g-Enjoy Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Phi, to jeszcze nie koniec :F Dzisiaj zrobię sobie fotę jak szczam :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 :-I to moze ja wysle fote jak posuwam blondyne, co? :-I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 To ja może też pokażę swoją gębę tongue2.gif http://morgo.wrzuta.pl/obraz/35R9EAp9Pm/ zdjęcie robione niedawno, jedyna różnica jest taka że teraz nie mam bródki emot11.gif Zuy Shatann! \m/ ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 morgo ile czasu zajmuje Ci zalozenie tych butów? :D a swojego zdjęcia z blondyną nie dam nie bede taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 I tak wolę brunetki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 A ja lubię garbate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 A ja wolę czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Rasiści! Biaue wymiatajom ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 https://gmclan.org/uploader/353/sketch.png Bawiłem się GIMPem. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 @Maximal: Wyglądasz, jakbyś był moim starszym bratem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Cholera, teraz nie wiem, czy mam to rozumieć jako komplement, czy obelgę. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 To jest neutralny komentarz :P (ani komplement, ani obelga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Rly, jak to zobaczyłem to w pierwszej sekundzie pomyślałem, że to TuxMan lol. Przykro mi, stary :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Rly, jak to zobaczyłem to w pierwszej sekundzie pomyślałem, że to TuxMan lol. Przykro mi, stary :c Właśnie, Flaque. Wyjąłeś mi to z ust (albo raczej z klawiatury) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zwracam uwagę na pewną zasadniczą różnicę w budowie dolnej szczęki u mnie i u TuxMana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Maximal: zaginiony brat TuxMana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nie mam pojęcia, gdzie Wy widzicie jakiekolwiek podobieństwo. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 "Mój brat Tuxman" - wkrótce w kinach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 hah ale Cie podsumował xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Podobieństwo prawie żadne, nie licząc włosów ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Dark myślałem że Ty starszy trochę bardziej jesteś, chyba, że to wina zdjęcia i efektów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wiesz, generalnie trudno ocenić wiek mając do dyspozycji tylko zdjęcie. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Z tym że po zdjęciu, można określić przypliżony wiek tak do około 5 lat (ale to i tak z tym różnie bywa :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 https://gmclan.org/uploader/353/sketch.png Bawiłem się GIMPem. =p Normalnie Kapitan Planeta. Albo jakiś Space Marine. Btw gdzie wy widzicie podobieństwo do TuxMana to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Normalnie Kapitan Planeta. Albo jakiś Space Marine. Lol, wielkie dzięki. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Daj normalną fotkę to się przekonamy omg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 https://gmclan.org/uploader/353/sketch.png Bawiłem się GIMPem. =p Ej, na tym zdjęciu to do siebie nawet nie jesteś podobny ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Tuxman? A skąd, zero podobieństwa. Przecież to Grela. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ech, człowiek w dobrej wierze wystawia zdjęcie, a tu proszę. Do TuxMana i Greli porównują! :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi