DeathDaro Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 https://gmclan.org/up1660.html To Moja pierwsza gra do mojego bloga, wkrótce udostępnie jom na moim blogu:) GM mam od wczoraj i jusz mi takie coś wyszło, i jak wam sie podoba jak na poczontkujacego?? Mam jeszcze duzo pomysłów ale dopiero sie ucze :) https://gmclan.org/up1660.html Twoja ortografia jest tragiczna. Strzeż się. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Przerobiłeś przykład tylko dałeś lepszą grafikę :) Nie oceniam bo nie ma czego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathDaro Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 No jest z przykładu ale duzo leprze nie tylko grafika (grafike też oceniajcie), no ale menu sam wymysliłem a nie było w przykładzie, (no napisałem mam GM od wczoraj i dopiero sie ucze) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Po zdobyciu 110 punktów gra się zapętla, leci dźwięk i po jakimś czasie wykrzacza. A co do samej gry, to widać że była robiona wg. poradnika lub jest to przerobiony przykład. I jeszcze coś: Możesz nie wciskać wszędzie swojego bloga...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dobrze jak na 1 grę. Podoba mi się menu, grafika też chociaż sama rozgrywka to przerobiony przykład. ocena 6/10 ...bo to twoja 1 gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortus Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 kliknijcie info w menu zobaczycie że to w 100 % jest przerobiony przykład ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 kliknijcie info w menu zobaczycie że to w 100 % jest przerobiony przykład ! To mówi człowiek który sam zrobił grę o łapaniu czegoś. (Drugi już dzisiaj btw.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathDaro Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 ludzie napisałem ze toma pierwsza gra jakom kiedykolwiek w zyciu zrobiłem, i mam 13 lat. Przeciesz na poczatem ucze sie na przykładach a potem swoje, mi i tak sie podoba. Wielu osobom co niewiedza o istnieniu przykładu do sie świetnie podobało jak żem przesyłał :) Kazdy musi od czegos zacząć, a to że komus po 110 p. sie zacieło to znak że ma coś z kompem ja dszłem do 425p. i mi sie nic nie zacieło. oceniajcie grafike i muzyka. No i czytajcie co pisze! Zreszta takie gry sie przydają świetnie świczy sie mięsnie palca, haha :-D Zreszta ogladam na forum inne gry od niekturych i szok niby cos nowego innego ale grafika do dupska to już lepiej moja gierka z tą grafiką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 O wiele bardziej liczy się grywalność i orginalność od grafiki. Jakby wszyscy tak sądzili, to nawet firmy takie jak Electronic Arts prześcigały by się z innymi i wydawały ciągle tetrisa z coraz lepszą grafiką. Jeśli masz 13 lat, to chyba masz same pały z polaka. Rozumiem że można zrobić pare błędów, ale uciebie jest ich pełno. Urzywaj takich liter jak "ą", "ę", a jeśli nie zamierzasz pisać "ó" to pisz "o" a nie "u", i nie myl "ć" z "ś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathDaro Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Co do ortografi to gościu nie na temat a j.polski mnie wali i ą pały i co zato z innych 5 :) z ortografią umie ale jak szybko pisze to sie myle :) Dobra ale cos kąkretnie piszcie jak sie robi te platwormy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja mam 11 lat i nie przypominam sobie żebym kiedyś podał tutaj przerobiony przykład a co do gry to nie jest zbyt dobra muzyka słaba a gra ogólnie wygląda jak przerobiony przykład "Hit the ball". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Gościu,ja mam 13 lat(za 3 dni 14) i jakoś nigdy nie wystawiałem na forum przerobionych przykładów,co do ortografii to pisz w wordzie albo zainstaluj sobie Firefox'a 2. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 :boxed: Głupio że to tak poprostu przerobiłeś lepiej by było jakgbyśdodał nnapszykłat drugą planszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathDaro Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 No własnie mam dla was pytanie co do kolejnych plansz. Chciałbym zrobic "Złap Księzyc 2", takie pytanko: jak zrobic że jak zdobędzie sie 200 punktów to automatycznie przejdzie sie do 2 planszy a w drugiej jak sie zdobedzie kolejne 200 p. do automatycznie przejdzie sie do 3 planszy, jak ?? prosze piszcie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Który to raz przerobiony przykład? :huh: I mógbyś nie reklamować swojego dennego bloga? A gra 2/10 a grafika 6/10 A ten twój blog nie jest super :] gra leci dalej potem jak się chyba z 4 razy kliknie . I muzyka się kończy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathDaro Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Co za ecik tu pisze ^^^^ Ja nie reklamuje mojego bloga tylko gra poprostu jest do niego :blink: a blog jest super 1000000 osub mi to padało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Co za ecik tu pisze ^^^^ Ja nie reklamuje mojego bloga tylko gra poprostu jest do niego :blink: a blog jest super 1000000 osub mi to padało :) jaki samochwała :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a to że komus po 110 p. sie zacieło to znak że ma coś z kompem To podziel się z nami jakie to ma wymagania :] Moim zdaniem to raczej wystąpiło z braku umiejętności "programisty" niż winy komputera ^_^ P.S: http://www.eimg.org/images/152807ortografiana6plus.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 No, nie byłbym tego pewien!!!! :P look here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathDaro Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 No własnie robie kolejna wersje ale niestety nazwa "złap ksiezyc" zostanie : "Złap ksiezyc 2 plus" bedzie duzo plansz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Najpierw chłopie przyłóż się do jedynki a nie zabierasz się od razu za "Złap Cyberultraksiężyc 69 XXXX RELOAD REACTIVATION". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ta gra jest denna nawet jak na pierwszą grę. Przyłóż się chłopie, ja mam 12 lat (a jeszcze dwa tygodnie temu miałem 11), a już nie robię z przykładów (no, może raz zrobiłem, ale teraz już nie robię), a jedna moja gra nawet dostawała oceny rzędu 8/10. Rozumiem - pierwsza gra, może być słaba, ale wkurzają mnie nieco osobnicy, którzy przerabiają grafikę w przykładach i publikują to z dopiskiem "To ja zrobiłem!". Cieszy mnie to, że nie zmieniłeś tylko grafiki, ale dodałeś menu. Przynajmniej tyle. Powodzenia w przyszłości. 4/10 - za grafikę i muzykę. (I mnie g**no obchodzi, że może cudze, efekt się liczy, bo po grzyba byłyby strony z multimediami. A muzyka dobra tylko w menu, ale brak kompresji - łeee.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja mam 12 lat ja też mam 12 lat i nigdy nie dałem przerobionych przykładów ogólna ocena 5\10 dlaczego część ? bo gra ma menu i lepiej wygląda niż przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a ja mam 20 lat i dzień w dzień do usranej śmierci przerabiam i będe przerabiał przukłady. Przykłady na prezydenta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 No własnie robie kolejna wersje ale niestety nazwa "złap ksiezyc" zostanie : "Złap ksiezyc 2 plus" bedzie duzo plansz :) tak jak mówi dziadek .... a nie zabieraj się już po Złap Księżyc 100000 . Bo takich kiepskich gier jest już o ho ho ho ! :blink: :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A ja mam włosy pod pachami i uważam, że gadacie tutaj straszliwe głupoty. Zastanawiam się, czy nie zamknąć tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zastanawiam się, czy nie zamknąć tematu. Ja bym zamknął po pierwszym poście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathDaro Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 No i co z tego że ją przerobiłem, ja ją zrobiłem w kilka godzin przed którymi nawet niewiedziałem o istnieniu GM i sie ciesze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A ja jak ujzalem gm to nie zrobilem przerobki przykladu tylko gre "pacek". Nie wiedzialem rowniez o istnieniu takiej rzeczy jak przyklad. PS: mam 12 lat ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi