propaganja Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 znałem kilka takich ;) chociaż prawda ze słabe mają główki do trawki dziewczyny :) kiedyś wioche mi jedna narobiła poszliśmy do baru na piwko, ja odpaliłem cichaczem gibonka, wyglądało to mniej więcej tak - 3 buchy ja, 1 buch ona, w polowie lolka zasneła i lekki wstyd :D Ale znam jedną laske która pali prawie tyle co ja, cwaniara jedna, do tego śliczna :) No i podejrzewam że jestem jedynym człekiem z tego forum który palił bata z policjantką, do tego musiałem jej pomagać usta-usta z inchalacją bo jej nie szło zaciąganie sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Hm co macie do mojej klaty, przecie tak długo nad nią pracowałem(bez żadnego koksu;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 znałem kilka takich ;) chociaż prawda ze słabe mają główki do trawki dziewczyny :) kiedyś wioche mi jedna narobiła poszliśmy do baru na piwko, ja odpaliłem cichaczem gibonka, wyglądało to mniej więcej tak - 3 buchy ja, 1 buch ona, w polowie lolka zasneła i lekki wstyd :D Ale znam jedną laske która pali prawie tyle co ja, cwaniara jedna, do tego śliczna :) No i podejrzewam że jestem jedynym człekiem z tego forum który palił bata z policjantką, do tego musiałem jej pomagać usta-usta z inchalacją bo jej nie szło zaciąganie sie :P dla mnie to tylko teraz lolerzd xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Hm co macie do mojej klaty, przecie tak długo nad nią pracowałem(bez żadnego koksu;p) Jakbyś był innej płci, to byśmy się zainteresowali tą częścią ciała :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Odpowiedż na avatar tuxmana : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Fallord zaje3bisty avek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Odpowiedż na avatar tuxmana : Tym bardziej, że zmieniłem go na pingwiniarski :D Ale twój nowy roxi :D. Ale zostanę przy pingwinach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 http://photos109.nasza-klasa.pl/dev189/0/3.../0303813846.jpg http://photos122.nasza-klasa.pl/dev214/0/3.../0303811736.jpg http://photos118.nasza-klasa.pl/dev206/0/3.../0303810530.jpg Lul, piłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Lul, piłem. Taki młody a tak pije :P A na ostatnim zdjęciu to nic praktycznie nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Widać ładne niebo ^O^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 http://photos109.nasza-klasa.pl/dev189/0/3.../0303813846.jpg http://photos122.nasza-klasa.pl/dev214/0/3.../0303811736.jpg http://photos118.nasza-klasa.pl/dev206/0/3.../0303810530.jpg Lul, piłem. Wyglądasz jak dziewczyna. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Wyglądasz jak dziewczyna. lol.gif lol. Niby gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 lol. Niby gdzie? Pewnie na zdjęciu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Wyglądasz jak dziewczyna. :lol2: Zgaduję, że wygląda jakby miał(a) 45 lat i był(a) Twoją nauczycielką od języka polskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No tak, Yoda się oburzył, bo po jego zdjęciach też była mowa, że wygląda jak dziewczyna ;P . Ale fakt faktem, nie chciałbym dziewczyny wyglądającej jak Flaque ;D . Przecież na kilometr widać, że to facet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No tak, Yoda się oburzył, bo po jego zdjęciach też była mowa, że wygląda jak dziewczyna ;P Bo to głupie mówić że ktoś wygląda jak dziewczyna. Lepiej wyglądać jak dziewczyna niż mieć krzywy ryj. (to nie jest do nikogo skierowane żeby nie było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 @UP nie mów hop bo sie wypier****sz.. znam typa który nie dość że wygląda jak dzieczyna to jeszcze nosi obcisłe ubrania/kiecki/k**** nawet rajstopy, i kto wie czy sie nie maluje ;] co innego ze jest pedałem i troche skrzywiony ma umysł (moze nie tylko troche) ale smieszna opcja jak widzi sie zarywajacych do niej/niego facetów, i ich mine kiedy 'laska' przedstawia sie jako łukasz (czasami jako mariola) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Co to za ziomek bo chyba nie ty? Już widzę jak nagle w ciągu zaledwie 2 miesięcy się zmieniłeś z: http://img93.imageshack.us/img93/1442/dsc00566ns5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ranmus, zauważ, że te same rysy twarzy są itd. tylko inny kolor włosów no i tu jest trochę bardziej wychudzony na twarzy ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ujebał go komar to teraz ma za swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Wyglądasz jak dziewczyna. lol.gif http://www.ratemyeverything.net/image/9790...ndary_Trap.ashx ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 #up To ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 na szczęście to nie ja haha ;p xD xD a że fotka to dałem ją tu xF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 @UP: Ten ziom rzeczywiście podobny do ciebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 TuxMan twoje zdjęcie rzeczywiście podobne jest do czyjejś dupy... Chcesz moje foto? zapraszam na naszą klasę... Koniec z bezkarnym obrażaniem. Warn i zawieszenie konta na 2 dni. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Maxius! To była fota z zaskoczenia :D < Wypieprzono > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 maxius, przestań 'kali lubić jeść'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 To była fota z zaskoczenia Jak można samemu sobie zrobić fotkę z zaskoczenia :huh: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Koleżanka - Moja dziewczyna ustawiła czas w kamerce na robienie zdjęcia i buh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi