g-Enjoy Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 http://www.gmclan.org/uploader/1486/co_morda.jpg "co morda!" :sp_ike: UP:piwny potwór! :o Harvester:nie ma to,jak wyśmienity żart,wszyscy buchneli śmiechem. Kocham piwo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 http://www.gmclan.org/uploader/1486/co_morda.jpg "co morda!" sp_ike.gif UP:piwny potwór! ohmy.gif Harvester:nie ma to,jak wyśmienity żart,wszyscy buchneli śmiechem. 1. Podobno @down się nie używa :P 2. Te oczy masz jak Frodo z filmu LOTR :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 http://www.gmclan.org/uploader/1486/co_morda.jpg "co morda!" :sp_ike: UP:piwny potwór! :o Harvester:nie ma to,jak wyśmienity żart,wszyscy buchneli śmiechem. Wiesz co? Oczy masz jakieś dziwne jakbyś się przestraszył :P . Ale fotka git ;) http://www.bankfotek.pl/image/61723.jpeg Moja krzywa paszcza! :E Też fajna fotka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nikas jedynie co zwraca moją uwagę to te duuże oczy :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Kocham piwo Urodziny 14 Lipiec 1994 Fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 I właśnie to jest najśmieszniejsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Dla ciebie to jest śmieszne, że nie jesteś pełnoletni i pijesz piwo? ;s żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Pijesz Bartka jak Maciuś z klanu co się co się stało? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Tak jasne, jestem alkoholikiem, żulem, menelem i piję piwo w wieku 14-stu lat, uwierzyłby tylko głupi. @Kofel: Dopiero teraz zauważyłem, że jesteś na moim forum :P Dalej będziemy dyskutować o tej koszulce, czy zmienimy temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Dla ciebie to jest śmieszne, że nie jesteś pełnoletni i pijesz piwo? ;s żenada. nie takie rzeczy sie robiło jako niepełnoletni człowiek :D jeśli to jest dla Ciebie żenada to nie chcesz znać mojej historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/5/main/d950c06121.jpeg Trochę emo. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/5/main/d950c06121.jpeg Trochę emo. =D Pachniesz mi trochę Yodą :] . Ale fotka git ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 sam pachniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 sam pachniesz Chodziło mi o to, że jesteś podobny do Yody ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Pachniesz mi trochę Yodą emot11.gif . To żeś walnął. Przecież się zciąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 W ogóle do Yody nie jest Flaque podobny ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Ani nie pachnę jak on :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 @TuxMan: ... Podobny?! Xx @Flaque: Ale mina! =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 @Flague: Ja nie lubię emo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 @Nikas: Jesteś bardzo podobny do mojego młodszego brata z twarzy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dobra moi mili, kolejne zdjęcie krzywego Bagna. http://photos95.nasza-klasa.pl/dev160/0/19.../0195694359.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ZOMG!!11oneonłanłanajneklajneajneklajne To tak wygląda ten słynny H4X0R! :sp_ike: Bagno:o ile dobrze myślę,to 13 miałeś xf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ZOMG!!11oneonłanłanajneklajneajneklajne To tak wygląda ten słynny H4X0R! :sp_ike: Aj zamknij się, ile ja miałem wtedy lat? :rolleyes: To zapewne były głupie wybryki niedojrzałego dziecka, teraz mam 14 lat i inaczej myślę :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Naturalna kolej rzeczy, w wieku 18 lat powtórzysz to zdanie, tak samo mając 24 itd. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Aj zamknij się, ile ja miałem wtedy lat? :rolleyes:Z moich pobieżnych obliczeń wynika, że 13. No proszę, tylko rok, a takie zmiany? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Chyba miałeś na myśli 12, no w sumie kawałek 13-stki też, dorosłem z powodu choroby mojej matki, niestety rak, muszę być bardziej ludzki, nie wiadomo co będzie. Za długo by gadać, dlaczego dokładnie te zmiany nastąpiły. Na chłopski rozum: Życie jest do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Znowu moje zdjęcie. Oglądacie na własną odpowiedzialność: http://img508.imageshack.us/my.php?image=dsc00779ma1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 i Ty ode mnie jesteś niby rok starszy :P heh no cóż wyglądasz na o wiele więcej w porównaniu z tą chołotą z mego gimnazjum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Marmot, masz tak wysokie czoło, że lepiej zacznij się golić na pałę już dziś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Kiedyś ciągle na łyso się goliłem, to teraz trochę odmiany chcę mieć :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi