pablo1517 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 skoro nikt inny nie moze powiedzieć *ding* to po co mówisz *ding*? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Łoj, nie dingnąłem jeszcze =O *ding* TomoEX: 0 skell: 2 Dawidsu: 2 Jupijajej, głosujemy =D (oczywiście głosowanie kończy się dzisiaj o 22:00 - to, że nie walnąłem wcześniej w gong/ding nie znaczy, że nie mogliście głosować =p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ale jak do dziesiątej? Znaczy, że już nie można głosować? Nielogiczne to jakieś. :] Poza tym, jako mod mogę głosować kiedy chcę. :P I głosuję na siebie. Dwa razy. :P Cicho tam, pomyłka =p Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Produkcji Tomoexa nie mogę zedrzeć, zresztą i tak screen nie wygląda zachęcająco. Gry Dawidsa i skella mają podobną grywalność, ale Dawidsu postarał się o dużo lepszą oprawę. Głos na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 tomoex naturalnie odpada odrazu xD nie wiem co wybrac potem... te zmienianie opcji za wolno trwa w dawidsowej grze, zkolei skell miał bardzo ciekawy pomysł (nie da sie przejsc 5 lvlu bodajze xD) oddaje głos na Skell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (nie da sie przejsc 5 lvlu bodajze xD) I co jeszcze? Sam przeszedłem tą grę z 4 razy a i nawet kumpel sobie poradził, po dwóch godzinach gry :D Dawidsu postarał się o dużo lepszą oprawę Cholipa, wiedziałem że trzeba było się postarać nad grafą, ale mi się nie chciało :). -Maurycy EDIT: No, właśnie przeszedłem po raz kolejny. A tak wogóle, to postąpię znów honorowo [Tj, tak jak mi się podoba] i mój głos na gre Dawidsa. EDIT2: Dawidsu, przeszedłem całą gre (gdy odkryłem że nie trzeba wszystkiego zdobyć by pokonać etap, to już mi się dobrze grało ). No, jak dla mnie gra łatwa byłą (I w sumie krótka). No i denerwowało mnie to, że wszystko się enterem robi. Nie lubie takiej konfiguracji :). Ale jak mówiłem, mimo wszystko gra fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 O grze tomexa nie bede sie wypowiadal, u Dawidsa trohe za malo sie dzieje, a gra skella wymiata! :D (2 razy przeszedlem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 gra skella wymiata! Hanjuso, jak ci się tak podoba to może byś chciał etapy poukładać? :D Bo myśle czy może by nie zrobić drugiej wersji już z ładniejszą grafiką i większą ilością elementów (Jak zmieniacze kierunków, scrollowane etapy, etc...) jak będe miał wolny czas :D. -Maurycy Edit: A mam nadzieje, że to pogrubienie mojego nicka oznacza, że na mnie głosujesz :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ja proponuję zmienić regulamin tak, żeby można było robić w dowolnym programie, to może bym coś sklecił w Lazarusie, bo obecnie nie mam dostępu do Game Makera, a po ostatnim temacie widzę, że liga idzie w dobrym kierunku jeżeli chodzi o tematy ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ojjj przegram z kretesem :). Wogóle co tak mało ludzi głosuje? Kurde, tyle osób tu widziałem czytających ten temat a i tak większość milczy <kręci z dezaprobatą głową>. -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Hanjuso, jak ci się tak podoba to może byś chciał etapy poukładać?Nie, dzieki. Za ukladaniem levelow nie przepadam, mnie satysfakcjonuje wylacznie klepanie kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 No to mamy dogrywkę! :) Dogrywka przebiega tak, jak każda tura - ja podaję temat, a skell i Dawidsu robią gry. Później głosowanie i wyłonienie zwycięzcy :3 Temat pojawi się gdzieś w godzinach wieczornych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 eee jaka lipa... i przez dogrywke zmarnuje sie jeden temat tylko na 2 osoby xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Użyj mojego pomysłu, sznyclu! :D Przysięgam, że nie mówiłem Dawidsowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 No nie wiem, jeszcze się będą czepiać, że mało konkretny =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Na dogrywkę najlepiej temat możliwie jak najprostszy i najściślejszy jaki się da, ale taki, żeby było duże pole do popisu i ocenia się wtedy umiejętności obydwóch zawodników :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 W moim temacie pole do popisu jest tak duże, że aż znika za horyzontem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Symulator skoków narciarskich Przypominam, że w dogrywce biorą udział wyłącznie Dawidsu i skell. Czas: 24h. Do boju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Jestem na ciebie zły. :] Grrrau! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Dobra, ja oddaje Walkover'a jeżeli taki temat jest :P. Powód? Nie lubie skoków narciarskich, i nie chce mi się robić ;). Więc można nową ture równie dobrze zacząć jutro :). Z jakimś tematem [i beg you, tylko nie sport, chyba że naprawde chcecie żebym nie brał udziału :D] -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Głos na Dawidsu Gra skella jest dziwna. Beznadziejne poziomy Ops... Spóżniłem się :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Pat: Twój temat jest za mało ścisły, jak na dogrywkę =p Ale chętnie użyję go w następnej turze ;) skell: E, tak bez walki? :( I tak nie mogę ogłosić Dawidsa zwycięzcą, bo nie oddał on pracy =p Czekamy do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja też nie oddam pracy. Skoki narciarskie są głupie i zawodnicy noszą gejowskie ubranka. :P Zacznij lepiej wymyślać następny temat. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Łe, jesteście brzydale :( skell i Dawidsu - po 3pkt. ToMoEX - 2pkt. W takim razie temat kolejnej tury brzmi: Mistrz Zła (pomysł Ptrysława) Gracz wciela się w rolę, najogólniej rzecz biorąc, czarnego charaktera. Nie ratuje świata, ale chce nim zawładnąć, a najlepiej zniszczyć. Reszta to wasza inwencja. Do roboty! :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (pomysł Ptrysława) Jak to się wymawia? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 24 h na taką grę oO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Gra skella jest dziwna. Beznadziejne poziomy Dziwna, to fakt. Ale beznadziejne poziomy? Czuje się urażony :). Jestem zmuszony zarządać konkretnego uścislenia dlaczego poziomy są beznadziejne [Nie lubie ciężkiej bezargumentowej krytyki]. My? Źli? To nie my wymyśliliśmy taki... Taki... conajmniej dziwny temat :P. Ale teraz temat przedni, tylko nie wiem czy chce mi się coś skrobać odnośnie tego... Zobaczymy :). Ide oglądać "End of Evangelion" :P. -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jak to się wymawia? XDNormalnie, P-t-r-s-ł-a-w-a :3 Wszelkie zażalenia co do tematu proszę składać do Pacia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Patrysławie, składam zażalenie do tematu gdyż jest to temat na więcej niż 24h, mało tego, to temat na jakiegoś RPGa jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nie zgadzam się, np. skell teraz w sojej geirce w którą gra się jednym klaiwszem zmieni grafike, aby postać była jakimś demonem itp. doda fabułe że jest się kimś z łym itd. i już gra na temat, czemu odrazumusi być rpg? Ja na przykład tworzyłem swoją gre że lata się spodkiem i niszczy się miasto w ciągu 24 godzin,gra nie była rpg, a mogła by się zaliczyć do tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi