dawac obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 No jest, tylko dodawanie ikonki mi nie działa. A żeby dodać obrazek trzeba kombinować coś i ściągać, a ja nie wiem co. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Hej ludziska, słyszał ktoś o dll'u, który pozwala GM'em tworzyć pliki tekstowe .txt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 To bez DLLa się nie da :F ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 O ile wiem, to nie, chyba, że przegapiłem jakąś funkcję w helpie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szukam dobrego i najlepiej darmowego programu do zgrywania tego, co się dzieje aktualnie na ekranie kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 @Dark Maximal: To poszukaj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Patrysław: Hypercam, Camcorder (jest na płytce z office 97), Fraps :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szukam programu, który pozwala zrobić przeźroczystość w pliku PNG. I nie polecać mi Photoshopa. ;) Maximal, spróbuj tak: th=file_text_open_append(nazwa pliku w '', z .txt na końcu) file_text_write_string(th,wpisz string, na przykład 'ubranie') file_text_writeln(th) // Służy do robienia 'enter' w pliku ... file_text_close(th) // Zamyka plik Chyba tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 @Dark Maximal: To poszukaj jeszcze raz.Nie doczytałem o funkcji file_text_open_append :) Dzięki, Jaklub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 @Jaklub: GIMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Szukam programu który konwertuje pliki asf do mp3 -_-" szukałem na google i znalazłem jeden ale coś nie idzie przy instalacji wyskakuje mi błąd ;///... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 ASF, o ile wiem, mają te bardzo złe i mroczne zabezpieczenia Sami-Wiecie-Jakie, i tak po prostu ich nie odtworzysz ani nie przekonwertujesz. Format ASF jest objęty patentem i według obowiązującej licencji nie jest możliwa konwersja plików ASF do innego formatu[1]. Dodatkowo, w związku z restrykcjami patentowymi, użytkownicy innych systemów operacyjnych niż Windows nie mogą odtwarzać tych plików. Sam widzisz że to nie tylko graniczy z cudem, ale także jest nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 no to inne pytanie ;p Jakim programem otworze asf? ;] windows media player niestety nie daje rady ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 no to inne pytanie ;p Jakim programem otworze asf? ;] windows media player niestety nie daje rady ;] Bo Windows Media Player sprawdza legalność pliku. Niestety ten plik musisz kupić. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ten format co EA SPORTS daje jako ASF, to nie jest taki ASF jak w Windows Media Player. Tylko tyle mogę powiedzieć na tę chwilę, bo bardziej się nie interesowałem tym :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Szukam progosa do tworzenia muzy (najlepiej techno, freeware poniżej 35MB) i do tworzenia khem zajefajnych efektów (do 10MB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Szukam dobrego programu do tworzenia grafiki. PS. Ma być Free! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 MS Paint ale The GIMP też może być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Paint .NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ten temat był tyle razy poruszany, ze na pewno jak się przyłożysz to znajdziesz temat w którym podałem bardzo długą listę darmowych programów do grafiki. Ja osobiście polecam GIMP (do obróbki zdjęć i grafiki rastrowej) i Inkscape (do tracowania, kaligrafii i grafiki wektorowej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 poszukuję dobrego, bezpłatnego i skutecznego antywirusa. Używałem MKSa- dziadostwo. Avast! - miałem i wykasowałem, bo kijowy. Kaspersky - dalej poszukuje klucza. AVG Antivirus - dziadostwo. AntiVirenKit itp. - szajstwo. Norton sux. NOD32 sux. Dr.Web sux. BitDefender sux. Szukam jakiegoś dobrego bo miałem wczoraj wieczorem formata xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Najlepszy jest Kaspersky, ale jak nie chcesz to dobra jest też Panda (płatna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Panda to jest do niczego, od razu odradzam. Z darmówek najlepszy jest AVG, przy czym musisz wiedzieć, że za darmo nie możesz oczekiwać jakiegoś super wypaśnego programu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ja polecam jeszcze ParetoLogic Anti-Spyware. EDIT: Ale jeśli chodzi o skanowanie to the best jest ten skaner online: http://www.mks.com.pl/skaner/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Avast najlepszy, Kaspesku sux. Dlaczego? Gdy skończył mi się klucz do Kaspersky, postanowiłem zainstalować Avasta. Zaraz po zainstalowaniu wykrył mi w ch... wirusów na kompie, a nie wykrył ich poprzednik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ponownie na próbę wziąłem BitDefender 9 Professional Plus. Wydaje mi się, że ta wersja może być dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Polecam NOD32, bezpłatny itp. Używam go i inni używają. Polecam! Pozdro, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jeszcze bardzo dobrym darmowym antywirusem jest ClamAV, ale chyba nie ma jego wersji dla Windows ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi