Hanjuso Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 ja mialem w 6 klasie painta, worda i exela, potem w 2gim wszystko od nowa czyli jak wlonczyc komputer i wlozyc dyskietke :/ wtedy paint, word a teraz exel, o html lub czyms podobnym nawet mowy nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 U mnie w klasie 4-6 uczyli painta, worda i excela. Tera w gimnazjum tylko paint i troche worda, ale obiecali że w 3 gim będziemy programować :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Schodzimy z tematu... Może ja dopowiem. Heh, w podstawówce to były podstawy, potem Painty i Kalkulatory, a na końcu Wordy i Excele. W gim. już w I klasie uczyliśmy się 1 "języka programowania" - Logo Komeniusza. Całkiem ekscytujące. W II klasie było gorzej - sama technika, bo sala informatyczna była wiecznie zajęta. Ciekawe, co dalej, na pewno HTML, może nawet wprowadzenie do Object Pascala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Moja pani sie zdziwiła gdy jej powiedziałem że w Paintcie są 3 kolory... ... Nie wymagam od niej uczenia mnie html, a nawet rządam by tego nie robiła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja nie wiem czy na tym polega informatyka - obsługa Worlda(gdzie u mnie w szkole mają worlda 98 na win. 95, a wyrzej są makintosze) Painta(po co mi nauka tego programu skoro i tak będę korzystał z innego) itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 To ja sobie przypominam godzinę poświęconą na naukę oslugi Exploratora Windows :huh: Albo sprawdzian z robienia tabelek w Wordzie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Infromatyka w szkołach to fajna sprawa (można zgarnąć 5, hehe) tyle, że jest źle prowadzona. Za wolno przede wszyskim. W 1 gim. miałem pierdoły, czyli Word, Excel itd. Przez całą 2 klase gim. miałem HTML'a (za moją strone dostałem 1, bo mi się nie chciało robić, hehe). Teraz (3 gim. dla niezorientowanych) wreszcie jakiś powiew świeżości - Logo Komeniusz i algorytmika (tutaj luzik, zgarniam piąteczki, hehe). Teraz to ja się doczekać nie mogę, bo będziemy wybierać język do pisania algorytmów... zmolestuje od klasy C++ bo się nie znają na tych sprawach, hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja w 4 klasie, miałem o budowie komputera. W 5 klasie, miałem obsługę worda i kalkulatora. W 6 klasie - arkusze kalkulacyjne. Teraz w 1G ( czyt. pierwszej DŻI) mam teraz różne takie pierdoły, trochę z tego, trochę z tamtego, trochę z owego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja bym się cieszył, gdybyśmy jeszcze w gimnazjum mieli programowanie. Bo moja klasa to patałachy - nikt nie zna żadnego j. programowania, może 2 kolesi zna szczątkowo HTMLa. Tylko ja programuję i zgarnąłbym najlepszą ocenę z HTMLa i z algorytmów xD Tak na marginesie, to w I klasie właśnie chyba jako jedyny, albo jeden z dwóch napisałem wszystkie zadane algorytmy w Logo Komeniuszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 A ty byś widział moja klasa! Bleee dziewczyny, same ciemniaki co nawet strony nigdy nie robiły. Chodze do klasy Matematyczno-Fizycznej, ae odpady w mojej klasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Szkola podstawowa to zbyt odlegla przeszlosc dla mnie, gim podobnie, a w liceum uczylismy sie Turbo pascala. Do nauki HTML polecam rozne kursy w internecie, podobnie z PHP, bardzo prosta sprawa. W sumie wszystko jest naprawde proste jak sie chce, wysatrczy znalesc odpowiedni kurs poprobwac dzien dwa i juz zna sie podstawy na tyle aby zrobic cos porzadnego na czym mozna sie doksztalcac coraz bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ok, ale może skończymy tego offtopa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 To ja: Klik! Zdjęcie robione komórą kumpla i ogólnie masakra. Krzywa morda i nic bardziej mylnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 To ja: Klik! Zdjęcie robione komórą kumpla i ogólnie masakra. Krzywa morda i nic bardziej mylnego :D <{POST_SNAPBACK}> Nie chce ci nic mówić ale takie same mordy mają takie 1,50 metrowe kurduple z mojej szkoły ;p. Btw. wczoraj w autobusie kierowca myślał że ja student, a ja to dopiero 1 gim. ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Dziadek - i oto właśnie chodzi. Niepozorna twarz, kryje za sobą ziarno szatana, buahahah *diaboliczny śmiech* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 ziarno szatana taa, w tym zdjęciu to widać. Być może mi się wydaje, ale patrzysz takim wzrokiem jakbyś chciał zabić osobę robiącą zdjęcie. heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Dziadek - i oto właśnie chodzi. Niepozorna twarz, kryje za sobą ziarno szatana, buahahah *diaboliczny śmiech* <{POST_SNAPBACK}> Ta, już więcej szatana w sobie ma katecheta z mojej szkoły. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Pietrus ile ty masz lat, dziadku, widze że sie z kwaśniakiem zadajesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mój niby-fotomontaż lepszy. I prawie całą twarz widaać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ulalalalala :lol2: Myślałem że gorsza z ciebie jendza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 A widzisz? Tylko trochę pogrubiająca jest ta sukienka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Trochę nieforemnie narysowałaś część piersiową xD . Wygląda to tak, jakby ta osoba miała wielkie piersi bez stanika xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Wiem, ale po raz pierwszy robiłam coś takiego. A "ta osoba" to ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Grudnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Nie dajcie się zwieść, Fatalna Jędza to ta co się wychyla w kadrze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Nie dajcie się zwieść, Fatalna Jędza to ta co się wychyla w kadrze. ;) <{POST_SNAPBACK}> Masz dowody? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Wiem, ale po raz pierwszy robiłam coś takiego. A "ta osoba" to ja Wiem, że to ty, ale to tak bardziej ogólnikowo ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Nie dajcie się zwieść, Fatalna Jędza to ta co się wychyla w kadrze. ;) <{POST_SNAPBACK}> fatalna_jendza, a nie Fatalna Jędza. Wiem, że jędza pisze się przez "ę", ale mój nick to fatalna_jendza. Z małych liter, przez "en" i z kreską na dole zamiast spacji :-) Będę was poprawiać do znudzenia :P A co do tamtej to, niestety, nie ja :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 o to tak jak u mnie - gnysek pisze się z małej litery (to tak z szacunku do mnie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi